- Sebep
- araştırma yapıyorum...
Teşekkur: 0

"Reyhanlı için bu kadar ağlamayanlar iki ağaç için Taksimi birbirine kattı."
"Karnımdaki bebeği öldürmek hakkımdır diyerek kürtaj yasağına karşı çıkanların ağaçlar kesilince vicdanı sızladı."
"1 Mayıs'ta ağaçları kökünden söküp polise fırlatan zihniyet, şimdi ağaç savunuyor."
"Bunların derdi ağaçların kesilmesi değil dertleri ağaç olsaydı yılbaşı gecesi çam ağaçlarını kesmezlerdi."
"Gaza gelipte isminin başına TC yazan zihniyeti şimdi de AĞAÇ yazmaya davet ediyorum."
"Taksim'de 50 ağaç için üç gündür eylem yapanlar Suriye'de onbinlerce insan ölürken gıklarını çıkarmazlar"
SON OLARAK... Polisi şehit eden Kürt olursa terörist, Türk olursa kahraman oluyor. Gezi Parkı buna en iyi örnek şu an! Polis araçlarına taş atan çocuk Doğulu olursa HAİN, Batılı bir genç olursa Vatansever(!). Irkçılık ve faşizm, sosyalizm şemsiyesi altında ilerliyor.. Sizde destek veriyorsunuz. 1 haftaya kalmaz kokusu çıkar bu işin o zaman ne koyunmuşuz herşeye atlıyoruz mal gibi dersiniz..
ALINTIDIR
iymisiniz, milleti bu kadar baskı altına almaya çalışırsan olacağı budur hangi hükümet milletle bu kadar oynadı, bu yadıklarımı sakın politik diye yadırgamayın iyi yaptıklarınada iyi diyorum o ayrı mesele kaç tane iktidar gazetisi bu olayları yayınaldı , Ne yazıkki Türk milleti kimsenin baskısı altında kendini ezdirmez ezdirmeyecek Türk milletini daha tanımamışsınız açın biraz tarih okuyun
Konu gacvokem tarafından (01-06-2013 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.
[QUOTE=cemcemcem66;685046]"Reyhanlı için bu kadar ağlamayanlar iki ağaç için Taksimi birbirine kattı."
"Karnımdaki bebeği öldürmek hakkımdır diyerek kürtaj yasağına karşı çıkanların ağaçlar kesilince vicdanı sızladı."
"1 Mayıs'ta ağaçları kökünden söküp polise fırlatan zihniyet, şimdi ağaç savunuyor."
"Bunların derdi ağaçların kesilmesi değil dertleri ağaç olsaydı yılbaşı gecesi çam ağaçlarını kesmezlerdi."
"Gaza gelipte isminin başına TC yazan zihniyeti şimdi de AĞAÇ yazmaya davet ediyorum."
"Taksim'de 50 ağaç için üç gündür eylem yapanlar Suriye'de onbinlerce insan ölürken gıklarını çıkarmazlar"
SON OLARAK... Polisi şehit eden Kürt olursa terörist, Türk olursa kahraman oluyor. Gezi Parkı buna en iyi örnek şu an! Polis araçlarına taş atan çocuk Doğulu olursa HAİN, Batılı bir genç olursa Vatansever(!). Irkçılık ve faşizm, sosyalizm şemsiyesi altında ilerliyor.. Sizde destek veriyorsunuz. 1 haftaya kalmaz kokusu çıkar bu işin o zaman ne koyunmuşuz herşeye atlıyoruz mal gibi dersiniz..
tek kelimeyle harikasın
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=rmNUYyfPwhY[/YOUTUBE]
bu arada edirnede karıştı.............şimdi haber geldi....

bu yazlıklarını cem kardeşim gazetelerin son sayfasında yayınlamak gerekir
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri