Alıntı Vatron Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
o isim başına TC yazması bir çeşit protesto anlaşılması güç mü? yaptığınız şey bizi rahatsız etti, ne yapsanızda biz TC ye sahip çıkıyoruz demektir. senin verdiğin örnekle alakası bile yok. oy kullananlardan çoğu başlarına bunların geleciğin bilseydi eminim vermezdi. ama ne yazık ki bazı şeyler yaşanmadan öğrenilmiyor. kendine bir din imajı yerleştirmiş, herkes ne yapsa o sebep yüzüne olmasada doğru diyor. aynı futbol fanatizmi gibi. ben bu adamın düşmanı değilim. ama bu olayda yaptıkları bardağı taşırdı. zaten bu olaylarda bir yeter artık davasıdır. buna rağmen oy verenler varsa saygı (!) duyuyorum. elbette bu durumdan nemalanıp ülkeye zarar vermek isteyenler var. ama o da böyle ters davranıp onlara zemin hazırlıyor. zaten hakan_77 reis ne güzel özetlemiş:
kardes bak bu gün 03.06.2013 pazartesi 7 yada 8 ay sonra tam bilmiyorum secimler var ben senin o güzel hatirin icin bu mesaji kopyalayip bir köseye kaydedecegim o gün geldigi zaman ölmezsek sende bende burdayiz insallah
o zaman ben sana bunu aynen yazacagim senin yazdiklarindan anladigim secimlerde oy kaybedecek onu demeye getiriyorsun ama tekrar secildigi zaman yani oy verenler varsa saygi duyarim dedin ya o zaman bakalim ne diyeceksin
hakan kardese gelecek olursak onun mantigindan gidecek olursak bu adamlar yahudi el insaf tamam koplo teorilerini severimde bu kadarida biraz fazla olur kardes ha birde tc protesto icinse agac yaz kardes simdi oda protesto demek olmazmi saka saka istedigini yaz kardes ama sadece lafta kalmasin yeter
(Vatron bu mesaj tarafimca kaydedilmistir)