Teþekkur: 0
Beðeni: 0
ne anlamadýnýz ya ! Ben erman
diyorum ki :
---Hiç kimse Alper transferinde Fenerbahçe'yi konuþmazken,
---sarý lacivertlilerin devreye girerek fiyat artýracaðýný
Alper'i aldýlar, demek ki Alper'in alýnmasýnda Ersun'un alýnma þartý varmýþ.
söylediðini belirten Toroðlu, bu bilgiyi de Ersun Yanal'dan öðrendiðini söyleyerek transferin perde arkasýnda Yanal'ýn olduðunu iddia ett
ahanda ranzaaa ! ergüüün 80 ler![]()
Konu zeký62 tarafýndan (03-06-2013 Saat 23:28 ) deðiþtirilmiþtir.
neyin kafasýný yaþýyorsun kardeþ söylede bizde içelim 80ler dilber hala neyse bu iþin þakasý ama açýlan konuyla bizim yazdýklarýmýzýn hiç alakasý yok bu konuyla ilgili mesaj yazacak arkadaþlarýnda kafasý karýþýyor bence konu baþlýðýna geri dönelim herkese iyi geceler...:45:
"Benim oyum Yanal’a --demekki erman hoca doðru demiþ.
Ýstanbul’da Yüksel Çaðlar’ýn evinde gerçekleþen buluþma son derece sýcak bir atmosferde geçti. Uzun yýllardýr Ersun Yanal’ýn oynattýðý futbola büyük beðeni duyan baþkan Aziz Yýldýrým, tecrübeli hocayla buluþmasýndan ‘Tamam’ diyerek ayrýldý.
oldu mu þimdiii !![]()
Eskiþehirspor Kulübü Baþkaný Halil Ünal, Fenerbahçe ile görüþme halinde olan Ersun Yanal hakkýnda önemli sinyaller verdi.
Ersun Yanal'ýn Eskiþehirspor ile olan sözleþmesinden dolayý 1 milyon dolarlýk tazminat maddesi bulunduðunu ifade eden Ünal, "Beðenmediðiniz Ersun Yanal, Fenerbahçe'ye gidiyor" ifadelerini kullandý.
Ersun Yanal, Fenerbahçe'ye gidiyor ve kulübünüze bir milyon dolar para getiriyor. Demek ki kötü bir teknik direktör getirmemiþiz. Maalesef geldiði günden bu yana sahaya çýktý bir maç, ikinci maçta 'istifa' dendi. Böyle Eskiþehirsporluluk ve futbolseverlik olmaz. Ersun Hoca, ön görüþme için bizden izin aldý. Kendisine sözleþmemizi hatýrlattýk. Hoca, bu kulüpten transfer olursa bir milyon dolar getirir." þeklinde konuþtu.
erman toroðolu bu ülkeyi az biþi seviyorsan sus daha fazla saçmalama allah peygamber için sus ya. yeter saçmaladýðýn yeter. GALATASARAYýmýz için söylediklerini hala unutmdk .
samete sormak lazým oyle degýlmý samet
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri