Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Borsa İflasbul!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Başbakan konuştu borsa çakıldı

Başbakan'ın Tunus’ta gezisinde 10 gündür Gezi Parkı'nda yaşanan olaylar hakkında açıklama yapmaya başlamasıyla Borsa İstanbul çakıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gezi Parkı'ndaki ağaçların kesilmesiyle başlayan ve ülke geneline yayılan protesto gösterileri hakkında Fas'tan açıklama yapmaya başlamasıyla Borsa İstanbul (BIST) sert düştü. İlk seansı 78.855 puan seviyesinden kapatan Borsa İstanbul, Başbakan'ın açıklamalarının ardından yüzde 8.20 gerileyerek 73.033 puan seviyesine kadar geriledi.

Dolar 1.8910'a yükselirken, Euro 2.4810'dan işlem görüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Topçu kışlası yapılıcak bu kadar yaygara çıkaranlar Taksim meydanında kendini assa da bu yapılıcak elinizden geleni ardınıza koymayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Topçu kışlası yapılıcak bu kadar yaygara çıkaranlar Taksim meydanında kendini assa da bu yapılıcak elinizden geleni ardınıza koymayın
    S.A.3. köpru YAVUZ SULTAN SELİM köprüsüde,yeni hava limanıda,İstanbul kanalda,Taksime camide yapılacak.kıskananlar izlemeye devam etsinler.durmak yok yola devam.AEO.:45::45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar gazı olan SODA içsin SODA dokunursa izlemeye devam etsin 2 ağaç kurtardınız peki çevrede verdiğiniz zarar ne olacak şu etrafı kıran yakan kişilerin bi evlerini arabasına iş yerini yaksalarda görsem ben onların hali şuan dış basın iki gaz verdim etrafı yakıyorlar diye kıçı ile gülüyorlar eyleme gidipde eylemde etrafa arabaları yakan kişiler düşünün belki diger tarafta sizin arabanızı belki diger eşyanızı yakıyorlardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başbakanı havalimanında şu anda ONBİNLER bekliyor karşılamak için ben ağaç eylemi yapan kardeşlerime diyorum ki siz sesinizi duyurdunuz artık bundan sonrası eylemi bırakmanızdır.
    Eylemi bırakmış olmanız demek PES ETMEK ANLAMI TAŞIMAZ.
    Şu saatten sonra orası yerle bir edilse bile siz yaptınız yapıcağınız ve bilin ki size saygı duyulacaktır ama ağaçlar sökülürken orada gaz ve tazyikli su yemek isteniyorsa ağaçlara zincirleyin kendinizi sonuç yine aynı olucak
    He bu durum AK Partiye oy kaybettirir sanıyorsanız ÇOK yanılıyorsunuz
    Her seçimden önce AK Partiye karşı oluşturulan bu olumsuz havadan hep oy artırımı ile çıkmıştır Tarihten ders alınız lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimler trilyonlar kazandı bu olaylarda acaba

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri