REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: goldmasrer 7400cım USB çıkışlı yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

flash yazdırabilirsin ,birde orjinal yazılım yüklemeyi dene derim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ersunca Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beslem voltajları çıkıyor ve versiyon atmayı çok denedim yemiyor cihaz flash silindiyse ne yapacam ve sahibine ne diyecem ve cihaz ölümüdür işe yaramazmı?

arkadaşım flaş ya jtak yardımı ile yenmiden programlanacak yada flaş sökülüp flaş programlayıcıda programlanıp yeniden yerine takılacak. bu aletlerden hangisi elinde varsa onunla yapacan. ama flaş işinden anlamıosan fazla elleme servise götürsün 30 ile 40 arası bir fiyata yaparlar heralde. cihaz ölü değil merak etmyin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha bicavap yazan usta yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ersunca Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bunlardan başka yapabileceğin bişi yok yazılm almıyor besleme sağlam ise flaşa bakmak gerekir. daha ne yazalımki. belki başka bir nokta dan ama ilk kontrol edilmesi gereken noktalar buralar.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daha yazacak ne kaldıki...birde sıcak hava havyası ile flasha soğuk lehim geçiniz...net üzerinden anca bu kadar yardım edilinebiliniyor...hepimiz kendi alanımızda ustayızdır merak etmeyiniz...yapılabilecek her şeyi yazıyor zaten...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

jtak ile nasıl yapacam onu bilmiyorum bende pragramı var ama çalıştıramadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

jtak ile nasıl yapacam onu bilmiyorum bende pragramı var ama çalıştıramadım
    arkadaşım jtak için lpt kablon olması lazım ve cihazın boardını üzerindeki jtak girişlerine bağlaman lazım. yalnız JTAK lpt kablosu ile tam olarak randımnalı çalışmıyor. illaki jtak devresi olacak. jtak bölümünde devre hakkında bilgi var incele.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aşağıdaki linki bir inceleyin

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

yalnız bu işte dikkatli olmanız gerekir. eğer fazla el beceriniz yoksa hiç dokunmayın dahada fazla zarar görmesin cihaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hazır satılmıyormu kablo yapımıyla uğraşacak vavit bulamıyorum çünkü dükkandaki tv vcd vs. gibi şeylerin tamiriyle uğraşıyorumda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fılası sukup yuklemenız lazım fılas yukleyıcı cıhaz ıle yuklenmesı lazım

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri