Türkiye cumhuriyeti nüfus kağıdı taşıyanları ayrıştıranlar bu vatanın gerçek düşmanlarıdır.
Teşekkur: 0
Türkiye cumhuriyeti nüfus kağıdı taşıyanları ayrıştıranlar bu vatanın gerçek düşmanlarıdır.
Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

çok guzel bir senaryo bu guzel bir tiyatro oyunu çikar bundan savcilik mobesa goruntulerini istemis su goruntuler meydana çiksinda sayet dogruysa umarim degildir en agir cezalari alirlar insallah ama camide içki içildi yalani gibi olmaz insallah mitinklerde malzeme lazim mesala bu kadinin olayi senaryosu iyi tutar camide içki içilme olayi iyi prim yapar
mobese kameralarında bu görüntüler çıkarsa buları yapanlara lanet olsun şiddetle kınıyorum yok senaryo ise bu senaryoyu hazırlıyanlara yazıklar olsun
paylaşmak güzeldir
doğru olduğunu sanmıyorum, ama eğerki doğruysa yapanaları kınıyorum. ama yok seneryo ise yazıklar olsun.
LEBEN ?
Böyle bir olay gerçekten yaşandıysa yapanlara,uydurma ise toplumu gerip yeni olaylara zemin hazırlayanlar lânetler olsun!...![]()
Arkadaşlar, dini manada gerginliklerin sonu kan gölü olmuştur. Lütfen dikkat edelim. Alevi-sünni ayrımının hiç bir faydası olmadı olmayacak. Bakın sünni cemaatler yanyana geliyor mu? Alevilerde de aynı durum var. Dini hassasiyetleri kaşımaktansa bu kültürel zenginliğin keyfini sürelim. Bakın avrupalılar ne kadar mutlu.
Eğer Allah isteseydi, herkesi aynı inanç üzere yaratırdı. Hikmeti ilahiye saygı, yaratılanı sev yaratandan ötürü.
Konuşmak, görüşmek, yani iletişim çok önemli. Fakat tartışmadan. Elbetteki muhatabı iyi seçerek!

Konu Kapatılmıştır.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri