Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon
136 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Sunny 3 KASIM Tps Absat Auto KESİNTİSİZ Ok BİSS OK FİX CW'Lİ EDİTLİ Yazilimlari...!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mcengel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler snopy yazılımı yükledim bende 12.01.05 başka bir yazılım vardı ama hala uğraşıyorum sarı düğmeye bastığımda şifreyi bulamadım
    hangisinde *** bölümü olarak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler.Emeğine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sn. SNOPY@ yazılımı yükledikten sonra rai ve srg kanalları açılmadı...diğerleri açık..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tamer_1989 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sn. SNOPY@ yazılımı yükledikten sonra rai ve srg kanalları açılmadı...diğerleri açık..
    srg geç auto yapıyor 5dk beklemen lazım rai ise biss bölümündeki 30 ile başlayan keyi indentini 04 yapın açıyor fox için ise 12 ile başlayan keyin indentini 05 yapın açıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

N.yazılımı yükledim 230 eep ile yazılım yüklendi türkçe ayarlarını yaptım kanal kilinin acık yaptım ve sonra sarı tuşa basarak loa.def ok.yapmak istedim ama sarı tuşa bastığımda 4 haneli şifre istedi 0000 olmuyor 1234 olmuyor anlayacağın açamadım loader 2.19.v3 -2.2.5 olmuş resetmi atayım acaba yardımlarınıza teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mcengel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    N.yazılımı yükledim 230 eep ile yazılım yüklendi türkçe ayarlarını yaptım kanal kilinin acık yaptım ve sonra sarı tuşa basarak loa.def ok.yapmak istedim ama sarı tuşa bastığımda 4 haneli şifre istedi 0000 olmuyor 1234 olmuyor anlayacağın açamadım loader 2.19.v3 -2.2.5 olmuş resetmi atayım acaba yardımlarınıza teşekkürler
    sarı mavi yeşil menü yap *** bölümüne gireceksin sonra sarı tuşa bas sonra ok de işlem tamam exit la çıkacaksın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş slm yine harikasın ellerine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çalışmalarınızın devamı dileği ile tşk,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşk ederim

Sayfa 9/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri