Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
56 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: İzmirde Akp binasını yakmışlar Ulusal tv canlı veriyo görüntüleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tekel işçilerini gördük biz....! onlara destek verenleri sonra onları yapayanlız bırakanları....!acele etmeyelim herşey meydana çıksın öyle daha iyi değerlendirmek daha iyi olur.çünki proveke edenlerde var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vay anasını beee beni şaşırtıyorsunuz arkadaşlar ancamı uyandınız uykudan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı jo***77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tekel işçilerini gördük biz....! onlara destek verenleri sonra onları yapayanlız bırakanları....!acele etmeyelim herşey meydana çıksın öyle daha iyi değerlendirmek daha iyi olur.çünki proveke edenlerde var.
    proveke eden kim kendileri bu duruma zorluyanlar kim gene kendileri turdurdunuz bir akp savunması

Kullanıcı Bilgi Menüsü

seçimlerde asıl bu yaygarayı yapanlar tekrar sus pus olucaklar bakıcaklar ki halk iktidarın peşinde efendim oy oranı şu kadar artmış ilk seneleri susuyorlar seçime doğru ne kadar azıtıp seçmen çekersek o kadar kâr dır yaptıkları ama halk artık yemiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    seçimlerde asıl bu yaygarayı yapanlar tekrar sus pus olucaklar bakıcaklar ki halk iktidarın peşinde efendim oy oranı şu kadar artmış ilk seneleri susuyorlar seçime doğru ne kadar azıtıp seçmen çekersek o kadar kâr dır yaptıkları ama halk artık yemiyor
    satalımmı ülke yi israile

6. 01-06-2013, 18:00

Sebep
    araştırma yapıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"Reyhanlı için bu kadar ağlamayanlar iki ağaç için Taksimi birbirine kattı."

"Karnımdaki bebeği öldürmek hakkımdır diyerek kürtaj yasağına karşı çıkanların ağaçlar kesilince vicdanı sızladı."

"1 Mayıs'ta ağaçları kökünden söküp polise fırlatan zihniyet, şimdi ağaç savunuyor."

"Bunların derdi ağaçların kesilmesi değil dertleri ağaç olsaydı yılbaşı gecesi çam ağaçlarını kesmezlerdi."

"Gaza gelipte isminin başına TC yazan zihniyeti şimdi de AĞAÇ yazmaya davet ediyorum."

"Taksim'de 50 ağaç için üç gündür eylem yapanlar Suriye'de onbinlerce insan ölürken gıklarını çıkarmazlar"

SON OLARAK... Polisi şehit eden Kürt olursa terörist, Türk olursa kahraman oluyor. Gezi Parkı buna en iyi örnek şu an! Polis araçlarına taş atan çocuk Doğulu olursa HAİN, Batılı bir genç olursa Vatansever(!). Irkçılık ve faşizm, sosyalizm şemsiyesi altında ilerliyor.. Sizde destek veriyorsunuz. 1 haftaya kalmaz kokusu çıkar bu işin o zaman ne koyunmuşuz herşeye atlıyoruz mal gibi dersiniz..

ALINTIDIR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=rmNUYyfPwhY[/YOUTUBE]

9. 01-06-2013, 18:44

Sebep
    araştırma yapıyorum...

10. 01-06-2013, 18:49

Sebep
    araştırma yapıyorum...

11. 01-06-2013, 19:05

Sebep
    araştırma yapıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada edirnede karıştı.............şimdi haber geldi....

13. 01-06-2013, 19:29

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cevap: İzmirde Akp binasını yakmışlar Ulusal tv canlı veriyo görüntüleri

Alıntı cemcemcem66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    "Reyhanlı için bu kadar ağlamayanlar iki ağaç için Taksimi birbirine kattı."

"Karnımdaki bebeği öldürmek hakkımdır diyerek kürtaj yasağına karşı çıkanların ağaçlar kesilince vicdanı sızladı."

"1 Mayıs'ta ağaçları kökünden söküp polise fırlatan zihniyet, şimdi ağaç savunuyor."

"Bunların derdi ağaçların kesilmesi değil dertleri ağaç olsaydı yılbaşı gecesi çam ağaçlarını kesmezlerdi."

"Gaza gelipte isminin başına TC yazan zihniyeti şimdi de AĞAÇ yazmaya davet ediyorum."

"Taksim'de 50 ağaç için üç gündür eylem yapanlar Suriye'de onbinlerce insan ölürken gıklarını çıkarmazlar"

SON OLARAK... Polisi şehit eden Kürt olursa terörist, Türk olursa kahraman oluyor. Gezi Parkı buna en iyi örnek şu an! Polis araçlarına taş atan çocuk Doğulu olursa HAİN, Batılı bir genç olursa Vatansever(!). Irkçılık ve faşizm, sosyalizm şemsiyesi altında ilerliyor.. Sizde destek veriyorsunuz. 1 haftaya kalmaz kokusu çıkar bu işin o zaman ne koyunmuşuz herşeye atlıyoruz mal gibi dersiniz..

ALINTIDIR
    CEMCEMCEM66 KARDEŞ ağzına diline gönlüne sağlık.bu yazdıklarını altında %50 var Allaha şükürler olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cevap: İzmirde Akp binasını yakmışlar Ulusal tv canlı veriyo görüntüleri

bu yazlıklarını cem kardeşim gazetelerin son sayfasında yayınlamak gerekir

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri