Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 9/14 ÝlkÝlk 1234567891011121314 SonSon
136 sonuçtan 81 ile 90 arasý

Konu: Sunny 3 KASIM Tps Absat Auto KESÝNTÝSÝZ Ok BÝSS OK FÝX CW'LÝ EDÝTLÝ Yazilimlari...!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Teþekkürler.Emeðine saðlýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mcengel Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    teþekkürler snopy yazýlýmý yükledim bende 12.01.05 baþka bir yazýlým vardý ama hala uðraþýyorum sarý düðmeye bastýðýmda þifreyi bulamadým
    hangisinde *** bölümü olarak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sn. SNOPY@ yazılımı yükledikten sonra rai ve srg kanalları açılmadı...diğerleri açık..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

N.yazılımı yükledim 230 eep ile yazılım yüklendi türkçe ayarlarını yaptım kanal kilinin acık yaptım ve sonra sarı tuşa basarak loa.def ok.yapmak istedim ama sarı tuşa bastığımda 4 haneli şifre istedi 0000 olmuyor 1234 olmuyor anlayacağın açamadım loader 2.19.v3 -2.2.5 olmuş resetmi atayım acaba yardımlarınıza teşekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mcengel Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    N.yazýlýmý yükledim 230 eep ile yazýlým yüklendi türkçe ayarlarýný yaptým kanal kilinin acýk yaptým ve sonra sarý tuþa basarak loa.def ok.yapmak istedim ama sarý tuþa bastýðýmda 4 haneli þifre istedi 0000 olmuyor 1234 olmuyor anlayacaðýn açamadým loader 2.19.v3 -2.2.5 olmuþ resetmi atayým acaba yardýmlarýnýza teþekkürler
    sarý mavi yeþil menü yap *** bölümüne gireceksin sonra sarý tuþa bas sonra ok de iþlem tamam exit la çýkacaksýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tamer_1989 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sn. SNOPY@ yazýlýmý yükledikten sonra rai ve srg kanallarý açýlmadý...diðerleri açýk..
    srg geç auto yapýyor 5dk beklemen lazým rai ise biss bölümündeki 30 ile baþlayan keyi indentini 04 yapýn açýyor fox için ise 12 ile baþlayan keyin indentini 05 yapýn açýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kardeþ slm yine harikasýn ellerine saðlýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çalışmalarınızın devamı dileği ile tşk,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tşk ederim

Sayfa 9/14 ÝlkÝlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri