REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 12/32 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon
315 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Korax Cihazların Guncel Yazılımları 2013 Tarihli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeği geçenlerin eline
    sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam çok teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 selamaleykim gardaş

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Korax Cihazların Guncel Yazılımları 2013 Tarihli yazılımları eklentilerden bulabilirsiniz.Dosyalar Mayıs 2013 tarihlidir.
    HER CİHAZIN YAZILIMINA VERİYORLARDA BENDE KORAX FUN PLUS VAR 2012 ALDIM ALDI ALALI HEÇ YAZILIMI GELMEDİ VE EMU İLE ŞİFRELERİ AÇIYORDUM 10 GÜNDÜR AÇMIYOR DOVLANT PİT NOSU 0791 BİRDE 1307 HANGİSİNİ GİREYİM /0791/GİRİYOM AÇMIYOR/YENİYİ/1307/ AÇMIYOR HELSATA BUNLAR NEYE YAZILIMINA VERMİYOR BUCİHAZIN ALDIALALI BİR GÜN YAZILIMI GELMEDİ UYDUDANDA GÜNCELEMİYOR BİR YARDIM EDERSENİZ ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM GARDAŞ HAYIRLI AKŞAMLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hangi modelin yazılımını istiyorsunuz belirtin yardımcı olacam 2014 yazılımları var 1 modelin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı memoli1478 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hangi modelin yazılımını istiyorsunuz belirtin yardımcı olacam 2014 yazılımları var 1 modelin
    /korax fun plus un yazılımına buna uygun yazılım varmı uydudan güncelemeye kapatmışlar korakıs firmasına aradım emula ***leri giriyordum açıyordu helsata bulgarkanalarına okadar yazdım irdato 2 ye yazılımla göderin cavap bile vermediler kayserini yatı uydu bukadar olur bende dedim sizin mesleyiniz eşek pastırması üretmek ona yapmaya devam edin başka bir şey anlamasınız dedim
    Konu esentepe tarafından (06-07-2014 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

korax ipboxa yazılım hazırladım ip box için elimde var sizin cihazı incelemeye aldım ok kısa süre içinde bilgilendirecem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı memoli1478 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    korax ipboxa yazılım hazırladım ip box için elimde var sizin cihazı incelemeye aldım ok kısa süre içinde bilgilendirecem
    sayın memoli kardeşim ALLAH RIZASI için yardım et yaklaşık beş aydır korax ipbox cihazda youtube gitti onlain filmler gitti iptv sorunlu cccam tamamen sorunlu kimseye sesimizi duyuramadık insanlar isyan ediyor dinleyen yok imkanlarınız ölçüsünde bu konuya bir eğlilirseniz inanın çok hayır duası alırsınız. şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. selamlar-saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ccam düzenlendi daha satabil oldu full server eklendi firma ile ilgisi yoktur
    tamamen o.u.d team gurubu tarafından hazırlanmıştır yükleyen arkadaşlar sonucu belirtsinler yazılım tarafımdan test edilmiştir kapalı bir alandan sizler için açık alana paylaştım arkadaşlar iyi seyirler

önemli not:sadece yeni menülü cihazlara yüklensin eski menülere olmaz eski menü üzerinde bir çalışma yapılmaktadır bilgilendirme yapılacaktır

korax ipbox yeni menü server fix 2014 yazılımı bymemoli1478 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın memoli üstadım öncelikle verdiğiniz emek ve yardımlarınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum. yazılımı USB ile yeni menülü cihazıma sorunsuz attım fakat yine youtube ye bağlanmıyor, web sayfasındaki film sayfası yine boş görünüyor ayrıca cccam server sayfasında sadece kendi serverım silinmmemiş var başka yok yani full server eklendi yazınıza istinaden belirtiyorum iptv sayfasında da yine aynı önceki kendi iptv sayfam ve OSN SPOR v.s. kanalları duruyor gözlemlediğimkadarı ile cccamdaki pause durumu düzeltilmiş ama diğer sorunlar devam ediyor özellikle youtube yi bekliyordum. yazdıklarım bilgilendirme amaçlıdır yanlış anlaşılmasın. tekrar teşekkürlerimi iletiyor saygılar sunuyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilerini yedekle şahin sonra cihazı sıfırla ve tekrar eklediğim yazılımı at
    menü ccam bölümünde server gelmesi gerekiyor tekrar denermisin
    youtube için sdsl modüllerinin değişmesi gerekiyor şuan için youtube yazılımı yok diğer işlemler yapılacaktır
    Konu memoli1478 tarafından (07-07-2014 Saat 11:55 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 12/32 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri