Pekii senin mantığına göre vatandaş kendi hakkını fikirlerini nasıl savunup dile getirecek burada yaşananları ordan nasıl izliyorsun tv'den dimi ...!!!Ordan herşey güllük gülistanlık göüküyor sanırım ..kimse muhalif olmasın koyun gibi güdülsün sesini çıkarmasın yoksa sopayı yer..sakın bana başkaları gibi araya provakatörler giriyor deme ortalığı karıştırmak için biliyoruz o şerefsizleride merak etme ama hakkını arayan vatandaşlarıda göz ardı etme bu onların demokratik hakları (tabi varsa öyle bir hak.) Polis ne yapıyor basıyor sopayı gazı tekme tokat Allah ne verdiyse bildiğimiz tv kanalları atv kanalD star h.türk ntv.vs.vs hiçbir haber vermediler ortalık cehennem yeri iken işte ben bunlara kızıyorum bu kadar taraf olunmaz bu kadar korkak olunmaz ayıptır bunların yaptıkları vatandaşa ihanettir hainliktir bu insanlar sayesinde hepsi reytink rekorları kırıyorlar abuk subuk dizilerde bu iplemediği insanlar seyrediyor bahsi geçen kanalları işte ben bunlara kızıyorum hazmedemiyorum kimsenin tarafında olduğum için değil haksızlık yapıldığı için insanları aptal yerine koydukları için..
![]()
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
sen neyi savunuyorsun cemcemcem66? yoksa x partiyi mi? baksana toz kondurmuyorsun. gezi parkında olaylar ilk başladığında insanlar çıldırmış mıydı? sakince oturuyorlardı. ama polis onları biber gazı ve tomalarla uzaklaştırmaya çalışınca zaten dolmuş olan halk galeyan geldi ve olaylar patladı. milletin en büyük gıcık olduğu şeylerden biride dediğim dedik astığım astık kestiğim kestik söylemleri. insanlara çapulcu demesi. destek verenlere tencere tava lafını yapıştırması. insanları sakinleştirmek yerine inadına yaparım diyor. böyle bir olayda böyle konuşulmaz. öğlen açıklamasını dinledin mi? reuters muhabiri soru sordu diye dövmediği kaldı. icraatleri olmuş olabilir, ama önce şunu bilecek padişahlık bitti. hem imzanda TC yazanlar şimdide ağaç yazsın demişsin. TC (Türkiye Cumhuriyeti) rahatsız mı etti sizi? ben ordakileri savunmuyorum. ama ben yaparım ederim demek, böyle bir durum varken yurtdışına gitmek, medyayı susturmak. bana göre normal değil!
Konu Vatron tarafından (03-06-2013 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir.
ayrıca;
tüm dünya olayları dün gece canlı yayınlarken bizim haber kanalları belgesel veriyordu? neden, çünkü susturuldular. madem korkulacak birşey yok? neden susturuldular? olay ağaç meselesi değildir bunu anlayın. olay yasakçı ve diktatör zihniyet.
Konu Vatron tarafından (03-06-2013 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir.
cem kardeşim yazdıklarını gözlerim dolarak okuyorum.ve ayrı düşünenlerde bizim kardeşimiz.ama onlar bilmiyorlar.bilseler neye inandıklarını buna inanırlarmıydı.dua dua dua
gerçi beni ilgilendirmiyorda dikkatimi çekti,onun ne olduğunu biliyormusunuz bunun ne olduğunu biliyormusunuz diyorsunuz sonrada kendi yazdıklarınız dayatma gibi.kim kimi yiyor.milletin adamları olduğunu kim söylüyor.,mete han,attila,fatih,yavuz,kanuni atatürk vs.vs.vs milletin evlatları var.merhum adnan beyi sorsan çoğu bilmez.rahmetli özal zehirlenme olmasa akla gelmeyecekti.başbakan tayyip beyde zaten iktidar.kim neyi yiyor.kırmızı puntolarla yazmışsın,reyhanlıya üzülenlerin hepsi buradaydı başka ülkelerde değil.
akp yi savunacak olacaktır bensize yüzlerce kes söyledim tvler neden çıkarmadı çünkü yahudiler böyle istedi ezzelden niyetleri ayakta durması için üst oluyorlar kendini hür hırısyan yapıp batıyı ele geçirdiler kendini müslüman yapıp arapları yönettiler kendini kürt yapıp pkkyı yönettiler kendini gerçek asyalı türk yapıp türk müslümanların yerini kapıp onları kürtlere kürtleride onlara kırdırmak istemesidir niyetleri budur bunun için kendini akp müslüman yaptılar çünkü bu yolla ancak oy alabilirdi buda yetmedi bunuda az oy aldık deyip cahil doğuluları pislik doğuluları kandırıp buzdolap fırın çamaşır makinesi yemek verilerek oylarını aldı ve şimdi çekeceksiniz
cem oraya rahmetli menderesin resmini vermişsin;bir yaşanmış hikaye anlatayım ben manisanın turgutlu ilçesinde oturuyorum.turgutlunun girişinde ırlamaz çayı geçer.çayın üstünde Türkiye'yi ikiye bölen İzmir-Ankara yolu geçer. çok işlektir.A.menderes Allah ondan razı olsun bir başbakanken çayın üzerine köprü yaptırmış. o elim zihiyette sırf bu köprüyü A.Menderes yaptı diye köprüden geçmemişler. ve boğulan boğulana.abi ne yapalım bunlarda bizim kardeşimiz.Allah'ım bu milletin gören göze duyan kulağa ihtiyacı var.nasip eyle![]()
1) Bülent Arınç'ın oğlu gezi parkına açılacak olan AVM'ye ortak: Bu iftira çıktıktan sonra açıklamalar geldi bu olayın aslı yok.
2) Panzerle ezilen genç resmi: En çok tepki çeken fotoğraflardan. Olayın aslı yabancı bir ülkede bot motorundan yaralanan bir kişi.
3) Sosyal medyalara erişim engellendi: Bu bugün çıkan bir yalandı. Hatta en ufak bir Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. kesintisinde herkes galeyana geldi. Türkiye daha o kadar düşmedi merak etmeyin. Belirtmek gerekir ki ufak bir yavaşlama söz konusu. Ayrıca Taksim'de 3G bağlantısının kesildiği doğru.
4) Binlerce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. istifa etti: Gelen sayılar abartıydı. Gerçek sayılar en fazla 3-5.
5) İstanbul Emniyet Müdürü görevden alındı: Ntv_sondakika adıyla açılmış bir fake hesabın uydurmasıydı.
6) Polisin gerçek mermi kullanması: Böyle bir durum olursa ismi katliam diye adlandırılır ki mümkün değildir. Fakat plastik mermi kullanıldığı gerçektir.
7) Videodaki Kerem Can Karakaş'ın ölmesi: Videodaki cesaretli eylemci yaşıyor. İsmi Kerem Can Karakaş değil. Kerem Can daha önce trafik kazasında ölen bir kişi. Kayıtlara bakabilirsiniz.
8) Köpeğe biber gazı sıkan polis: Bu foto daha öncede vardı şu günlerde çok paylaşıldı. Fotoğraftaki kişiler italyan polisi. Provakatörlerimiz tarafından fotomontajlanmış.
9) Çarşı grubunun bir tomayı ele geçirmesi: Habere göre çarşı grubu tomayı ele geçirip polisleri kovalamış. Bu da yalan haberlerden biriydi.
10) Polislerin ilaçlı suyla göstericileri bayıltması: Bu gerçekten gülünecek bir haberdi. Fakat paylaşım sayısı on binleri geçti.
11) Haber kanallarının fake hesabı: Birçok haber kanalının fake hesabı açıldı. Pravöke edici söylemleri anında yayıldı. Takipçileri 300'ü geçmezken rt sayıları 10 binlere ulaştı.
12) Eylem 48 saat daha devam ederse Anayasa Mahkemesi hükümeti düşürülebilir: Hiç bir ülkede böyle bir yasa mümkün değildir. Eylemin daha uzun sürmesi için uydurulmuştur.
13) Eylemlerde Portakal Gazı Kullanıldı: Portakal gazı birleşmiş milletler tarafından yasaklanmış zararları büyük bir kimyasal silahtır. Topluma müdahale için böyle bir gazı kullanmak intihardır, kimse göze alamaz. Cnn tarafından doğrulandı diyenler vardı. Ireport olarak CNN'in sitesinde yayınlandı fakat. Ireport'lar normal kişiler tarafından yayınlanır.
CNN PRODUCER NOTE u okumanızı tavsiye ederim. Beşiktaş'ta kullanılan biber gazından farklı görülen turuncu gaz biber gazının ağırlaştırılmış halidir.
14) Beyaz Show: Beyaz eyleme gittiği için kanal tarafından sözleşmesi iptal edilerek tümden yayından kaldırıldı. Beyaz show sadece bu haftalığına iptal edilmiştir. Millet kan ağlarken programı yapması düşünülemezdi zaten.
15) Eylemcilerin köprüden geçiş fotoğrafı yerine 2012 maraton fotoğrafının paylaşılması.
16) Cnn International'ın; Cnn Türk'ün duyarsız alıp direniş haberlerini vermediği için isim hakkını fesh etmesi: Resmi hiç bir yerde böyle bir açıklama yok. Cnn Türk'te çalışan tanıdıklarımda böyle bir şeyin olmadığını söylediler.
17) Eylemciler Başörtülü Bayanlara Saldırdı: Bu da yayılan haberler arasındaydı. Fakat provakatörler her iki tarafıda karıştırmaya çalışıyor. Hükümet yanlılarının da arasındalar. Kaldı ki; direnişçiler arasında azımsanamayacak kadar başörtülü kişi vardı,
BENIM ANLATMAYA CALISTIGIM BU OLAYI BÜYÜTÜP KARGASA CIKARMAK VE DARBE ORTAMI YAPMAK ISTIYORLAR
Kardesim sen ne kadar türksen bende o kadar türküm sen ne kadar kürtsen bende o kadar kürdüm lazim cerkezim TC yazdigin zaman bu seni cokmu kiymetli yapiyor yada bi eksikliginimi tamamliyorsun tc yazinca hani 80 lerdeki gibi yolda cevirdiklerine sorarlardi sagcimisin solcumu buda onun gibi birseymi birde diktatör demeye getiriyorsun malum partiyipeki kardesim bu adamlar 10 küsür senedir ülkeyi yönetiyorlar bu diktatörlük 10 senedirmi var
? peki 80 darbesini yapanlar kimdi 28 subatcilar kimdi bunlar vatnsevermi yoksa diktatörmü peki senin diktatör olarak gördügün insan darbeylemi geldi yoksa secimlemi begenmiyorsan secim zamani oyunu ona göre kullanirsin kardes benim anlatmaya cakistigim bazilari sandikta yapamadigini ortaligi karistirarak milleti birbirine düsürerek yapmaya calisiyor benim derdim bu sag sol dediler bir dünya insan öldü sunni alevi dediler bir dünya öldürdüler türk kürt dediler bir dünya insan öldü simdi soruyorum sana bunca oyun oynanirken sence birileri ortaligi karistirmak istermi istemezmi sadece bunun cevabini ver bana yeter
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri