tekel işçilerini gördük biz....! onlara destek verenleri sonra onları yapayanlız bırakanları....!acele etmeyelim herşey meydana çıksın öyle daha iyi değerlendirmek daha iyi olur.çünki proveke edenlerde var.
tekel işçilerini gördük biz....! onlara destek verenleri sonra onları yapayanlız bırakanları....!acele etmeyelim herşey meydana çıksın öyle daha iyi değerlendirmek daha iyi olur.çünki proveke edenlerde var.
vay anasını beee beni şaşırtıyorsunuz arkadaşlar ancamı uyandınız uykudan
seçimlerde asıl bu yaygarayı yapanlar tekrar sus pus olucaklar bakıcaklar ki halk iktidarın peşinde efendim oy oranı şu kadar artmış ilk seneleri susuyorlar seçime doğru ne kadar azıtıp seçmen çekersek o kadar kâr dır yaptıkları ama halk artık yemiyor
"Reyhanlı için bu kadar ağlamayanlar iki ağaç için Taksimi birbirine kattı."
"Karnımdaki bebeği öldürmek hakkımdır diyerek kürtaj yasağına karşı çıkanların ağaçlar kesilince vicdanı sızladı."
"1 Mayıs'ta ağaçları kökünden söküp polise fırlatan zihniyet, şimdi ağaç savunuyor."
"Bunların derdi ağaçların kesilmesi değil dertleri ağaç olsaydı yılbaşı gecesi çam ağaçlarını kesmezlerdi."
"Gaza gelipte isminin başına TC yazan zihniyeti şimdi de AĞAÇ yazmaya davet ediyorum."
"Taksim'de 50 ağaç için üç gündür eylem yapanlar Suriye'de onbinlerce insan ölürken gıklarını çıkarmazlar"
SON OLARAK... Polisi şehit eden Kürt olursa terörist, Türk olursa kahraman oluyor. Gezi Parkı buna en iyi örnek şu an! Polis araçlarına taş atan çocuk Doğulu olursa HAİN, Batılı bir genç olursa Vatansever(!). Irkçılık ve faşizm, sosyalizm şemsiyesi altında ilerliyor.. Sizde destek veriyorsunuz. 1 haftaya kalmaz kokusu çıkar bu işin o zaman ne koyunmuşuz herşeye atlıyoruz mal gibi dersiniz..
ALINTIDIR
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=rmNUYyfPwhY[/YOUTUBE]
bu arada edirnede karıştı.............şimdi haber geldi....
bu yazlıklarını cem kardeşim gazetelerin son sayfasında yayınlamak gerekir
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri