REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Başbakan hala ’ağaç‘ diyor.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Başbakan hala ’ağaç‘ diyor.

bir ‘Yeter artık’ meselesidir...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hala ’ağaç‘ diyor.
    Çıkmış televizyona
    AKP Hükümeti‘nin dünya kadar milli orman, dünya kadar milli park yaptığını anlatıyor.
    3 milyara yakın ağaç ve fidan diktiklerini söylüyor.
    Sayın Başbakanım;
    Sizin en iyi yaptığınız işin ağaçlandırma olduğunu biz çok iyi biliyoruz.
    Kocaeli gibi büyük bir şehirde yaşarken;
    AKP‘li yönetimden ’mega‘ projeler beklerken;
    Ne yazık ki çiçek-böcek dışında hiçbir şeyle uğraşmadıklarını üzülerek görüyoruz.
    Sizin görmediğiniz ya da görmek istemediğiniz şey ise;
    Meselenin ’ağaç‘ olmadığı...
    Siz her ne kadar;
    “Ne istediklerini de bilmiyorum.
    Ağaç istiyorsanız gelin ağaç verelim.
    Bahçelerinize dikilecek ağaç istiyorsanız onu da verelim” deseniz de;
    Bunları söyleyerek bir nevi halkı aptal yerine koysanız da;
    Halk her şeyin farkında.
    Sizden ricam kendi kendinizi kandırmaktan vazgeçin!
    Vazgeçin ki komik duruma düşmeyin!
    Bunca insanı sokaklara döken şeyin ağaç olmadığını siz de biliyorsunuz.
    Mesele; Türk halkının “Yeter artık” demesidir.
    Ne zaman ki ağaçlar kesilmesin diyeTaksim Gezi Parkı‘nda kah oturarak, kah kitap okuyarak kah uyuyarak eylem yapan insanlara saldırdınız;
    Onların sessiz-sedasız eylem yapmasına dahi tahammül edemeniz;
    Üzerlerine gaz bombası yağdırdınız;
    Tazyikli suyla geri püskürtmeye çalıştınız;
    Onca insanın üzerine yürüyerek kafasını, gözünü yardırdınız;
    Gencecik kızları saçlarından tutarak yerlerde sürüklediniz;
    Ortalığı savaş alanına çevirdiniz;
    İşte o zaman bardağı taşırdınız!
    “Yeter artık” kıvılcımını ateşlediniz.
    Ne için mi yeter artık?
    Baskı için.
    Özgürlüklerin kısıtlanması için.
    Dayatmalar için.
    Yasaklamalar için.
    Ötekileştirme için.
    Evet, bunca insan iki ağaç için değil “Yeter artık” demek için sokaklara döküldü.
    Boşuna “ağaç ağaç” diye bağırmayın;
    Bu eylemlerin başlangıç noktası ağaç olabilir ama tüm Türkiye‘nin sokaklara dökülmesinin nedeni bu değil.
    Cuma akşamı Taksim‘deydim;
    Cumartesi akşamı İzmit Cumhuriyet Parkı‘nda.
    Şunu gördüm;
    Memleketin her yerinde bu kadar insanı aynı anda meydanlara çıkaracak;
    Polis müdahalesi altında günlerce ayakta tutacak bir parti ya da örgüt yok.
    Evet insanlar kendiliğinden sokaklara döküldü.
    Kendiliğinden eylem yaptı.
    Ne için?
    Halkı ikiye böldüğünüz için.
    ’Bizden olanlar‘ ve ’olmayanlar‘ diye ötekileştirdiğiniz için.
    Kendinizden olmayanlara yaşam hakkı tanımadığınız için.
    Halkı ’şu yasak‘, ’bu yasak‘ diyerek yasaklara boğduğunuz için.
    Özgürlüklerini inanılmaz derecede kısıtladığınız için.
    Herkese tepeden bakarak küçümsediğiniz için.
    Halkın arasına kin ve nefret tohumları saçtığınız için.
    Kutlayamadığımız 29 Ekim‘ler, 19 Mayıs‘lar için.
    T.C.‘yi kaldırmaya kalktığınız için...
    Ve daha da önemlisi ’hoşgörülü‘ olmadığınız için;
    Sizden olmayanlara karşı takındığınız düşmanca tavır için.
    Gördüğünüz gibi mesele ’ağaç‘ değil.
    Bilmem anlatabildim mi?
    Serpil ÇOLAK . Bizim kocaeli
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki bende soruyorum(kesinlikle akp li değilim)onlarca araç tahrip edip bunlardan 4 otobüs kullanılamaz halde kızılay meydanı savaş alanı gibi bu hak arama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı bedir06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki bende soruyorum(kesinlikle akp li değilim)onlarca araç tahrip edip bunlardan 4 otobüs kullanılamaz halde kızılay meydanı savaş alanı gibi bu hak arama
    Arkadaşım bilanço çok ağır,89 polis aracı,42 özel araç,4 belediye otobüsü,18 belediye aracı ve sivil halkın 94 iş yerini yaktılar.bunlara ne denir acaba????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın Başbakan'ın yüzü asık,endişeli!..Bir şeyler sezinler gibi; öfkeside bundandır.Ülkede ne kadar Tv kanalı varsa hepsinde boy gösteriyor.Sanki veda edecekmiş gibi...Kim bilir belkide Tunusta,Libya da,Mısırda ve Yemende başlayan ve Suriyede katliama dönüşen toplumsal muhalefetin ayak izlerini hissediyordur.Böylesi bir durum düşman başına!..Ama özgürlük diye diye toplumu sık boğaz eder özeline el uzatırsan,bu cumhuriyetin kurucularını iki sarhoşdiye aşağılarsan kendi yaptığını yine kendin yıkarsın.Ve hepimize yazık edersin!....:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın Başbakan'ın yüzü asık,endişeli!..Bir şeyler sezinler gibi; öfkeside bundandır.Ülkede ne kadar Tv kanalı varsa hepsinde boy gösteriyor.Sanki veda edecekmiş gibi...Kim bilir belkide Tunusta,Libya da,Mısırda ve Yemende başlayan ve Suriyede katliama dönüşen toplumsal muhalefetin ayak izlerini hissediyordur.Böylesi bir durum düşman başına!..Ama özgürlük diye diye toplumu sık boğaz eder özeline el uzatırsan,bu cumhuriyetin kurucularını iki sarhoşdiye aşağılarsan kendi yaptığını yine kendin yıkarsın.Ve hepimize yazık edersin!....:46:
    Kardeş meydanlardayız biz bosver bunlrla uğrasma çık sende
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynen katılıyorum. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazı arkadaşlar bu konu ile ilgili gerçekten çok saçmalamışlar.Taksim de polis geri çekildi, ordaki halk ne yaptı ? Oyun oynadılar, halay çektiler, bir iki bağırdılar ve dağıldılar.

Peki polis karışınca ne oldu (bak Ankara) tazzikli su biber gazı odunla adam dövme olursa kusura bakma kardeşim bende tepkimi koyar sağı solu yıkarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın körfez çok yanlı yazılar yazıyorsunuz açıkca chp li olduğunuzu ve burayı karıştırmak için her lafı cımbızla çekip tek tek konu açıyorsunuz kendinize gelin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın körfez çok yanlı yazılar yazıyorsunuz açıkca chp li olduğunuzu ve burayı karıştırmak için her lafı cımbızla çekip tek tek konu açıyorsunuz kendinize gelin
    oncelıkle iyi aksamalar arkadasım bu yorumu bır yerel gezetenın yazarı yazmıs bende bunu alıntı yapıp sayfa koydum ben bu yazıya bır tek cumle eklemeyıp ne aldıysam onu yapıstıryorum vede sızden rıca edıyorum ısım verdıyın partının uyesı ve sevenı dıyılde 40 tl zam verdıklerı bır emeklı ınsan olarak
    bana hak verın saygılarımla
    gazetenın lınki
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu korfez41 tarafından (02-06-2013 Saat 21:51 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri