yine erman sacmalamýþ ne demek istediðni kendi bile anlamamýþtýr laf kalabalýðý baþka birþey deðil
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
yine erman sacmalamýþ ne demek istediðni kendi bile anlamamýþtýr laf kalabalýðý baþka birþey deðil
yine bir erman toroðlu saçmalýðý vede vakasý eskiden futbol adamlarý futbol konuþuyodu þimdi ise dedikodudan öte biþey yok gündem yaratmak için gündemde kalmak için ver yansýn ediyolar futbol unutuldu bu türkiyede acaba bu yorumculara top yuvarlakmý diye sorsak ne derler takdir yüce milletimizin
Ýmza alanýnda Kurallara Uymanýz Tavsiye edilir
Ersun Yanal gelirse bittiðimiz andýr.. Adam da ne vizyon var ne misyon alalade bir teknik direktör elle tutulur bir baþarýsýda yok. Zaten Fenerbahçedekiþ oyuncular onu silindir gibi ezer.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
FIFA dünya sýralamasý açýklandý. Türkiye'nin 10 basamak birden gerileyerek 573 puanla 54'üncü sýrada yer aldýðý listede,
Ýspanya bin 614 puanla ilk sýradaki yerini korudu. Almanya ve Arjantin de 2. ve 3. sýralardaki konumlarýný devam ettiren ülkeler oldu.
Meselenin dipten ele alýnmasýna, çerik-çürük hale gelmiþ, enkaz halindeki bir neslin yeniden elden geçirilmesine, restorasyona tabi tutulmasýna ihtiyaç var.
KÝMsöylemiþ bunu :49:
ýlmaz Vural, bugüne kadar kendisine teklif gelmemesine, milli takým ve üç büyüklerle adýnýn anýlmamasýna isyan etti.
Elazýðspor ile yollarýný ayýran Teknik Direktör Yýlmaz Vural, bugüne kadar kendisine teklif gelmemesine, milli takým ve üç büyüklerle adýnýn anýlmamasýna isyan etti. Radyospor'da Aydýn Cingöz ile Haber Aktif'e katýlan Vural, 'Sistemi eleþtirdiðim için beni sevmezler. O meþhur hocalarýn hiç biri konuþmaz. 'Yýlmaz sus!' diyorlar ama susmam' dedi.
iþte Vural'ýn sözleri:
"Yýlmaz Vural konuþur.3 puanla aldýðým takýmý 43 puanla ligde býraktým. Her þeyi yerinde olan Eskiþehirspor 46 puanla, bizim 3 puan önümüzde ligi tamamladý, þu anda 9 takým teknik adam arýyor, bir tanesi gelip kapýmý çalmýyor, bir tane arayan yok. Ben de saf saf bekliyorum. Neden? Çünkü ben konuþuyorum, eleþtiriyorum, aykýrý bir tipim. Dünyanýn neresinde sistemi eleþtiren adamlar sevilir? Türkiye'de ki o meþhur hocalara bir bakýn, bugüne kadar neyi eleþtirdiler? Benim medyam hep onlarý gündeme getirsin, önemli yerlere koysun. 60 yaþýna geldim, milli takýmda, üç büyük takýmda adým geçmiyor. Ben bunlara layýk deðil miyim? Ben konuþursam beni oraya layýk görürler mi? Yýlmaz sus diyorlar. Susmam!
ZAVALLI MIYIM?
yýlmaz hoca![]()
Konu zeký62 tarafýndan (06-06-2013 Saat 15:13 ) deðiþtirilmiþtir.
:45:
Bugün gazetelerde ve internet sitelerinde yer alan Alex'in Aykut Kocaman hakkýnda yaptýðý açýklamalar gündemi bir anda deðiþtirdi. Alex'in eski hocasý Aykut Kocaman hakkýnda þu þekilde konuþtuðu iddia ediliyordu. "Aykut Kocaman çalýþmýyordu. Yaptýrdýðý idmanlarýn hiçbir iþe yarar tarafý yoktu. O iþe yaramayan bir antrenördü. Sadece koþmamýzý istiyordu. Koþuyorduk o kadar, oyun filan yoktu. Hiçbir iþe yaramayan antrenman programlarý vardý. Kendisine endiþelerimi söylediðimde, 'Tamam' dedi, ama iliþkimiz ondan sonra çöktü. Bir gün geldi ve 'Sen büyük oyuncusun ama artýk birlikte çalýþamayacaðýz dedi"
Ancak Twitter'da olay bambaþka bir hale geldi. Bir Fenerbahçeli taraftar ingilizce olarak Alex'e aðýr küfürler etti. Alex de bu küfürlere karþýlýk olarak "Ben Aykut Kocaman hakkýnda kötü konuþmadým, o gazeteye konuþmadým, Türk medyasýna konuþmadým." diyerek sahadaki olgun tavrýný kendisine küfür ile konuþan taraftar karþýsýnda da sürdürdü.
'TWÝTTER'I BU ÞEKÝLDE KULLANMAK TEHLÝKELÝDÝR'
Twitter'ý kitlesel bir þiddet aracý olarak kullanmak tehlikelidir. Son günlerde kullanýlan yöntemlerle toplum üzerinde nasýl etki býraktýðý ortadadýr. Halký kýþkýrtmaya çalýþanlarla ilgili kanuni gereði mutlaka ifade edilmiþtir.
Provakatif çaba içinde olanlarýn yasal takibi yapýlýyor.![]()
Bu nasýl iþ ya hem adamýn heykeli yapýlýyor. Hemde sonra küfür ediliyor. Anlamadým gitti.
Bir beþiktaþlý olarak da , çok sevdiðim bir oyuncuydu keþke gitmeseydi
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri