ne anlamadınız ya ! Ben erman
diyorum ki :
---Hiç kimse Alper transferinde Fenerbahçe'yi konuşmazken,
---sarı lacivertlilerin devreye girerek fiyat artıracağını
Alper'i aldılar, demek ki Alper'in alınmasında Ersun'un alınma şartı varmış.
söylediğini belirten Toroğlu, bu bilgiyi de Ersun Yanal'dan öğrendiğini söyleyerek transferin perde arkasında Yanal'ın olduğunu iddia ett
ahanda ranzaaa ! ergüüün 80 ler![]()
Konu zekı62 tarafından (03-06-2013 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir.
neyin kafasını yaşıyorsun kardeş söylede bizde içelim 80ler dilber hala neyse bu işin şakası ama açılan konuyla bizim yazdıklarımızın hiç alakası yok bu konuyla ilgili mesaj yazacak arkadaşlarında kafası karışıyor bence konu başlığına geri dönelim herkese iyi geceler...:45:
"Benim oyum Yanal’a --demekki erman hoca doğru demiş.
İstanbul’da Yüksel Çağlar’ın evinde gerçekleşen buluşma son derece sıcak bir atmosferde geçti. Uzun yıllardır Ersun Yanal’ın oynattığı futbola büyük beğeni duyan başkan Aziz Yıldırım, tecrübeli hocayla buluşmasından ‘Tamam’ diyerek ayrıldı.
oldu mu şimdiii !![]()
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Fenerbahçe ile görüşme halinde olan Ersun Yanal hakkında önemli sinyaller verdi.
Ersun Yanal'ın Eskişehirspor ile olan sözleşmesinden dolayı 1 milyon dolarlık tazminat maddesi bulunduğunu ifade eden Ünal, "Beğenmediğiniz Ersun Yanal, Fenerbahçe'ye gidiyor" ifadelerini kullandı.
Ersun Yanal, Fenerbahçe'ye gidiyor ve kulübünüze bir milyon dolar para getiriyor. Demek ki kötü bir teknik direktör getirmemişiz. Maalesef geldiği günden bu yana sahaya çıktı bir maç, ikinci maçta 'istifa' dendi. Böyle Eskişehirsporluluk ve futbolseverlik olmaz. Ersun Hoca, ön görüşme için bizden izin aldı. Kendisine sözleşmemizi hatırlattık. Hoca, bu kulüpten transfer olursa bir milyon dolar getirir." şeklinde konuştu.
erman toroğolu bu ülkeyi az bişi seviyorsan sus daha fazla saçmalama allah peygamber için sus ya. yeter saçmaladığın yeter. GALATASARAYımız için söylediklerini hala unutmdk .
samete sormak lazım oyle degılmı samet
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri