Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: İki ayyaş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yorumsuzdur
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

alıntıdır
    Konu korfez41 tarafından (02-06-2013 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir.
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Reyhanlı için bu kadar ağlamayanlar iki ağaç için Taksimi birbirine kattı."
    "Karnımdaki bebeği öldürmek hakkımdır diyerek kürtaj yasağına karşı çıkanların ağaçlar kesilince vicdanı sızladı."
    "1 Mayıs'ta ağaçları kökünden söküp polise fırlatan zihniyet, şimdi ağaç savunuyor."
    "Bunların derdi ağaçların kesilmesi değil dertleri ağaç olsaydı yılbaşı gecesi çam ağaçlarını kesmezlerdi."
    "Gaza gelipte isminin başına TC yazan zihniyeti şimdi de AĞAÇ yazmaya davet ediyorum."
    "Taksim'de 50 ağaç için üç gündür eylem yapanlar Suriye'de onbinlerce insan ölürken gıklarını çıkarmazlar"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı marek16 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    "Karnımdaki bebeği öldürmek hakkımdır diyerek kürtaj yasağına karşı çıkanların ağaçlar kesilince vicdanı sızladı."
    "1 Mayıs'ta ağaçları kökünden söküp polise fırlatan zihniyet, şimdi ağaç savunuyor."
    "Bunların derdi ağaçların kesilmesi değil dertleri ağaç olsaydı yılbaşı gecesi çam ağaçlarını kesmezlerdi."
    "Gaza gelipte isminin başına TC yazan zihniyeti şimdi de AĞAÇ yazmaya davet ediyorum."
    "Taksim'de 50 ağaç için üç gündür eylem yapanlar Suriye'de onbinlerce insan ölürken gıklarını çıkarmazlar"
    birader sen boş ver suriyeyi bize ne ordan sen ülkeye bak gidişat iyi değil, durum onu gösteriyor, bu arada ırakta niye sesin çıkmadı o zaman nerelerdeydin.amerika ırakta muslumanları harcarken

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı marek16 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen ve senin gibiler ne zaman anlayacaksınız meselenin ağaç olmadığını, mesele herşeyi ben bilirim ben yaparım diyen diktatör meselesi.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ha de be ordan? herşeyden rant elde etmeye çalışmayın halkın duygularını kullanmayı ne zaman bırakacaksınız? iktiara geçme hırsınızı iktar aşkınızı görmüyor musunuz? en ufak bir olayı bile hemen kullanmaya çalışmıyor musunuz? sosyal medyanın gazına gelmiyor musunuz? ağaçlar kesilmicek AVM nin yapımı le ilgili kesin bir karar yok denmiyor mu? daha ne istiyoruz?

söylesene ALLAH aşkına mesele ne? tüm partilerin ALLAH belasını versiin be hepsi aynı. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tek başıma sesimi duyuramazdım dimi Irak konusunda?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart amaçları ne

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAhına kurban kardeşim. keşke herkes kardeş kardeş yaşamayı bilse... bu ülke hepimize yeter. OSMANLI torunuyuz biz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ve gün içinden insanlığın ölmediğinin resmi:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri