Teşekkur: 0
Sözün Özü.
![]()
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
Cevabı merak ettim haddime değil ama Cem kardeş
Burda yaygara koparanlar seçimler her iki taraf içinde en güzel cevap olucaktır bakalım yaygara koparanların oranı neymiş hepsi çıkıcak ortaya
Ağaç kesilmesi diye bir şey yok aslında ağaçların yeri değişiyor sırf ağaç olayını millete bahane yapıp provakatörlük yapanlar var hemen hükümet istifaymış
Ya bu ülkede bir kaç kendini bilmez 10 tane ağaç için istifa diye bağırıyor çok komikler öyleki artık hükümeti devirmeye demokratik yollar yetmiyor ne yapsınlar başka çare yok ki
izledikleri yol da ülkeyi biraz karıştıralım yoksa Ak parti iktidarı hep güçleniyor aman birde terör mazaallah çözülerek seçime girerse diye paçalar tutuştu
Geçen seçim gecesi Halk tv yorumcusu şunu söyledi hiç unutmam sayın kılıçdaroğlu seçim kampanyasını ülke ekonomisi üzerine kurdu ama ekonomi ülkemizde hiçte kötü değildi ve bu sonuç çıktı bizzat halk tv söyledi ve çok haklıydı
ÇOK TUHAF.. Geçen Hafta alkol düzenlemesine şiddetle karşı çıkanlar bugün facebook profillerinde ağaçla alakalı HADİS-İ ŞERİF paylaşıyor
Şehitler için yapmazlar, 2 ağaç için ortalığı ayağa kaldırırlar. Bunlar tamamen terör örgütünün bitmesiyle güç kaybedecek olan kişilerin provakasyonlarıdır. Üstelik 2 ağaç için bunu yaparsınız ama İstanbul'un çeşitli yerlerine 2013 senesinde dikilen fidan sayısından kimseye bahsetmezsiniz. Ben söyleyeyim 5.000
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=NFgdPwzje_Y[/YOUTUBE]
bazı arkadaşlarıma buradan seslenmek isterim
kime hizmet ediyorsunuz??????
bir resime bakıyorum: atatürkcü düşünce derneği üyeleriyle pkk üyeleri kolkola
nerde kaldı ne mutlu türküm diyene sözü
bir resme bakıyorum:PKK yı simgeleyen renk ve sözde bayraklar
nerde kaldı pkk ile görüşüytor diye akp ye kızdığınız o sözler sizler temelli aynı düşünüyor ve o sözde bayrakların altındasınız.
bir resme bakıyorum:
TAKSİMDE GÖZ ALTINA ALINANLARIN KİMLİKLERİ !
Pkk Şehir Yapılanması Üyeleri
Pkk Kürdistan Halk Sorumlusu-Zorkan Tebec
Pkk Şırnak ve Şanlıurfa Sözde Mezopotamya Gençlik Derneği Üyeleri
Kürdistan Eski Bombacısı-SivanPeskes
Pkk Diyarbakır Ilçe Sorumlusu-YorgaApo
Pkk Şırnak Özgürlük Timi Üyeleri
Ve daha ismi açıklanmayan provokatörler.
yahu AKP ye düşmanlık yapacağız diye PKK yandaşlığı yapıyorsunuz farkındamısınız
Sorunların tek çözüm yeri sandıktır.
Konu kapanmıştır.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
konuşarak çözülmez demek istemiş arkadaş.
Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri