REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: 5 bİn kİŞİyİ İŞten Çikaracak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 5 bİn kİŞİyİ İŞten Çikaracak

Panasonic’ten toplu işten çıkarma haberi geldi

Japon teknoloji devi Panasonic binlerce kişinin işine son vereceğini açıkladı. Şirket önümüzdeki dönemde 5 bin kişinin işine son verecek.

Panasonic Başkanı Kazuhiko Tsuga, karlılık marjlarını gelecek 3 yılda minimum yüzde 5'e oturtmak için otomotiv ve sanayi birimlerinde yaklaşık 5 bin kişiyi işten çıkaracaklarını bildirdi.

Panasonic'in otomotiv, yarı iletken, makina üretim birimlerinde toplam 110 bin kişi çalışıyor.

Panasonic'in toplam işgücünü üçte birini oluşturuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

robotlar iş başı yapacak. daha ekonomik. gün gelecek insanlar için yapacak hiç bir iş kalmıyacak. herşeyi robotlar yapacak.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu robatlarıda yapan insanlar kendi kuyumuzu kazıyoruz gibi bir şey
    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

isten cikarma olaylari 3 ile 5 sene icerisinde tüm dünya geneline yayilirsa hic sasirmayin arkadaslar avrupada bile artik taseron firmalar kullanmaya basladilar hem ücret olarak daha az ödeme yapacaklar hemde her hangi bir hak talep edemeyecek calisanlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah 5 yıl içinde büyük bi dünya savaşı çıkmaz. 3. dünya savaşı çıkarsa vay halimize. düşünmek bile istemiyorum. çok büyük kaos olur. buda demektir ki adım adım kıyametin kopuşuna yaklaşıyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    robotlar iş başı yapacak. daha ekonomik. gün gelecek insanlar için yapacak hiç bir iş kalmıyacak. herşeyi robotlar yapacak.
    çok eskiden ölü gezegen adlı bir bililim kurgu romanı okumuştum tıpa tıp insana benzeyen robotlar vadı iş yerinde çalışan insandan çok robot vardı bu sebebten işçiler aç sefil kalıyor işçiler çözümü bu tıkı insan gibi robotları tespit etiklerini parçalıyor o günlere doğru adım adım gidiyoruz
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paylaşmak güzeldir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri