bana alıntılarla değil kendi düşüncelerinle gel. ayrıca diğer arkadaş yerine burdaki nickimi kullan. sanırım yazdığım mesajları öylesine okuyorsun ki tek kelime anlamamışsın. ben bu adamın düşmanı değilim ve orda gösteri yapanları tam anlamıyla savunmuyorum. aynı şeyleri illa yazdıracaksınız adama; burda olaylar oluyor adam geziye çıkıyor. ne için gittiği beni ilgilendirmez, otursun ülkesine sahip çıksın, bir başbakan kürsülere çıkıpta birkaç çapulcu diyerek 7 den 70 e herkese laf edemez. ordaki herkes mi çapulcu? ordaki herkes mi provakatör? yok ananı al git, yok askerlik yan gelip yatma yeri değil, yok tencere tava hep aynı hava. meğer biz başbakan değil şair seçmişiz. laf yapacağına vazifesini yapsın. ülkesinde olay var adam fas'a gidiyor. medyanın onun yandaşı olduğunu herkes biliyor. ordaki olayların ve buna benzer olayların Türkiye'yi bölmek üzere tasarlanmış oyun olduğunu sanırım önceki mesajlarımda belirtmiştim. ve aynı zamanda bu adamında insanlara ters davranarak diğerlerinin ekmeğine yağ sürdüğünüde. bu mesajı yazarken şu an bir grup yoldan istifa diye bağırarak geçiyor. sorarım sana ne yaptıda bu nefreti başardı?
Yer imleri