Kendinizi ifade edemediyiniz gibi, alay edercesine bana reply yapmanız size hiç yakıştıramadığım bir durum. sizinle tartışmaya bile girmiyecem. bana kınaye göndereceyiniz yere kendizi biraz geliştirmenizi öneririm. üstelik forumda vip üye statüsündesiniz. bakınız size çok kısa bir örnek yazmak istiyorum. bir erkek bir bayanı seviyor. ve erkek kıza evlenme teklifinde bulunuyor. kızda erkeye gönül verip erkekle evleniyor. erkek kızla evlendikten sonra onu seven kıza, erkek her gün dayakmı atmalı kıza. kızı açmı bırakmalı. ona işkencemi yapmalı. öğle bir şey varsa, demekki kız yanlış adama gönül vermiş. işte ülkemizdeki durumda aynen böyle. bazıları iktidara gönül veriyor. onlarda gönül verenlere sahip çıkacaklarına. gönül verenleri dövüyorlar. aç bırakıyorlar. en önemliside özgürlüğünü elinden alıyorlar. iktidara gönül verenler bile bile halen iktidarı destekliyorlar. ben CUMHURİYET çocuğuyum. ben laik'im. ben ATATÜRK'üğüm. ben başımda birinden emir alarak yaşamak istemiyorum, ve böyle zihniyeti 2 kere sevmiyorum. lütfen biraz düşünün, bizler sadece bize ait bir özgürlük istemiyoruz TC vatanı ve vatandaşı için herkesin refahı güvenliyi ve güzel bir geleceyi için özgürlüğümüzü istiyoruz. osmanlı devletine ait geri dönüşüm yaşamı istemiyoruz. çocuğuna zehirli kaftan giyidirip saltanat için öz çocuğunu öldürmeye çalışan hiç bir insanı sevmiyorum. konu acaip geniş.. yazdıkça yazasım geliyor ama artık yazmak istemiyorum.
Nötig. Bana cevap yazmanız için size bu mesajı kesinlikle yazmadım. ve cevaben bir şeyler yazmak isterseniz size reply yapmıyacam. selametle.

Teşekkur:

Yer imleri