REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Aykut Kocaman istifasını verdi!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 Aykut Kocaman istifasını verdi!

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman istifasını yönetim kuruluna sundu. Yönetim kurulunun kararı bekleniyor.
    Aykut Kocaman, 22 Aralık tarihinde de istifa etmiş, yönetim kurulu ise bu kararı kabul etmemişti.

kaynak: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aziz yıldırım varken istifa falan kabul olmaz maksat gundem yaratmak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aykut Kocaman ile Ali Yıldırım'ın istifalarını kabul eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu yaşananların ardından çok sinirlendiği ve yakın çevresine "Ne istifası... İkisini de ben kovdum" dediği öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart "Kimse istifa etmedi, ben ikisini de kovdum"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan Kocaman'la ilgili sert açıklamalar...

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın istifa şoku yaşanırken Aziz Yıldırım'ın da bu kararla ilgili sert sözler sarfettiği öğrenildi.

Yıldırım'ın Kocaman için "Giderse gitsin.. Bu kaçıncı? Artık ben de sıkıldım" dediği belirtilirken, Ali Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın ilk istifa haberlerine de "Kimse istifa etmedi, ben ikisini de kovdum" dediği iddia edildi.

İŞTE KAP'A GÖNDERİLEN AÇIKLAMANIN TAM METNİ
    Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Sayın Abdullah Kiğılı'nın istifa ettiğine dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
    Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Alaeddin Yıldırım görevinden istifa etmiş ve istifası Yönetim Kurulu tarafından kabul edilmiştir.

Teknik Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman'ın istifasına ilişkin henüz tarafımıza ulaşan yazılı bir bilgi yoktur. Bu konuyla ilgili gelişme olduğunda gerekli açıklama ayrıca yapılacaktır.

İŞTE KAP'A GÖNDERİLEN AÇIKLAMANIN TAM METNİ
    Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Sayın Abdullah Kiğılı'nın istifa ettiğine dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
    Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Alaeddin Yıldırım görevinden istifa etmiş ve istifası Yönetim Kurulu tarafından kabul edilmiştir.

Teknik Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman'ın istifasına ilişkin henüz tarafımıza ulaşan yazılı bir bilgi yoktur. Bu konuyla ilgili gelişme olduğunda gerekli açıklama ayrıca yapılacaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haydaaaaaİSTİFAYI KABUL EDECEĞİZ

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, teknik direktör Aykut Kocaman'ın dün sözlü olarak istifa ettiğini, bugün resmi yazı geldiği takdirde yönetim olarak istifanın kabul edileceğini ve yeni hoca arayışlarına başlayacaklarını açıkladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konuşulan diğer konu da Kocaman'ın yerine kimin geleceği...

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olma konusunda bir adım öndeki isim Ersun Yanal.

Sarı-lacivertli yönetimin, Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile önümüzdeki günlerde bir araya gelmesi bekleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 'Kocaman deprem' twitter'ı salladı!

:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğrumu samet
    günün en kötü haberi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kendisine teşekkür edip yolumuza daha tecrübeli biri ile devam etmek bence hayırlı olacaktır KOCAMAN teşekkürler Aykut hoca

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri