REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Bakan'dan İnönü açıklaması!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Bakan'dan İnönü açıklaması!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun'da yaptığı açıklamada, İnönü Stadı'yla ilgili olarak, "İnönü Stadı'nın yıkılabilmesi için, yerine inşa edilecek stadın yapım ihalesinin bitmiş ve ortaya çıkmış olması lazım. Mevcut eldeki stadyum devlet malıdır. Resmi evrak olmadan devletin malını yıkıp, yarın ne olacağı belirsiz bir atmosfere bu olayı sürükleyemeyiz" dedi.

BAKAN NEDİYOOOOO YAAA!:46:

İlk kazma vuruldu!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın kullandığı iş makinesiyle, İnönü Stadı’nın yıkımına başlandı.

İnönü Stadı'nın yenileme çalışmaları dolayısıyla bu akşam gerçekleştirilen törenle ilk yıkım işlemi başladı.

Yıkıma Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun yanı sıra çok sayıda da davetli katıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"Bizim işimiz polemiklere girmek değil, Beşiktaş'ın menfaatine göre hareket etmektir. Bugüne kadar gelen her şey yıkmak üzerine yapılan siyasetle geldi. Bunu Beşiktaşlıların vicdanlarına bırakıyorum. Beşiktaşlılık, bunu gerektirmez. Beşiktaşlılık, Beşiktaş’ın menfaatlerine destek vermeyi gerektirir. Kamuoyu yanlış yönlendirildi. Spor Genel Müdürlüğü ile görüştüm. Sayın Bakanımıza birtakım yanlış bilgiler iletildiğine :45:inanıyorum."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart adamlar yıkıyor ..

bu ne acaba ..:49:

*"İnönü Stadı'nın yıkılabilmesi için, yerine inşa edilecek stadın yapım ihalesinin bitmiş ve ortaya çıkmış olması lazım.* demekki çıkmışş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri