Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Uyanık olma zamanıdır.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo SMS’li karşılama

Alıntı yildo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    basbakanimizla ne kadar gurur duysak azdir

İlçe teşkilatları ise üyelerinin cep telefonlarına kısa mesaj gönderdi ve Başbakan’ı karşılamak için çağrıda bulundu. AKP İlçe Teşkilatı’nın otomatik olarak attığı mesaja verilen bir cevap ise gülümsetti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sosyal medyanın yeni eğlencesi Gökçek

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

İlçe teşkilatları ise üyelerinin cep telefonlarına kısa mesaj gönderdi ve Başbakan’ı karşılamak için çağrıda bulundu. AKP İlçe Teşkilatı’nın otomatik olarak attığı mesaja verilen bir cevap ise gülümsetti.

rdoğan’ın yurt dışı seyahatinin ardından yurda döndüğü gece Atatürk Havalimanı’nda yapılan karşılamanın dünya basınındaki yankılarını anlatan bir photoshop çalışmasını paylaşan Gökçek, aslında paylaştığı fotoğraftaki bilgilerin tümünün yalan olduğundan habersizdi. Ya da haberi vardı, yalan olduğunu da biliyordu ama yine de paylaştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Adresi veriyorum: Gezi Parkı!

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Dünyadan sipariş yağdı

1.500 sipariş içinde başı hamburger, dürüm ve su çekerken yurtiçinde İstanbul, Ankara ve İzmir, yurtdışında ise ABD, Brezilya ve Avustralya’dan gelen siparişler dikkat çekti. Yemeksepeti.com yetkililerinin verdiği bilgiye göre; Almanya, Fransa, Belçika, İngiltere gibi Avrupa ülkelerinden siparişler verildi. Yurtdışındaki siparişlerin sayısı 200’e yakın oldu.

‘Tok tutar’ notunu verin!

Yemeksepeti.com yetkililerinin verdiği bilgiye göre; Gezi Parkı’ı adres gösterilerek gönderilen yemeklerle birlikte ilginç notların da ulaştırılması rica edildi. Yetkililer, “Siparişlerin yüzde 10’nun üzerinde kısmı yurtdışından geldi. İlginç siparişlerle de karşılaştık. Örneğin bir müşterimiz 50 yumurta ve 50 su siparişi verdi ve bu siparişlle birlikte bir not iletmemizi istedi. Notta, ‘Tok tutar’ deniyordu. Herkes bütçesine göre yemek gönderirken bir müşterimiz 2 bin 500 bin liralık sipariş verdi. Bunun dışında her siparişte en az 10 su da ekleniyor. En fazla sipariş verilen ürünler pizza ve dürüm oldu” değerlendirmesini yaptı.

Mutlu, Gezi Parkı ile ilgili ilk olarak “İki saat uyudum ve uyuyamadım. Sıcak yatakları yerine Gezi Parkı’nda yatan bu ülkenin gençlerine selam vermek için ayaktayım” ifadelerini kullandı.*
    terör estirenler hayır ! VATANDAŞ içinsayın valimmm!
    Konu zekı62 tarafından (09-06-2013 Saat 12:19 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülkede bankalar doldu ülkede huzur oldu barış oldu hırsızlar azaldı hortumcular hortumlandı illaki karşı çıkanlar çıkacak allah onları ıslah etsin ümmeti muhammede bela etmesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oraları yıkan yakan birer teröristtir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yakıp yıkmakla kavgayla gürültüyle bu işler olmaz herkes sakin olmalı şer odaklarından uzak durulmalı ülkenin huzurlu olamasanı istemeyenlere ayak uydurulmamalı

7. 08-06-2013, 22:05

8. 08-06-2013, 22:39

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiye aynı türkiye birşey değişmedi tabi bana göre yukardaki video özetliyor işi , siyaset piş iş olan halka oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    türkiye aynı türkiye birşey değişmedi tabi bana göre yukardaki video özetliyor işi , siyaset piş iş olan halka oluyor
    malesef iste siyaset bu dostum halkimiza nasilda kullaniyorlar

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri