REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 15/32 İlkİlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon
315 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: Korax Cihazların Guncel Yazılımları 2013 Tarihli

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clock

Alıntı memoli1478 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ccam düzenlendi daha satabil oldu full server eklendi firma ile ilgisi yoktur
    tamamen o.u.d team gurubu tarafından hazırlanmıştır yükleyen arkadaşlar sonucu belirtsinler yazılım tarafımdan test edilmiştir kapalı bir alandan sizler için açık alana paylaştım arkadaşlar iyi seyirler

önemli not:sadece yeni menülü cihazlara yüklensin eski menülere olmaz eski menü üzerinde bir çalışma yapılmaktadır bilgilendirme yapılacaktır

korax ipbox yeni menü server fix 2014 yazılımı bymemoli1478 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın memoli üstadım öncelikle verdiğiniz emek ve yardımlarınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum. yazılımı USB ile yeni menülü cihazıma sorunsuz attım fakat yine youtube ye bağlanmıyor, web sayfasındaki film sayfası yine boş görünüyor ayrıca cccam server sayfasında sadece kendi serverım silinmmemiş var başka yok yani full server eklendi yazınıza istinaden belirtiyorum iptv sayfasında da yine aynı önceki kendi iptv sayfam ve OSN SPOR v.s. kanalları duruyor gözlemlediğimkadarı ile cccamdaki pause durumu düzeltilmiş ama diğer sorunlar devam ediyor özellikle youtube yi bekliyordum. yazdıklarım bilgilendirme amaçlıdır yanlış anlaşılmasın. tekrar teşekkürlerimi iletiyor saygılar sunuyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilerini yedekle şahin sonra cihazı sıfırla ve tekrar eklediğim yazılımı at
    menü ccam bölümünde server gelmesi gerekiyor tekrar denermisin
    youtube için sdsl modüllerinin değişmesi gerekiyor şuan için youtube yazılımı yok diğer işlemler yapılacaktır
    Konu memoli1478 tarafından (07-07-2014 Saat 11:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler üstadım fabrika ayarlarına dönüp tekrar yazılımı yükledim server geldi kendi serverımıda ekledim sorunsuz çalışıyor cccamda tek sorun 23.5 derecedeki şifreli kanalları açmıyor daha öncede bu cihazlarda aynı sorun yaşanmış ve yazılımla düzeltilmişti. emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memoli ustam verdiğiniz yazılımda cccam süper çalışıyor fakat 23.5 derece ve 19 derece astra uydularında bazı paketler açılmıyor örneğin canalsat fransa gibi özellikle hd kanallar açılmıyor. bu sorun daha öncede olmuş ve yazılımla düzeltilmişti ayrıca webten bağlanıp iptv eklmesi yaparken cihaz anında kilitleniyor ve ancak fişi çekip takınca düzeliyor.imkanınız olursa bu konulara bir el atarsanız memnun olurum. teşekürler-saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fırsat bulursam sizin cihazla ilgilenecem diğer modellere yazılım hazırladığımız için biraz sürebilir ok şuan bu şekilde kullanın içinde 3 aylık fix full serverde var güle güle kullanın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkürler üstadım.saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Korax Cihazların Guncel Yazılımları 2013 Tarihli yazılımları eklentilerden bulabilirsiniz.Dosyalar Mayıs 2013 tarihlidir.
    teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline sağlık

Sayfa 15/32 İlkİlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri