Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/14 İlkİlk ... 34567891011121314 SonSon
136 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Sunny 3 KASIM Tps Absat Auto KESİNTİSİZ Ok BİSS OK FİX CW'Lİ EDİTLİ Yazilimlari...!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fenerbahceli03 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    denedim olmuyor sebebi ne olabilir?
    com off diyor yazılıma başlamıyorsa bilgisayrın com prottundan kaynaklanıyor ola bilir veya rs 232 kablodan başka bılgısayarda deneyin sorun hangisinde oldugu kesinleşir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kendi cihazlarıma yazılım atıyorum alıyor fakat 1030 a atamıyorum
    HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
    NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
    NEXT 2000 X PLUS
    NEXT 2005 DCI
    NEXT 2000 CXCIS SUPER PLUS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fenerbahceli03 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kendi cihazlarıma yazılım atıyorum alıyor fakat 1030 a atamıyorum
    arkadaşım cihazda baska yazılım var ise cihazın ön panelde fail yazıyor ise cihaza ilk önce kuru kafa yukleyın
    sonra yazılım atın yok fail değilse kup 230 la yazılımı dosya sec ten sectıkten
    sonra cihazı acmadan klevyeden sıra ile 1+2+3+4+5 ve enter tuşuna basıp cıhazı acın yukleme baslar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selamlar.
    İyiçalışmalar dileğiyle.Ustalardanyardım lütfen.ORA 5010 DCI Cihaza,
    Loder 2.19v4 'ü yükledim.Daha sonra 03/11/20006 tarihli yazılımı attım,tekrar L2.19v4 ü attım.Cihazı resetledim ve uyduları tekrar tarattım.Fakat Türksat 1C deki Belgesel'e şifre girdiğim halde açılmıyor.Hotbird'teki şifrelerde açılmıyor.Ne yapmalıyım?Yardımlarınız için Teşekkürler.H/W : 12.01.A5
    Konu bilimcell tarafından (04-11-2006 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bilimcell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selamlar.
    İyiçalışmalar dileğiyle.Ustalardanyardım lütfen.ORA 5010 DCI Cihaza,
    Loder 2.19v4 'ü yükledim.Daha sonra 03/11/20006 tarihli yazılımı attım,tekrar L2.19v4 ü attım.Cihazı resetledim ve uyduları tekrar tarattım.Fakat Türksat 1C deki Belgesel'e şifre girdiğim halde açılmıyor.Hotbird'teki şifrelerde açılmıyor.Ne yapmalıyım?Yardımlarınız için Teşekkürler.H/W : 12.01.A5
    ilk once sarı mavi yeşil menuyu sıra ile tuşla acılan sayfada sarı ya bas exıtla cık cihazı arka anahtardan ac kapa sonra
    menu--sistem kurma--kanal kiltini acın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın MEMEDIM Nasılsınız.
    Size özel bir mesaj atmıştım okudunuzmu?
    Cevabınızı bekliyorum.Hayırlı Günler dileğiyle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepsini denedim @memedim almıyor
    HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
    NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
    NEXT 2000 X PLUS
    NEXT 2005 DCI

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım *** menüsünü resetledikten sonra güncel soft cam at. aşağıda 04.11.2006 tarikli KKE+ dosyası var bunu cihazına yükle. bide sistem ayarlarından kanal kilidini açık konuma getirmeyi unutma. kolay gelsin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

*** menüsü yok volkan kardeş üzerinde 2003 orjinal yazılım var
    HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
    NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
    NEXT 2000 X PLUS
    NEXT 2005 DCI

Kullanıcı Bilgi Menüsü

*** menüsü yok volkan kardeş üzerinde 2003 orjinal yazılım var
    ana orjınal emusuz yazılım dene alıyormu bak

Sayfa 13/14 İlkİlk ... 34567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri