Galatasaray’ýn kral golcüsü Burak Yýlmaz’ýn gelecek sezonda takýmda kalýp kalmayacaðý bu hafta verilecek kararla netleþecek.
Ýtalya’nýn Fiorentina kulübünden ciddi bir transfer teklifi alan ve prensipte anlaþan Burak, eðer kendisi için önerilen 15 milyon Euro’luk bonservis bedeli Galatasaray yönetimi tarafýndan onaylanýrsa,



Mor Menekþeli takýmýn yolunu tutacak. Baþkan Ünal Aysal’ýn kendisi hakkýnda alacaðý kararý sabýrsýzlýkla bekleyen Burak Yýlmaz, hafta içinde önce hocasý Fatih Terim, ardýndan da baþkan Ünal Aysal ile görüþerek, transferi için izin isteyecek. Terim’in eski çalýþtýrdýðý kulübün yöneticilerinden gelen yýllýk 3.5 milyon Euro’luk teklife “Evet” diyen 28 yaþýndaki yýldýz oyuncu, eðer kendisine izin verilirse, bu hafta Sarý-Kýrmýzýlý kulüple vedalaþacak.

KALMA ÞARTI 5 YILLIK KONTRAT