REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon
72 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Türk Futbol Takımlarının 2013-2014 Sezonu Transfer Haberleri(Başka Konu Açmayınız)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mojıto Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu ne be bilmece gibi.....
    bende çözemedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ne anlamadınız ya !

Alıntı ASİL Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende çözemedim
    ne anlamadınız ya ! Ben erman

diyorum ki :

---Hiç kimse Alper transferinde Fenerbahçe'yi konuşmazken,
    ---sarı lacivertlilerin devreye girerek fiyat artıracağını

Alper'i aldılar, demek ki Alper'in alınmasında Ersun'un alınma şartı varmış.

söylediğini belirten Toroğlu, bu bilgiyi de Ersun Yanal'dan öğrendiğini söyleyerek transferin perde arkasında Yanal'ın olduğunu iddia ett

ahanda ranzaaa ! ergüüün 80 ler
    Konu zekı62 tarafından (03-06-2013 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazdık yukarıda orda
    anayan anadı:49:
    Konu Hikmet™ tarafından (05-06-2013 Saat 22:59 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ben lafımı ortaya kodum isteyen

Alıntı ASİL Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anayan anadı:49:
    ben lafımı ortaya kodum isteyen alır gider istemeyen bırakıp kaçar

dilber hala)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben lafımı ortaya kodum isteyen alır gider istemeyen bırakıp kaçar

dilber hala)
    neyin kafasını yaşıyorsun kardeş söylede bizde içelim 80ler dilber hala neyse bu işin şakası ama açılan konuyla bizim yazdıklarımızın hiç alakası yok bu konuyla ilgili mesaj yazacak arkadaşlarında kafası karışıyor bence konu başlığına geri dönelim herkese iyi geceler...:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart evet geri dönelim !

neyin kafasını yaşıyorsun kardeş söylede bizde içelim 80ler dilber hala neyse bu işin şakası ama açılan konuyla bizim yazdıklarımızın hiç alakası yok bu konuyla ilgili mesaj yazacak arkadaşlarında kafası karışıyor bence konu başlığına geri dönelim herkese iyi geceler...:45:
    USTA :konuyu açıyoruz anlamadık çözemedik.adam adam gibi anlatmış

bizde anlayan var anladılar dedik .elcezire yayınımı bu anlanamayacak selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Aziz Yıldırım tercihini yaptı

"Benim oyum Yanal’a --demekki erman hoca doğru demiş.

İstanbul’da Yüksel Çağlar’ın evinde gerçekleşen buluşma son derece sıcak bir atmosferde geçti. Uzun yıllardır Ersun Yanal’ın oynattığı futbola büyük beğeni duyan başkan Aziz Yıldırım, tecrübeli hocayla buluşmasından ‘Tamam’ diyerek ayrıldı.

oldu mu şimdiii !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Fenerbahçe ile görüşme halinde olan Ersun Yanal hakkında önemli sinyaller verdi.

Ersun Yanal'ın Eskişehirspor ile olan sözleşmesinden dolayı 1 milyon dolarlık tazminat maddesi bulunduğunu ifade eden Ünal, "Beğenmediğiniz Ersun Yanal, Fenerbahçe'ye gidiyor" ifadelerini kullandı.
    Ersun Yanal, Fenerbahçe'ye gidiyor ve kulübünüze bir milyon dolar para getiriyor. Demek ki kötü bir teknik direktör getirmemişiz. Maalesef geldiği günden bu yana sahaya çıktı bir maç, ikinci maçta 'istifa' dendi. Böyle Eskişehirsporluluk ve futbolseverlik olmaz. Ersun Hoca, ön görüşme için bizden izin aldı. Kendisine sözleşmemizi hatırlattık. Hoca, bu kulüpten transfer olursa bir milyon dolar getirir." şeklinde konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

erman toroğolu bu ülkeyi az bişi seviyorsan sus daha fazla saçmalama allah peygamber için sus ya. yeter saçmaladığın yeter. GALATASARAYımız için söylediklerini hala unutmdk .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

samete sormak lazım oyle degılmı samet

Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri