Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
38 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Uyanýk olma zamanýdýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 Uyanýk olma zamanýdýr.

Memleketini seven herkese sesleniyorum.
    Sahnedeki oyunun farkýna varalým.
    Ne masum bir maske ile sokaklarý karartanlarýn yanýnda olalým.
    Ne de, her ne sebeple olursa olsun insanlara zulmedenlerle beraber olalým.
    Ülkemin insanlarý 2 cepheye ayrýlýyor.
    Birileri bu gidiþten siyasi bir çýkar elde etme peþinde!
    Birileri ise ellerini oðuþturuyor.
    Bakýn, Van, Diyarbakýr, Hakkari, Þýrnak... neden sessiz.
    Siyasetin en ýrkçýsýný yapan BDP taksim de var da neden doðu illerinde yok?
    Bahar, bahar derken karakýþa çýkmayalým.
    Taksim'de, Güvenpark'ta eðlenen o gençleri, vallahi seviyorum. Yüreklerinde kötülük olmadan, hadi gelin eðlenelim dediler. Fakat boþuna hýrpalanýyorlar, Gelecek günlerde daha da üzülecekler.
    Ey! anneler, babalar! Ya çocuklarýnýzý eve çekin, ya da onlarla beraber olun.
    Türk Milleti savaþ meydanlarýnda kaybetmediklerini kapalý kapýlar ardýnda kaybediyor.
    Kendimize gelme zamanýdýr.
    UYANIN!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mesele gezi parký deðil, veya bir kaç aðaç deðil beyefendi. hükümet insanlarýn herþeyine karýþtý, insanlarýn yatak odalarýna bile karýþtýlar. ATATÜRK' ü seven ona gönül veren herkesi içeri týktýlar. radikal kesim tarikatý, sahnede ne yaparsa polis onlara çok mütevazý davranýyor. normal sivil insanlar protesto yaptýklarý zaman polislerin kullanmadýðý þiddet kalmýyor. ATATÜRK'e söv sevilirsin. hükümet istifa de öldürülürsün. askertiye ülkemizde öldü dýþarda savaþacak hiç bir asker mensubu kalmadý. hiç kimse masum deðil anladýk. peki kendileri masummu hayýr. bu nasýl bir mantýk. Ben þahsen ülkemi ve ülkemin insanýný çok seviyorum. ve baþka ülkere ve insanlara angece olmadan yani baþýmda buyruk görmeden özgür demokratik, bir þekilde yaþamak istiyorum. hiç bir suriyeli TÜRK insanýndan daha deðerli olamaz. onlar bizim kardeþlerimiz veya akrabalarýmýz deðil. önce vatan ve sonra vatan evladý. 4+4+4 ler geldi. þu yasak bu yasak, þunu yapýn bunu yapamayýn. hayat güvencemiz kalmadý, ülke bölündü bölünecek herþeyimiz kýsýtlandý. iktidarýn istediyi insan türü. baþýný kaldýrmadan, her istediklerini ve dediklerini yapacak insan istiyorlar. ben onlardan biri deðilim ve asla olamam. istanbulda olacak 3. köprüye gelelim. neden adý yavuz sultan selim koyuldu. bazýlarý istedi diye bu ismi koydular. ben þahsen hiç memnun olmadým. sýrf zevk olsun diye bir sürü insaný katleden. ve tahtýna gelmesin diye kardeþini öldüren. ve taht için oðluna zehirli kafta giydiren birinin adýný koymak ne derece doðru tartýþýlýr. bunlarý yapan her hangi bir insaný ben sevmiyorum. sevmiyorum. dýþarda gösteri yapanlar sivil askeri polis ambulans resmi oolsun olmasýn araçlara ve kamu eþyalarýna zarar veren insanlarýda kýnýyorum insanlar özgürlükleri istiyorlar ve haklýlar. onlarý sonuna kadar destekliyorum. ama zarar verenleri sevmiyorum desteklemiyorum. konuþacak o kadar þey varki saymakla anlatmakla bitmez. sorunlar çok. inþallah çok daha iii günler görürüz. hiç bir TÜRK vatandaþý bunu haketmiyor. selametle.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

S.A.Almanya-ingiltere kanal Ýstanbul'u istemiyor,almanya havalimanýnýn yapýlmasýný istemiyor,fransa 3.köprünün yapýlmasýný istemiyor,AB ve abd hes'lerin ve enerji santrallarýnýn yapýlmasýný istemiyor.peki taksimciler ne istiyor;kanal istanbul,3.köprü,havalimaný ve heslerle enerji santrallarýnýn yapýlmasýný istiyor.peki taksimcileri destekleyen holdingler ve bankalar ne istiyor faizlerin düþürülmemesinini yüksek tutulmasýný istiyor.istiyorlar.bu kirli bir oyundu bazýlarýný kullandýlar,kullananlar geceki mahþeri kalabalýðý görünce çark etmeye baþladýlar.AEO.:49::49::49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çýkar. herþeyin baþý sonu çýkar. sadece ülkemizde deðil. dünyanýn her yerinde yine durum ayný. çýkar neyse o yapýlýr. bazý bürokratiklerde yabancý menþili insanlara taviz verip onlarýn bile baþka ülkelerden çýkarlarý olabiliyor.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WcpM84q6p2c[/YOUTUBE]

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cemcemcem66 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    [YOUTUBE]WcpM84q6p2c[/YOUTUBE]
    ADAM her seyi söylemis daha ne desin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

maksat gezi parký filan deðl ülkeyi kariþtýrmak hükümete secen bu halk deðilmi halk sen düzgün yönetimiyorsun der hükümeti indirir bu olaylarý cýkaranlar cokmu dürüst cokmu namuslu herþeyi cokmu iyi biliyorlar bu saydýklarým bu kiþilerde varsa bu iþler kavgayla gürültü ile olmaz önüne gelcek sandýkta bu hükümete vermessin olur biter orada toplanan develete zarar veren terördür herþeyþi yakýp yaðmalamak nedir hak aramak mý terör estirmekmi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

HERKES artýk sakin olmalý þimdi hem eylem yapan genç öldü birde polis ÞEHÝT oldu eþi 4 aylýk hamileymiþ yazýk degilmi lütfen sakin olalým derdi olanlar sandýk baþýnda cevap versin..

kimsenin bir anneyi evlatsýz ve dogacak olan bebegide YETÝM BIRAKMAYA HAKKI YOKTUR...
    Konu bayram tv tarafýndan (07-06-2013 Saat 23:03 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sevdiðim bir söz var dünyayý güzelik kurataracak her þey bir insaný sevmekle baþlayacak bir birimizin düþüncelerine þiddete baþ vurmadan tartýþtýðýmýz zaman þiddet bitecek kimin haklý olduðunu tarih belirleyecek
    paylaþmak güzeldir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gezi parkýný destekleyenlerin tehlikeyi fark ettiklerini zannetmiyorum.olaylar aþýrýya kaçarsa halkýn bir bölümü aytaklanýr ayaklanan bu kesimide yurdýþýndaki ABD- ÝSRAÝL-RUSYA-ÝNGÝLTERE-ALMANYA gibi ülkeler desteklerse hükümet istifa etmek zorunda kalýrsa ne olacaðýný düþünüyormusunuz acaba hele objektif olarak bi düþünün inanýn TC diye bir ülke kalmaz ÝSLAMCILAR bir tarafa çeker ALEVÝLER bir tarafa çeker TÜRK MÝLLÝYETCÝLERÝ bir tarafa çeker KÜRT MÝLLÝYETCÝLERÝ bir tarafa çeker inanýn TC DÝYE BÝRÞEY KALMAZ ne LAYÝKLÝK kalýr ne ATATÜRK kalýr LÜTFEN BÝ DÜÞÜNÜN

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri