Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon
72 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Türk Futbol Takýmlarýnýn 2013-2014 Sezonu Transfer Haberleri(Baþka Konu Açmayýnýz)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Soccerball Orman: 'Beþiktaþ'ýn yeni hocasý...'

Orman: 'Beþiktaþ'ýn yeni hocasý...'

Beþiktaþ Kulübü Baþkaný Fikret Orman, Kanaltürk'te yayýnlanan Top Bizde adlý programa katýldý.
    Ýþte Fikret Orman'ýn açýklamalarý:

"ADALET DUYGUSUNU GETÝRDÝK"
    "Beþiktaþ'ta bölünmüþlük vardý. Küslükler vardý. Sýkýntýlar vardý. Birçok olumsuz þartlar vardý, mali þartlarýn haricinde. Beþiktaþ'ý sezon baþýnda hedefe yönlendirmek için Þeref Bey üzerinden Feda kampanyasýný baþlattýk. Disiplinsel kurallar getirmemiz lazýmdý. Getirmeseydik aldýðýmýz dereceden daha vahim durumlar oluþabilirdi. Futbol bir takým iþi. Kontratlar gereði özellikle yabancý futbolcularýn sözleþmelerinin boþa çýkma durumlarý vardý. Adalet duygusunu getirdik. Yüksek maliyetli oyuncularýmýzýn sözleþmelerini ya sonlandýrdýk ya da indirime gittik. Düþük maliyetleri de yukarý çektik. Yerli-yabancý maliyetleri arasýndaki uçurumu kapattýk. 200 bin Feda tiþörtü sattýk."

"ADALI'NIN ADAYLIÐI..."
    "Seçim süreci baþladý. Artýk her isteyen aday olamýyor. Beþiktaþ, Türkiye'nen en köklü ve büyük camimasýdýr. Baþkan adayý olacak kiþinin bu kulübe aþk duymasý lazým. Doðal bir süreç olarak görüyorum Serdal Adalý'nýn baþkan adaylýðýný."

"JORGE MENDES'E BORCUMUZ YOK"
    "Beþiktaþ gibi çok ciddi bir kurumda, hele milyonlarca para harcanan bir kurumda organizasyonun olmasý lazým. Göreve geldiðimizde böyle bir ekip yoktu. Futbol organizasyonu yoktu. Çok önemli borçlarýmýz vardý. UEFA'dan men edilme durumu vardý. Futbol Direktörü'nün manasý budur. Bu iþlerde artýk yöneticilerin olmamasý lazým. Bu zamana kadar hatalar yapýlmýþ olabilir. Kaleci konusunda mesela... Çünkü böyle bir departman yoktu. Teknik direktör 'Sað ve solda oynayacak birini arýyorum' dedi. Biz de mali þartlarýmýza gðöre isimler aldýk. Böyle bir sistem olunca hata yapma þansýnýz çok fazla. Futbol Ýzleme Komitesi yaklaþýk olarak 800 maç izledi. Bu sezon hangi mevkiye kimleri alacaðýmýzý alternatifli olarak biliyoruz. Önder Özen ile birlikte baþladý. Niang transferi çok spontane geliþti. Ýlgi alanýmýzda deðildi. Türkiye'ye dönmek istediðine dair tweet atmýþtý. 800 bin Euro'ya 6 aylýðýna gelebileceðini söyledi. Ben de olur verdim. Beþiktaþ'ýn Jorge Mendes'e þu an hiçbir borcu yok."

"ÖNDER ÖZEN'E GÜVENÝYORUM"
    "Önder Özen, Fenerbahçe'de 7.5 yýl çalýþtý. Futbolla ilgili gayet çaðdaþ fikirleri olan, bilgi sahibi olan, saygýn bir arkadaþ. Önder Özen, Beþiktaþ için doðru bir isim. Bu bir ekip iþi. Dentinho transferi gibi hatalar, yöneticilerin transfer yapmasý sonucu oluþuyor. Önder Özen'e inanýyorum. Çok beðendiðimiz bir arkadaþ. Herkes görevini iyi yapmak zorunda. Yapamayan da gider. Samet Aybaba ile yollarýmýzý ayýracaðýz. Zico, Beþiktaþ'ýn hocasý olmayacak. Beþiktaþ'ýn yeni teknik direktörü büyük ihtimalle yabancý olacak. Geçen sezon kimse Beþiktaþ'a gelmek istemedi. Ama þu anda gelmek isteyen en az 10 teknik direktör var. Samet Aybaba baþarýlýydý. Severek ayrýlýyoruz."

"6 OYUNCU ALACAÐIZ"
    "Yeni sezon için transferde 6 oyuncu alacaðýz. Bu isimler de belli. Bu oyuncularýn bonservisleri için 15 milyon Euro ayýrdýk. Beþiktaþ'ta artýk hiçbir þey eskisi gibi olmayacak."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Soccerball Burak Yýlmaz:Hiçbir Yere Gitmiyorum

Burak Yýlmaz:Hiçbir Yere Gitmiyorum

Burak Yýlmaz:Hiçbir Yere Gitmiyorum.Galatasaray'da mutluyum. Þampiyonlar Ligi'nde oynuyorum. Ayrýlmayý düþünmüyorum.
    Süper Lig Gol Kralý unvanýyla geldiði G.Saray’da bu baþarýsýný bir kez daha tekrarlayan Burak Yýlmaz, asýl çýkýþýný Devler Ligi’nde yaptý. G.Saray formasý altýnda 9 dev maçta fileleri 8 kez havalandýrýp Avrupa vitrinine çýkan Kral, deðerini de 4’e katladý. Yönetim, sözleþmesinde yazýlý olan 5 milyon euroyu TFF’ye yatýrarak Trabzonspor’dan transfer ettiði Burak’ýn satýþýna, “Deðerini bulduðu” takdirde onay verecek.

10’DAN 12’YE ÇIKTILAR AMA...

PEKÝ deðerden kasýt ne? En az 20 milyon euro... Evet, Burak Yýlmaz’ýn Avrupa’ya transferine þartlý onay veren Baþkan Ünal Aysal’ýn Kral’a biçtiði deðer bu. Ýtalya’nýn Fiorentina kulübünün Burak’la ilgilendiðini ve resmi teklif getirdiðini bilmeyen yok. Pazarlýkta sözü edilen rakamlar da ortada. Kesenin aðzýný 10 milyon eurodan açýp 12’ye yükselten Fiorentina, beklemeye baþladý. G.Saray cephesi ise 20 milyon eurodan 1 kuruþ aþaðý inmiyor.

DEVLER LÝGÝ’NDE OYNUYORUM YA...

“15 milyon euroya bu iþ olur” düþüncesi ise yanlýþ. Çünkü Burak’ýn G.Saray’dan gitmeye niyeti yok. Burak Yýlmaz, kýz kardeþi Manolya’nýn düðün töreninde, transferiyle ilgili düþüncelerini yakýnlarýyla paylaþtý: “G.Saray’da mutluyum. Burada gol kralý oldum, Avrupa’da vitrine çýktým. Þampiyonlar Ligi’nde oynuyorum. Daha ne isteyeyim ki. Fiorentina’ya gitmek istemiyorum.

ÝMPARATOR DA ‘KALSIN’ DÝYOR

Burak Yýlmaz’ýn yaný sýra G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim’in de Kral’ýn satýþýna soðuk baktýðý gelen haberler arasýnda. Ancak bir de olayýn mali boyutu var. “Deðerini bulan her oyuncu satýlýr” düþüncesindeki G.Saray Kulübü Baþkaný Ünal Aysal’ýn Ýtalyan kulübünün teklifini 20 milyon euroya çýkarmasý durumunda, Burak’ý ikna edeceði ve bu transferin gerçekleþebileceði belirtiliyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Soccerball Krasic F.Bahçe'nin elinde kaldý!

Krasic F.Bahçe'nin elinde kaldý!

F.Bahçe yönetimi geçen sezon 7 milyon Euro’ya aldýklarý Krasic’i elden çýkartmak için Rusya’da her kapýyý çalsa da Sýrp yýldýzý ne alan var ne de ilgilenen.
    Sezon baþýndan beri özel kondisyonerle çalýþmasýna raðmen bir türlü form tutamadýðý gibi takýma adapte olmakta bile güçlük çeken Milos Krasic, tabir-i caizse F.Bahçe’nin elinde kaldý.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ýn yýllardýr hayâlini kurduðu Sýrp futbolcuyu bundan tam bir sene önce Juventus’tan 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadroya katan sarý-lacivertli yönetim, þimdilerde ise ‘Nasýl olur da Krasic’ten kurtuluruz?’ diye kara kara düþünüyor..

Kulüple 3 senelik daha sözleþmesi bulunan ve kalmasý halinde her yýl 2 milyon 300 garanti ve 12 bin 500 bin Euro da maç baþý ücret kazanacak olan deneyimli oyuncuya bu paralarý ödemek istemeyen sarý-lacivertliler, Rusya’da çalmadýk kapý býrakmadý.. Futbolcunun menajeri Joksimovic’le de sürekli olarak irtibatta olan F.Bahçeli idareciler, en geç 1 ay içinde bu büyük sorunu çözüme kavuþturmanýn planlarýný yapýyor.

KÝRALIK DA GÖNDERÝLEBÝLÝR
    Minumum zararla elden çýkartmak istedikleri sorunlu yýldýza Rusya’dan bir talip çýkmamasý yöneticilerin umutsuzluða kapýlmasýna neden olurken, sarý-lacivertlilerin para saçan Katar takýmlarýna da teklif götüreceði öðrenildi.
    Krasic'in yabancý kontenjanýndaki þiþkinlik göz önünde bulundurulduðunda bonservisiyle birlikte birlikte gönderilememesi halinde ise kiralýk olarak baþka bir kulübe verilmesi de gündemde.

(Vatan)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Soccerball Rizespor'dan teknik direktör ataðý

Rizespor'dan teknik direktör ataðý

Çaykur Rizespor Kulübü Basýn Sözcüsü Aykut Ferah, yeni teknik direktörlerini en geç salý gününe kadar belirlemek istediklerini söyledi
    Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek olan Çaykur Rizespor’da, teknik direktör Mustafa Denizli ile yollarýn ayrýlmasýnýn ardýndan teknik direktör arayýþlarý devam ediyor.

Kulüp Basýn Sözcüsü Aykut Ferah, AA muhabirine yaptýðý açýklamada, teknik direktör sorununu çözmek için çalýþmalara baþladýklarýný belirterek, "Gündemimizde yerli ve yabancý olamak üzere 3-4 teknik direktör var. Bazýlarý ile görüþtük. Önümüzdeki hafta en geç salý gününe kadar yeni teknik direktörümüz ile anlaþmak istiyoruz" dedi.

Süper Lig yapýlanmasýnýn yeni teknik direktörün belirlenmesinin ardýndan þekilleneceðini ifade eden Ferah, "Genç ve yetenekli oyunculara sahibiz. Geçen sezondan çok deðerli bir kadro oluþturduk ancak mutlaka takýmdan gidenler veya gelenler olacaktýr. Bu konudaki bütün yapýlanmamýzý hocamýzý belirledikten sonra sürdüreceðiz. Her þey hocamýzýn tasarrufunda olacak" diye konuþtu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Soccerball 'Riera'ya 3 milyon euro, Burak'a 2.3 milyon euro verilmez!'

'Riera'ya 3 milyon euro, Burak'a 2.3 milyon euro verilmez!'

Galatasaray Ýsyanyol futbotbolcusu Albert Riera'yý gözden çýkardý.
    NEVZAT DÝNDAR - SKORER ÖZEL
    VE SATILIK!
    Ýki sene önce Olympiakos'tan 3 milyon euro karþýlýðýnda transfer edilen iki yýl daha Galatasaray ile sözleþmesi bulunan 31 yaþýndaki futbolcunun önümüzdeki sezon planlarýnda olmadýðý ortaya çýktý.
    Sarý-kýrmýzýlýlarýn kalan iki sezonda toplam 6 milyon euro daha alacak olan Riera'nýn yüksek maliyetinden kurtulmak ve aradýðý niteliklere uygun bir sol bek için giriþimlerini yoðunlaþtýrdýðý belirtildi. Valencia'nýn 29 yaþýndaki sol beki Jeremy Mathieu için nabýz yoklayan Cim-Bom'un, Riera'dan kurtulmasý durumunda Fransýz yýldýzý kadrosuna katmak için bütün imkanlarýný seferber edeceði vurgulandý.
    Riera için "Belki yararlý da oldu ama bir sol beke 3 milyon euro, gol kralýna 2.3 milyon euro veremezsiniz" yorumunu yapan sarý-kýrmýzýlý idareciler, gerekirse Riera'dan bonservis almadan yollarý ayýrmaya çalýþacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Soccerball ‘robben’Ý bÝze verÝn’

‘ROBBEN’Ý BÝZE VERÝN’

Fenerbahçeli yöneticilerin geçtiðimiz günlerde Bayern Münih ile temasa geçerek Franck Ribery ve Arjen Robben’den birini transfer etmek istediklerini resmen bildirdiði öðrenildi. Sarý-lacivertlilerin ilk tercihinin ise Hollandalý yýldýz olduðu belirtildi
    SENAD OK

Dünyaca ünlü bir yýldýzý Fenerbahçe’ye getirme konusunda kararlý olan yönetimin, geçtiðimiz günlerde Bayern Münih’in kapýsýný resmen çaldýðý öðrenildi.

Yeni sezonda Alman ekibinin baþýna geçecek Guardiola’nýn kadroda yapacaðý radikal deðiþiklikleri düþünerek, Arjen Robben ve Franck Ribery konusunda giriþimde bulunan Fenerbahçeli yöneticiler, Bayern Münih kulübüne iki oyuncudan birini transfer etmek istediklerini dile getirdiler. Almanlar’ýn yeni sezon planlamasýnýn henüz netleþmediðini, önlerinde çok önemli bir final maçýnýn bulunduðunu belirterek fazla renk vermedikleri kaydedildi.
    Özellikle Robben’in yeni sezonda takýmda kalma ihtimalinin bir hayli düþük olduðu, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ýn da her iki kanatta da oynayabilen Hollandalý oyuncuyu daha fazla istediði bildirildi. Bu transferde Dirk Kuyt’ý da kullanmayý planlayan sarý-lacivertli yöneticiler, Þampiyonlar Ligi finali sonrasý hem Robben, hem de kulübü ile yeniden temasa geçecekler.
    Hitzfeld söylemiþti
    Bilindiði gibi Bayern Münih’in eski teknik direktörlerinden Ottmar Hitzfeld geçtiðimiz ay Bild gazetesine verdiði demeçte Arjen Robben’in gelecek sezon Bavyera ekibinde olmayacaðýný ileri sürmüþtü. Bayern’in, Dortmund’dan kadrosuna kattýðý Götze’nin, Hollandalý oyuncunun takýmdan ayrýlmasýna yol açacaðýný belirten Hitzfeld, birçok yýldýzýn ayný takýmda bulunamayacaðýný söylemiþ, Götze’nin Robben’in de oynadýðý bölgede forma giydiðine dikkat çekerek yýldýz futbolcunun büyük ihtimalle baþka bir takýma transfer olacaðý dile getirmiþti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Aykut Gitti ...5 yýl daha Fener'de

5 yýl daha Fener'de
    Fenerbahçe, sözleþmesi sona eren Recep Niyaz ile 5 yýllýk kontrat yaptý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 FB. Alper Potuk krizi

O zaman Fenerbahçe Yönetimi, Eskiþehirspor ile her konuda anlaþmýþ, Alper’le el sýkýþmýþ ancak son görüþmede genç yýldýzýn istediði para fazla bulununca anlaþma olmamýþtý. Geçtiðimiz günlerde Eskiþehirspor Yönetimi’yle masaya oturan Fenerbahçe, 6 milyon 250 bin Euro ve Orhan Þam ile Bienvenu’nun bonservisleri karþýlýðýnda anlaþmaya varmýþ, ardýndan da Alper’e 5 yýllýk imza attýrmýþtý.

Her þey tamam görünüyordu ama bu kez de takasta kullanýlacak futbolcular pürüz çýkardý. Orhan Þam, “Ben, Kasýmpaþa ile anlaþtým” derken, Bienvenu’nun alacaðý ücretin düþük olduðunu söyleyip, anlaþmaya yanaþmadýðý belirlendi.
    Kaynak: FANATÝK

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Soccerball Çaykur Rizespor'da Rýza Çalýmbay dönemi!

Çaykur Rizespor'da Rýza Çalýmbay dönemi!

Çaykur Rizespor'da yeni teknik direktörü belli oldu.
    Çaykur Rizespor, teknik direktör Rýza Çalýmbay ile anlaþma saðladý. Çaykur Rizespor'da daha önce 2 kez görev yapan teknik adam yeþil mavili kulüple 1 yýllýk sözleþme imzalayacak.

Çaykur Rizespor'u 5 yýl aradan sonra Süper Lig'e çýkaran ancak transferde bütçe anlaþmazlýðý nedeniyle yönetimle ayrý düþen ve görevden ayrýlan teknik direktör Mustafa Denizli'nin yerine yönetim, takýmý daha öncede iki kez çalýþtýran Rýza Çalýmbay ile masaya oturdu. Çaykur Rizespor Kulüp Baþkaný Metin Kalkavan ile görüþen ve anlaþma saðlayan Çalýmbay'ýn yarýn kendisini yeþil mavili kulübe baðlayan 1 yýllýk sözleþmeye imza atmasý bekleniyor.

YÖNETÝM: ÇALIMBAY'LA ANLAÞTIK

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Transfer Komitesi Baþkaný Koray Deniz, Rýza Çalýmbay ile büyük oranda anlaþtýklarýný belirterek yarýn sözleþme imzalayacaklarýný söyledi, yeni sezon için transfer çalýþmalarýnýn da baþladýðýný anlattý.

ÇALIMBAY: KADROYA ÇOK SAÐLAM TAKVÝYELER ÞART

Teknik direktör Rýza Çalýmbay da Çaykur Rizespor'la anlaþtýklarýný doðruladý, PTT 1'inci Lig'in Süper Lig ile çok farklý olduðuna dikat çekerek, "Kadroya çok saðlam takviyeler yapýlmasý gerekiyor. Süper Lig'de ilk yýl çok önemli. Ýlk sezonda Çaykur Rizespor'un ligi iyi yerde bitirmesi gerekiyor. Ondan sonra takým yoluna emin adýmlarla devam eder. Süper Lig göründüðü gibi kolay deðil" dedi.

Çlýmbay, ilk olarak 2004-2005, ardýndan da 2007-2008 sezonunda Çaykur Rizespor'u çalýþtýrmýþ, ilk yarý sonunda Beþiktaþ'a gitmiþti. Çaykur Rizespor'un, 30 Haziran'da Rize'de toplanarak yeni sezon hazýrlýklarýna baþlayacaðý öðrenildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Soccerball Galatasaray ile adý anýlan Fenerbahçeli'den 3 yýllýk imza!

Galatasaray ile adý anýlan Fenerbahçeli'den 3 yýllýk imza!

Fenerbahçe, sözleþmesi sona eren Recep Niyaz ile 3 yýllýk kontrat yaptý.
    Volkan Demirel, Mehmet Topuz ve Selçuk Þahin ile nikah tazeleyen Fenerbahçe'de bir imza daha...
    Sarý-lacivertliler 31 Mayýs'ta sözleþmesi sona eren genç yýldýz Recep Niyaz ile 3 yýllýk sözleþme imzaladý. 18 yaþýndaki oyuncunun Galatasaray'ýn gündeminde olduðu iddia ediliyordu.
    Genç oyuncunun bu sezon tecrübe kazanmasý için forma þansý bulabileceði bir takýma kiralanacaðý öðrenildi.

Sayfa 2/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri