Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Çok can yaktým Allah affetsin"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Çok can yaktým Allah affetsin"

Türkiye'nin bokstaki ilk Avrupa þampiyonu Cemal Kamacý, 70'inde hala eldiven giyiyor.

PROFESYONEL boksta ülkemize ilk Avrupa þampiyonluðunu getiren isim Cemal Kamacý... Boksu yýllar önce býraktý. Yaþ 70, ama boks bitmemiþ.
    Fiziksel olarak aktif boks yaptýðý dönemi çok andýrýyor. Bir gram yaðý yok. Hala elinde 12 ons boks eldivenleri, yarýn ringe çýkacakmýþ gibi. Ýnanmayanlarýn Cemal Kamacý'yý izlemek lazým.
    Bana yumruk gücünü görmek istedi. Avucumla gard aldým. Vurmadan önce "Saðlam dur" dedi. Vurduðu bir direkt yumruktu. Öyle sert bir kroþe bile deðildi yani. Sonuç, Sakarya'daki bu röportajdan Ýstanbul'a dönene dek avucum acýdý.
    KIZIMIN ÖLÜMÜYLE NAKAVT OLDUM
    -BOKS sana ne kazandýrdý?, ne kaybettirdi?
    - Köylü çocuðuyum. Ýlkokula çarýkla baþladým. Boks sayesinde itibar, para ve unvan kazandým. Hasan Cansýz ve Garbis Zakaryan olmasaydý, Cemal Kamacý kasaba þampiyonu bile olamazdý. Onlarýn maddi ve manevi yardýmlarý ile Türkiye'den ilk kez Avrupa Þampiyonu çýktý. Onlara minnettarým. Bizim zamanýmýzda büyüklere saygý ve büyüklerin de küçüklere sevgisi ile yardýmcý olmasý esastý. Hayatýmda bir kez nakavt olmadým ama kýzým Meltem'in ölümü beni nakavt etti. Çocuðumun ölümü ile dünyam deðiþti. Bambaþka bir adam oldum, farklý bir yaþamým olmaya baþladý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

neyle ilgili can yaktýðýný yazmamýþ yalnýz. ama can yakanlarýn sonu iii deðil, canýný yaktýðý kimseden helal almaz. allah baþkasýnýn canýný yakanlarý, onlarýnda canýný yaksýn. sözüm ona kýzýna çoluðuna çocuðuna veya eþine deðil. hakkýmý yiyen çok oldu allahlarýndan bulsunlar, inþallah hayatta iflah olmaz. her kim can yakýyorsa.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri