Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
35 sonuçtan 31 ile 35 arası

Konu: İzleyin Arkadaşlar

  1. #31

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı cemcemcem66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aqa ne ictiysen söyle bizede bizde icelim :46:
    Kendinizi ifade edemediyiniz gibi, alay edercesine bana reply yapmanız size hiç yakıştıramadığım bir durum. sizinle tartışmaya bile girmiyecem. bana kınaye göndereceyiniz yere kendizi biraz geliştirmenizi öneririm. üstelik forumda vip üye statüsündesiniz. bakınız size çok kısa bir örnek yazmak istiyorum. bir erkek bir bayanı seviyor. ve erkek kıza evlenme teklifinde bulunuyor. kızda erkeye gönül verip erkekle evleniyor. erkek kızla evlendikten sonra onu seven kıza, erkek her gün dayakmı atmalı kıza. kızı açmı bırakmalı. ona işkencemi yapmalı. öğle bir şey varsa, demekki kız yanlış adama gönül vermiş. işte ülkemizdeki durumda aynen böyle. bazıları iktidara gönül veriyor. onlarda gönül verenlere sahip çıkacaklarına. gönül verenleri dövüyorlar. aç bırakıyorlar. en önemliside özgürlüğünü elinden alıyorlar. iktidara gönül verenler bile bile halen iktidarı destekliyorlar. ben CUMHURİYET çocuğuyum. ben laik'im. ben ATATÜRK'üğüm. ben başımda birinden emir alarak yaşamak istemiyorum, ve böyle zihniyeti 2 kere sevmiyorum. lütfen biraz düşünün, bizler sadece bize ait bir özgürlük istemiyoruz TC vatanı ve vatandaşı için herkesin refahı güvenliyi ve güzel bir geleceyi için özgürlüğümüzü istiyoruz. osmanlı devletine ait geri dönüşüm yaşamı istemiyoruz. çocuğuna zehirli kaftan giyidirip saltanat için öz çocuğunu öldürmeye çalışan hiç bir insanı sevmiyorum. konu acaip geniş.. yazdıkça yazasım geliyor ama artık yazmak istemiyorum.
    Nötig. Bana cevap yazmanız için size bu mesajı kesinlikle yazmadım. ve cevaben bir şeyler yazmak isterseniz size reply yapmıyacam. selametle.
    LEBEN ?

  2. #32

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Kardes sana veya diger arkadasa cevap olarak degerlendirmeyin sadece bi köse yazarinin yazisini paylasacagim

  3. #33

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Ağaç Baharı!

    Taksim Gezi Parkı, çatışmalar, biber ve portakal gazları, coplar, uçuşan tekmeler, maskeler, sopalar, taşlar, dayak yiyenler, çığlık atıp kaçışanlar, yardıma koşan ambulanslar, duvar yazıları, flamalar, dövizler, pankartlar, korna sesleri, tencereye kaşıkla vuran hanımlar, slogan atan genç kızlar, köpekleriyle eyleme katılan aktivistler, meydanlar, yürüyüşler, yol kesmeler, araçlarıyla yola dökülenler, tweet'ler, internet mesajları...
    Bir haftadır neler oluyor? Ne tezgahlanıyor? Amaç ne?
    Soru çok!
    Bütün olanları anlatmak için KÖŞE yetmez!
    Ama yine de özetlemeye çalışalım... "Tarih bana karşı nazik olacaktır.
    Çünkü onu yazmayı planlıyorum!" diyen İngiliz devlet adamı Churchill ile ünlü yazar Bernard Shaw arasında ilginç bir diyalog yaşanmıştır!
    Shaw, Pygmalion oyununun galası için Winston Churchill'e bir davetiye gönderir! Davetiye buram buram İrlandalı alaycılığı kokmaktadır! Yazar yolladığı davetiyeye şu notu düşer: Davetiye iki kişiliktir! Bir dostunuzu da getirin!
    Eğer varsa!
    Tabii karşıdaki de dünyayı yörüngesinden oynatmış bir AKILDIR.
    Tartışmadan ve görüşmeden duramadığı Shaw'a şu cevabı verir: Galaya değil ama ikinci oyuna gelirim, tabii sahnelenirse!
    Böyle bir kıvraklığa sahip olan Churchill bence dehasını "Siyaset ve sosis imalatı halkın önünde yapılmaz!" sözüyle göstermiştir!
    İşte Türkiye'nin başında olan da budur!
    Kısa bir süre önce "Dünya üzerinde mücadele eden iki güç var!
    Bunların meydan muharebesi de İstanbul'da olacak" demiştim. Bu mücadele daha doğrusu savaş başladı! Bu nedenle ne meydanları dolduran insanlar, ne karşı koyan polis, ne atılan sloganlar beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor! Çünkü bunlar herkesin görebildiği ve takip edebildiği olaylar!
    Maharet perde arkasında nelerin olduğunu anlamak ve o perdeyi aralamak!
    Tunus'ta başlayan ARAP BAHARI'nın ardından Libya, Mısır, Bahreyn, Ürdün, Fas, Suriye, Yemen, Umman, Cezayir ve Kuveyt gibi ülkelerde DALGALANMA başladı. Bunun sonucu olarak da Tunus, Libya ve Mısır gibi ülkelerde YÖNETİM değişti! Suriye ise kendini çatışmanın içinde buldu! Taksim provası da tam bu ülkelerde görülen değişikliğin benzerini yaşatmak için kurgulandı!
    Söylenmese de gözle görülmese de amaç ORDUYU olayların içine çekebilmekti!
    Halk ile polisi karşı karşıya getirip, maça askeri dahil etmek ve darbeye gidecek yolu açabilmekti!
    Çünkü ortada GEZİ PARKI üzerinden götürülen mücadelenin temelinde aslında "Türkiye BÜYÜK MÜ, KÜÇÜK MÜ olacak?" savaşı yatıyordu!
    Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde insanlar sokakları doldursa da asıl mücadele PARAYI elinde tutan BARONLAR ile egemenliğini ilan etmeye çalışan Türkiye arasındaydı!
    Bu oyunu ne yazık ki Türkiye hiçbir zaman okuyamadı!
    Sokağa çıkanlar İstiklal Marşı, Onuncu Yıl Marşı, Türk Bayrakları ile yürüyordu!
    Yani oyunu kuran AKIL öyle bir hamle yapıyordu ki sana bir şey kalmıyordu! Öğretilmiş reflekslerle hareket edip iyi niyetle protestolara katılanlar BÜYÜK FOTOĞRAFI göremezdi! Görmesi de beklenemezdi!
    Hoş, Ankara'nın da birkaç gün göremediği ortadaydı!
    Türkiye'nin büyümesine engel olmak isteyen güçler "ÜLKEM İÇİN!" mottosuyla yola koyuldu!
    Ülkeyi küçültecek bu harekete destek verenler vatansever, karşı çıkanlar da işbirlikçi-hain olacaktı!
    Bu kadar PİS bir oyun sahneye konuldu!
    2001'deki gibi bütün partileri devredışı bırakacak GLOBAL bir tezgahın temeli atıldı!
    Türkiye'nin gittiği İSTİKAMET değiştirilinceye kadar sokaklar boşalmayacak! Hedefleri bu!
    Hep söylediğim gibi imparator kadar güçlü olan BARONLAR Türkiye'yi ellerinden kaçırmak istemiyor!
    Kaybederlerse bu onların sonu olur!
    Ellerinde tutabilecekleri ve oynayabilecekleri bir TÜRKİYE istiyorlar...
    Defalarca yazdığım gibi bu kararlar BOĞAZ'da alındı!
    İçerideki para sahipleri, paranın gerçek sahiplerinin dediğini yapmak zorunda!
    Türkiye'nin büyümesini engelleyen içerideki UR'u koparıp atan polis de bu yüzden hedefte! Münferit çok ciddi hataları yapmış da olsalar POLİSLE HALK karşı karşıya geldi! Bu çatışma körüklenecek ve askerin tavır alması beklenecek!
    Sadece asker mi? Elbette hayır!
    İş dünyası da topa girecek!
    Her ne kadar yüzde elli oy almış da olsa Erdoğan'a karşı büyük bir koalisyon kurulmuş durumda! Temeli çok önceden atılan bir oluşum!
    Laiklik, demokrasi, içki, yaşam tarzı denilerek Ankara'nın üzerine çullanmak isteyecekler...
    Sağ-sol-muhafazakar ne varsa koalisyonun gizli ortağı!
    Kavgada yumruk sayılmaz!
    Bakalım Londra'dan emir alanlar ile Büyük Türkiye'ye gönül verenlerin mücadelesi nasıl sonuçlanacak!
    Kurguyu yapan akıl "Ağaç Baharı" ile askerin DNA'sına hitap etmeye çalışıyor!
    Sonuçta Büyük Türkiye'nin askerle kurulacağını onlar da biliyor! Halk sokakları doldurmaya devam ederse askerin kayıtsız kalamayacağını hesap ediyorlar!
    Baksanıza; 25 şehit verdiğimizde kıllarını kımıldatmayanlar şimdi İngiltere ve Amerika'dan "Türkiye'ye yardıma koşun" diye tweet yağdırıyor!
    Anlayacağınız Hollywood, Bruce Willis üzerinden bile devrede!
    Bu bile kurguyu kimin yaptığını açıklamıyor mu?
    Ne dersiniz!

    NOT 1: Türkler, Türkler için yürüdüğünde sokaklar anlamlı hale gelir!
    Unutmayın, ne zaman sokaklar karıştıysa hep Türkiye kaybetti!
    NOT 2: Tarihin yeniden yazımının gündeme gelmesi CHP ve arkasındaki güçleri rahatsız etti! Eee, Atatürk'ün BÜYÜK TÜRKİYECİ olduğunun anlaşılması bütün planları devredışı bırakır ne de olsa! Türkler'in tarih yazması yine engelleniyor..

    ALINTIDIR

  4. #34

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart






    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.




  5. #35

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı cemcemcem66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Taksim Gezi Parkı.......
    ALINTIDIR
    bana alıntılarla değil kendi düşüncelerinle gel. ayrıca diğer arkadaş yerine burdaki nickimi kullan. sanırım yazdığım mesajları öylesine okuyorsun ki tek kelime anlamamışsın. ben bu adamın düşmanı değilim ve orda gösteri yapanları tam anlamıyla savunmuyorum. aynı şeyleri illa yazdıracaksınız adama; burda olaylar oluyor adam geziye çıkıyor. ne için gittiği beni ilgilendirmez, otursun ülkesine sahip çıksın, bir başbakan kürsülere çıkıpta birkaç çapulcu diyerek 7 den 70 e herkese laf edemez. ordaki herkes mi çapulcu? ordaki herkes mi provakatör? yok ananı al git, yok askerlik yan gelip yatma yeri değil, yok tencere tava hep aynı hava. meğer biz başbakan değil şair seçmişiz. laf yapacağına vazifesini yapsın. ülkesinde olay var adam fas'a gidiyor. medyanın onun yandaşı olduğunu herkes biliyor. ordaki olayların ve buna benzer olayların Türkiye'yi bölmek üzere tasarlanmış oyun olduğunu sanırım önceki mesajlarımda belirtmiştim. ve aynı zamanda bu adamında insanlara ters davranarak diğerlerinin ekmeğine yağ sürdüğünüde. bu mesajı yazarken şu an bir grup yoldan istifa diye bağırarak geçiyor. sorarım sana ne yaptıda bu nefreti başardı?

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •