12c1a5 talimattakileri uyguladığım halde kanal kilidini açamıyorum yazılımdan önce bl219v4 attım yine olmuyo.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
12c1a5 talimattakileri uyguladığım halde kanal kilidini açamıyorum yazılımdan önce bl219v4 attım yine olmuyo.
Arkadaşlar, biraz evvel emu 1.57 li yazılım yükledim ,resetledim ve kanal kilidini açtım. loder 2.19v3 olduktan sonra "snopy" ustanın editli yazılımını yükledim ve kanal kilidinde sorun kalmadı. demekki loder mutlaka 2.19.v3 olması gerek. Çözüm budur.
12.c1.a5 yükledim.cihazda next 2005 yazýlýmý vardý.bl 219 v3.kanal kilidi sorunsuz açýldý.þifreli kanal açýlýþýda hýzlý.genel kilit kodu farklý galiba 0000 denedim olmadý resetledim yeniden tarattým,düzeldi.yazýlýmlar için snopy ustaya sonsuz teþekkürler ellerine ve emeðine saðlýk.:45:
ha birde radyo fonu deðiþtirilmiþ.bence hiç hoþ deðil.herhangi bir resim,manzara....vb. olabilirdi.reklam panosu gibi olmuþ :boese157:
üstat dım bizim 9030fta lar ne olacak enazından bi softcam dosyası olorok bari veremezmisin tps leri seyretmeyeli uzun zaman oldu teşekkürler
dijiline 6040dz varmý bekleyelimmi
7010 12.01.a5 sunny cihaza 7011 12.01.a5 yazılımını yükledim.ancak tüm çabalarıma ve sizin belirttiğiniz kuralları harfiyen uyğulamama rağmen kanal kilidini açık konuma getiremedim.söylenenlerin dışında başka neler yapmam gerekir.saygılar sunar emekleriniz ve uğraşlarınız için teşekkür eder.çalışmalarınızda başarılar dilerim.
arkadaşlar 219.3 gönderinde bizde aktif yapalım şu kilidi
teþekkürler üstat emeðine saðlýk harika bir iþ daha çýkarmýþsýn.:45:
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri