[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=VprKpxlWGGo[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=VprKpxlWGGo[/YOUTUBE]
Adamin dediklerinde sizce hicmi dogruluk payi yokmu
Hani sen bu konularda birdaha yorum yapmıycaktın.!!!
![]()
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
TÜM BEL-SEN'den belediyelerdeki eylem çağrısına Gökçek'ten genelgeli tehdit
Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası'nın (TÜM BEL-SEN) belediyelerdeki eylem çağrısına Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 'eylemlere katılanı devlet memurluğundan çıkarırız' yanıtı geldi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek imzalı genelgede bugün akşama kadar pişmanlıklarını bildirenlerin ise affedileceği kaydedildi. Gökçek, kendisine Twitter'da itiraz eden
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın'a da 'Bilesin ki sen de Büyükşehir'de çalışsan ve greve katılsan seni de atarım" diye yanıt verdi.
''Eşim dostum beni yastayım sanıyor. Fas'tayım, hiç kimse bilmiyor''oktay vural![]()
yukarıda videoda sayılanlar bölücüler ve onların sözcüleri olarak tv lerde boy gösterenler tarafından özgürlük olarak kabul edilmez. vaktiyle bu ülkede günlerce haftalarca yüksek okullarda okuyan kızlar başörtüsü olarak eylem yaptılar. ama hiç bir esnafın işyerine saldırmadan, kırıp dökmeden, hiçbir belediye otobislerine molotof atmadan. ama tamamen inancının gereği olarak inanılan allahın bu emri asla bir özgürlük olrak bile görülmedi. şimdi tvlerde halkın bu isyanını özgürlük olarak lanse eden ateist takımı o zaman birer dut yemiş kargaydılar. hele zamanın cumhurbaşkanı sezer özgürlükler kısıtlanabilir bile demişti. şimdi daha iyi anlaşılıyor ki,
bu ülkede bu ülkenin ekmeğini yiyip bu ülkeye küfredenler, ateistler ve islam düşmanları özgür olacak da, bu ülkeyi seven ve bu cennet vatan için şehit olmayı göze alan ve ağuşunu açmış duran Hz. Peygambere ümmet olmayı arzulayan benim müslüman kardeşime bu özgürlük yasak.
şimdi tvlerde halkın bu isyanını özgürlük olarak lanse eden ateist takımı
onların ateist olduğunu nereden biliyorsun sana göre protosto eylemine katılanlarda ateistir burada insanları kışkırtıp bu mubarek kandil günü günaha sokma din ALLAH ile kul arasındadır kimin ne kadar inançlı olduğunu yalnız ALLAH bilir domakratik bir ülkede her kez inançlarını ifade edebilir ve bazı şeyleri protosto edebilir protosto sadece dikta rejimlerde yoktur protostaya fiziki müdahale olmasa olaylar büyümez süleyman demirelin güzel bir sözü vardı yollar yürümekle aşılmaz yani bırakın yürüsünler sonra dağılıp giderler
kısacası ortamı germeye gerek yok
paylaşmak güzeldir
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri