Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Rüzgar eken, fýrtýna biçiyor!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Rüzgar eken, fýrtýna biçiyor!!!

Rüzgar eken, fýrtýna biçiyor
    --------------------------------------------------------------------------------

Rüzgar eken, fýrtýna biçiyor..!

Son birkaç gündür baþta Ýstanbul Taksim olmak üzere ülkemizin her köþesinde yaþananlarla ilgili çok þey yazýldý çok þey söylendi.
    Bundan sonra da yazýlacak ve çizilecek.
    Bazen onlarca kelime alt alta getirilecek bazen de bir cümle bazen de bir kelime yetecektir. Ama ülkeyi yönetenlerde çok iyi biliyor ki bu sadece Taksim‘deki aðaç kesme olayý deðildir. Baþbakan Erdoðan hala ve ýsrarla bu olayý aðaç kesmeye getiriyor.
    Dahasý her konuþmasýnda iþi CHP‘nin üstüne yýkmaya çalýþýyor.
    Ama nafile.
    Ýþ sadece aðaç kesme olayý olmadýðý gibi CHP‘nin de olayý deðil.
    Çünkü hepimiz biliyoruz ki CHP bu kadar büyük bir kitleyi ne sokaða dökebilir ne de böyle bir gücü ve yeteneði var.
    Keþke olsaydý..!
    Ama yok.
    Ben iki gündür Taksim‘deyim.
    Sadece Taksim‘de deðil Taksim‘e çýkan sokaklardaydým.
    Önceki akþam da Ýzmit Cumhuriyet Parký‘ndaki eylemden sonra eþim Suna ve kýzým Nazlýcan ile birlikte Ýstanbul‘a gittim.
    Önceki akþam gördüklerim bir akþam önce gördüklerim ve yaþadýklarýmdan kat ve kat fazlaydý. Polis resmen çaresiz kalmýþtý Ýstanbul‘da.
    Buna raðmen Baþbakan Erdoðan hala baþka dünyalarda dolaþýyordu.
    Oysa halk öfke kusuyordu.
    Doðru ya da yanlýþ yýllarýn birikimini adeta kusmaya baþlamýþtý.
    Ben bunlara hiç þaþýrmadým. Köþemi okuyanlar bilir.
    ’Ben korkuyorum‘ demiþtim. Korkum bu baskýnýn intikama dönüþmesindendi. Bu korkumu hala yaþýyorum.
    Çok fazla kin tohumlarý ekildi bu ülkede son zamanlarda.
    Çok fazla baský yapýldý.
    En küçücük ve masum talepler bile orantýsýz bir güçle bastýrýldý.
    Kendilerinden olmayanlara yaþam hakký bile tanýnmadý.
    Halk sindirildi, susturuldu.
    Bir yerde durulmasý gerekiyordu ama durulmadý.
    Tam tersine baskýlar daha fazla arttý.
    Yani rüzgar ekildi.
    Þimdi..!
    Þimdi rüzgar ekenler fýrtýna biçiliyor.
    Hem de kasýrgaya dönüþen bir fýrtýna.
    Ben bütün bu olan bitenlerden Baþbakan Erdoðan‘ýn bir ders çýkaracaðýna inanmýyorum.
    Bu nedenle artýk bu ülkede hiç tahmin etmediðiniz basit ve küçük olaylardan çok büyük protestolar çýkabilir.
    Artýk ’Cin þiþeden çýkmýþtýr‘
    Bu saatten sonra saðduyu galip gelmezse galip gelecek olan bellidir.
    Yani Perþembenin geliþi Pazartesiden bellidir.
    Fýrtýna ekenler rüzgar biçmiþtir, biçmeye de devam edecektir.
    Keþke güç sarhoþu olanlar biraz ayýlabilseler.
    Burada üzüldüðüm tek þey ulusal basýnýn bitiþidir.
    Ulusal basýn diye bir þey artýk yok.
    Sosyal medya onu TUÞetti.
    Güngör ARSLAN. Bizim kocaeli
    alýntýdýr
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunlar bir provakosyondan baska hiç birsey deðildir hak aramak masum insanlarýn mallarýna zararmermekmitir saðduyu yine kazanacak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon Nogood ‘Vallahi bir kaþýk suda boðarýz’

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu gökçek boþ boþ konuþmayý seven bir adam sözlerini kale almayýn onun lafýyla kimse kapýdan bile çýkmazki kaldýki sokaða dökülsün , laf olsun torba dolsun zihniyetinde reklamýn iyisi kötüsü yoktur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart "twitter denÝlen baÞ belasi"

Baþbakan Erdoðan, Teke Tek'te konuþtu

"TWITTER DENÝLEN BAÞ BELASI"

Her ülkenin kendine ait bir yapýsý var. Ýnsanlarýn da genlerinde olan birtakým yapýlarý var. Birtakým insanlar bir yere girdikleri zaman oradan çýkmayabilirler ve orayý terörize edebilirler. Burada da atýlan adýmlarýmýz var. Bir defa onlarýn yaklaþým tarzýna cevap veremeyecek durumda deðildik. Ama samimi yaklaþtýk. Twitter denilen bir bela var. Yalanýn daniskasý burada. Bu sosyal medya denilen þey aslýnda þu anda bana göre toplumlarýn baþ belasýdýr.
    Konu zeký62 tarafýndan (02-06-2013 Saat 20:44 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart 'Taksim, Erdoðan’ýn Tahrir’i mi olacak?'

Baþbakan Erdoðan, Teke Tek'te konuþtu

"TWITTER DENÝLEN BAÞ BELASI"

Her ülkenin kendine ait bir yapýsý var. Ýnsanlarýn da genlerinde olan birtakým yapýlarý var. Birtakým insanlar bir yere girdikleri zaman oradan çýkmayabilirler ve orayý terörize edebilirler. Burada da atýlan adýmlarýmýz var. Bir defa onlarýn yaklaþým tarzýna cevap veremeyecek durumda deðildik. Ama samimi yaklaþtýk. Twitter denilen bir bela var. Yalanýn daniskasý burada. Bu sosyal medya denilen þey aslýnda þu anda bana göre toplumlarýn baþ belasýdýr.

'Taksim, Erdoðan’ýn Tahrir’i mi olacak?'
    TIME dergisi, son sayýsýnda, ‘Türkiye’deki Protestolar: Taksim, Erdoðan’ýn Tahrir Meydaný mý Olacak’ baþlýklý bir yazý yayýmladý.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    STOYAN NENOV / REUTERS
    Protests in Turkey: Taksim Could Become Erdogan's Tahrir Square
    By Piotr Zalewski / Istanbul
    Mass protests escalated in Istanbul over the weekend, as demonstrators took to the streets to speak up against Prime Minister Recep Tayyip Erdogan's 'arrogance of power'

Protests in Istanbul After Police *****down on Activists
    Konu zeký62 tarafýndan (03-06-2013 Saat 13:29 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart “Anýtkabir’i de yýkarýz elhamdülillah”

2----

sonra sý

twitter’den yaptýðý açýklamalarla gündeme gelen AKP Ýnebolu Gençlik Kollarý Baþkaný Ferhat Küpoðlu, istifa ettiðini açýkladý. Vatandaþlarýn tepkisi üzerine internet hesaplardýný da kapatan Küpoðlu sýrra kadem bastý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

demokrasiden bahsediyorsun ama gerçekler sosyal medyada konuþulunca tüm gerçekler internet ortamýnda açýkça belli olunca niye zoruna gidiyor ne yapcan internet aglarýnamý müdahale edicen artýk býrak din tüccarlýgýda yapmayý....
    Konu bayram tv tarafýndan (02-06-2013 Saat 23:22 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri