Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 6/14 ÝlkÝlk 1234567891011121314 SonSon
136 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: Sunny 3 KASIM Tps Absat Auto KESÝNTÝSÝZ Ok BÝSS OK FÝX CW'LÝ EDÝTLÝ Yazilimlari...!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

12c1a5 talimattakileri uyguladığım halde kanal kilidini açamıyorum yazılımdan önce bl219v4 attım yine olmuyo.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, biraz evvel emu 1.57 li yazılım yükledim ,resetledim ve kanal kilidini açtım. loder 2.19v3 olduktan sonra "snopy" ustanın editli yazılımını yükledim ve kanal kilidinde sorun kalmadı. demekki loder mutlaka 2.19.v3 olması gerek. Çözüm budur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý lulyak Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar, biraz evvel emu 1.57 li yazýlým yükledim ,resetledim ve kanal kilidini açtým. loder 2.19v3 olduktan sonra "snopy" ustanýn editli yazýlýmýný yükledim ve kanal kilidinde sorun kalmadý. demekki loder mutlaka 2.19.v3 olmasý gerek. Çözüm budur.
    arkadaþým 12cýa5 mi denedin anlattýklarýný
    219.4 olmuyor 219.3 oluyor demiþsin doðrumu anladým
    saygýlaýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

12.c1.a5 yükledim.cihazda next 2005 yazýlýmý vardý.bl 219 v3.kanal kilidi sorunsuz açýldý.þifreli kanal açýlýþýda hýzlý.genel kilit kodu farklý galiba 0000 denedim olmadý resetledim yeniden tarattým,düzeldi.yazýlýmlar için snopy ustaya sonsuz teþekkürler ellerine ve emeðine saðlýk.:45:

ha birde radyo fonu deðiþtirilmiþ.bence hiç hoþ deðil.herhangi bir resim,manzara....vb. olabilirdi.reklam panosu gibi olmuþ :boese157:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

üstat dım bizim 9030fta lar ne olacak enazından bi softcam dosyası olorok bari veremezmisin tps leri seyretmeyeli uzun zaman oldu teşekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dijiline 6040dz varmý bekleyelimmi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

7010 12.01.a5 sunny cihaza 7011 12.01.a5 yazılımını yükledim.ancak tüm çabalarıma ve sizin belirttiğiniz kuralları harfiyen uyğulamama rağmen kanal kilidini açık konuma getiremedim.söylenenlerin dışında başka neler yapmam gerekir.saygılar sunar emekleriniz ve uğraşlarınız için teşekkür eder.çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Lyon-1995 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    12.c1.a5 yükledim.cihazda next 2005 yazýlýmý vardý.bl 219 v3.kanal kilidi sorunsuz açýldý.þifreli kanal açýlýþýda hýzlý.genel kilit kodu farklý galiba 0000 denedim olmadý resetledim yeniden tarattým,düzeldi.yazýlýmlar için snopy ustaya sonsuz teþekkürler ellerine ve emeðine saðlýk.:45:

ha birde radyo fonu deðiþtirilmiþ.bence hiç hoþ deðil.herhangi bir resim,manzara....vb. olabilirdi.reklam panosu gibi olmuþ :boese157:
    ARKOFONU KALDIRDIM ORJINALDIR YAZILIMLAR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar 219.3 gönderinde bizde aktif yapalım şu kilidi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler üstat emeðine saðlýk harika bir iþ daha çýkarmýþsýn.:45:

Sayfa 6/14 ÝlkÝlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri