REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon
136 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Sunny 3 KASIM Tps Absat Auto KESİNTİSİZ Ok BİSS OK FİX CW'Lİ EDİTLİ Yazilimlari...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12c1a5 talimattakileri uyguladığım halde kanal kilidini açamıyorum yazılımdan önce bl219v4 attım yine olmuyo.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, biraz evvel emu 1.57 li yazılım yükledim ,resetledim ve kanal kilidini açtım. loder 2.19v3 olduktan sonra "snopy" ustanın editli yazılımını yükledim ve kanal kilidinde sorun kalmadı. demekki loder mutlaka 2.19.v3 olması gerek. Çözüm budur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lulyak Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar, biraz evvel emu 1.57 li yazılım yükledim ,resetledim ve kanal kilidini açtım. loder 2.19v3 olduktan sonra "snopy" ustanın editli yazılımını yükledim ve kanal kilidinde sorun kalmadı. demekki loder mutlaka 2.19.v3 olması gerek. Çözüm budur.
    arkadaşım 12cıa5 mi denedin anlattıklarını
    219.4 olmuyor 219.3 oluyor demişsin doğrumu anladım
    saygılaımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12.c1.a5 yükledim.cihazda next 2005 yazılımı vardı.bl 219 v3.kanal kilidi sorunsuz açıldı.şifreli kanal açılışıda hızlı.genel kilit kodu farklı galiba 0000 denedim olmadı resetledim yeniden tarattım,düzeldi.yazılımlar için snopy ustaya sonsuz teşekkürler ellerine ve emeğine sağlık.:45:

ha birde radyo fonu değiştirilmiş.bence hiç hoş değil.herhangi bir resim,manzara....vb. olabilirdi.reklam panosu gibi olmuş :boese157:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstat dım bizim 9030fta lar ne olacak enazından bi softcam dosyası olorok bari veremezmisin tps leri seyretmeyeli uzun zaman oldu teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dijiline 6040dz varmı bekleyelimmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

7010 12.01.a5 sunny cihaza 7011 12.01.a5 yazılımını yükledim.ancak tüm çabalarıma ve sizin belirttiğiniz kuralları harfiyen uyğulamama rağmen kanal kilidini açık konuma getiremedim.söylenenlerin dışında başka neler yapmam gerekir.saygılar sunar emekleriniz ve uğraşlarınız için teşekkür eder.çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Lyon-1995 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    12.c1.a5 yükledim.cihazda next 2005 yazılımı vardı.bl 219 v3.kanal kilidi sorunsuz açıldı.şifreli kanal açılışıda hızlı.genel kilit kodu farklı galiba 0000 denedim olmadı resetledim yeniden tarattım,düzeldi.yazılımlar için snopy ustaya sonsuz teşekkürler ellerine ve emeğine sağlık.:45:

ha birde radyo fonu değiştirilmiş.bence hiç hoş değil.herhangi bir resim,manzara....vb. olabilirdi.reklam panosu gibi olmuş :boese157:
    ARKOFONU KALDIRDIM ORJINALDIR YAZILIMLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 219.3 gönderinde bizde aktif yapalım şu kilidi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler üstat emeğine sağlık harika bir iş daha çıkarmışsın.:45:

Sayfa 6/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri