[YOUTUBE]2xPslOTbQ1g[/YOUTUBE]
Neler oluyor.. Neler dönüyor..
![]()
[YOUTUBE]2xPslOTbQ1g[/YOUTUBE]
Neler oluyor.. Neler dönüyor..
![]()
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
acı ama gerçekten bunlar yapılıyor ,yazık bizlerde malesef sayrediyoruz.
Bizim medya bunu yayınlayamıyor çünküyayınlamazlardaaa
yayınlarsarda uuyarı veriyorlar
örnek :RTÜK, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı küçük düşürücü video klip yayınladığı gerekçesiyle, Halk TV’nin uyarılmasına karar verdi.
ANONYMOUS’UN ŞİMDİLİK HACKLEDİĞİ SİTELER
mersin.gov.tr
eshot.gov.tr
resmigazete.gov.tr
mam.gov.tr
tccb.gov.tr
istanbul.gov.tr
iem.gov.tr
dsi.gov.tr
akparti.org.tr
ankara.bel.tr
Anonymous AKP sitelerine saldırmaya başladı. akparti.org.tr korumaya alınmaya çalışılıyor. Saldırı alan siteler:
akkanal.com
ililakicraatlar.com
akhedefler.com
akicraatlar.com
Dede verdigin video iyi güzel hosta ALLAH askina önce bu presstv hangi ülkenin kanali bi onu söyle sonra videoyu ver iran tv sinden baska ne bekliyordun ne söyleyecektisenin bu video gezi parkinda söylenen yalanlar gibi yok bobma attilar yok panzer ezdi gibi birsey sizlerden ricam bir haberi izlerken okurken kime neye hizmet ettigini bilerek ona göre okumaniz izlemeniz saygilarimla DEDE
kardesim izledigin seyin ne oldugunu neye hizmet ettigini önce anla sonra seyret istersen
halk tv sikiysa kilicdaroglu hakkinda bir kötü haber yada video yayinlasin kardes
birdefa siyasi parti tv kanali acamaz yönetemez bu bir kuraldir kanundur yasalarimizda bu konuyla alakali bir madde vardir, ama bu halk chp nin kanali oldugunu bilmeyen yok elestiri yapacaksaniz vicdaninizla yapin
zeki kardes redhack kimdir kime hizmet ediyor sen bana önce onu söyle biliyorsan tabi ?
yada ben sana söyleyim yada söyle yap herhangi bir terör sitesine bir saldirisi olmusmu sadece bunu ögrensen ne demek istedigimi anlayacaksin
Cem kardeşim ben kimsenin tarafı değilim benim ülkeme kim iyi hizmet ederse ona oyumu veririm şimdi yukarıdaki haberi x parti karşıtı olduğum için vermedim bu bir haber ne kadar doğru veye yanlış o tartışılır şimdi diyorsunki bu haberi bir amerikan kanalı verse doğru fakat arap kanalları verince yalan haber doğrumu anladım..!!!
![]()
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
yanlis anlamissin dede avrupadayim ben avrupaninda verdigi yayinlari biliyorum benim demek istedigim iran kanalinin böyle bir haber vermesi gayet normal aksini söylerse zaten anormal olur adamlar icten ice düsmanlik besliyor bize yoksa bunu abd nin cnn de verse benim yazdigim onun icinde gecerli biz kendimize bakalim elin adami ne demis o kadar fazla takilmayalim
benim bir mantigim var eger komsularimiz yada avrupa yaptigimiz yada ülkede olan bir olaygösteri icin bagirip cagiriyorlarsa ben orada birsey ararim adamlar firsat kolluyor benim anlatmaya calistigim bu yoksa iranda abd de avrupada benim gözümde kanlari bes kurus etmez
Pekii senin mantığına göre vatandaş kendi hakkını fikirlerini nasıl savunup dile getirecek burada yaşananları ordan nasıl izliyorsun tv'den dimi ...!!!Ordan herşey güllük gülistanlık göüküyor sanırım ..kimse muhalif olmasın koyun gibi güdülsün sesini çıkarmasın yoksa sopayı yer..sakın bana başkaları gibi araya provakatörler giriyor deme ortalığı karıştırmak için biliyoruz o şerefsizleride merak etme ama hakkını arayan vatandaşlarıda göz ardı etme bu onların demokratik hakları (tabi varsa öyle bir hak.) Polis ne yapıyor basıyor sopayı gazı tekme tokat Allah ne verdiyse bildiğimiz tv kanalları atv kanalD star h.türk ntv.vs.vs hiçbir haber vermediler ortalık cehennem yeri iken işte ben bunlara kızıyorum bu kadar taraf olunmaz bu kadar korkak olunmaz ayıptır bunların yaptıkları vatandaşa ihanettir hainliktir bu insanlar sayesinde hepsi reytink rekorları kırıyorlar abuk subuk dizilerde bu iplemediği insanlar seyrediyor bahsi geçen kanalları işte ben bunlara kızıyorum hazmedemiyorum kimsenin tarafında olduğum için değil haksızlık yapıldığı için insanları aptal yerine koydukları için..
![]()
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
sen neyi savunuyorsun cemcemcem66? yoksa x partiyi mi? baksana toz kondurmuyorsun. gezi parkında olaylar ilk başladığında insanlar çıldırmış mıydı? sakince oturuyorlardı. ama polis onları biber gazı ve tomalarla uzaklaştırmaya çalışınca zaten dolmuş olan halk galeyan geldi ve olaylar patladı. milletin en büyük gıcık olduğu şeylerden biride dediğim dedik astığım astık kestiğim kestik söylemleri. insanlara çapulcu demesi. destek verenlere tencere tava lafını yapıştırması. insanları sakinleştirmek yerine inadına yaparım diyor. böyle bir olayda böyle konuşulmaz. öğlen açıklamasını dinledin mi? reuters muhabiri soru sordu diye dövmediği kaldı. icraatleri olmuş olabilir, ama önce şunu bilecek padişahlık bitti. hem imzanda TC yazanlar şimdide ağaç yazsın demişsin. TC (Türkiye Cumhuriyeti) rahatsız mı etti sizi? ben ordakileri savunmuyorum. ama ben yaparım ederim demek, böyle bir durum varken yurtdışına gitmek, medyayı susturmak. bana göre normal değil!
Konu Vatron tarafından (03-06-2013 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri