REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/32 İlkİlk ... 34567891011121314151617181920212223 ... SonSon
315 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Korax Cihazların Guncel Yazılımları 2013 Tarihli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı memoli1478 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    korax ipboxa yazılım hazırladım ip box için elimde var sizin cihazı incelemeye aldım ok kısa süre içinde bilgilendirecem
    /teşekkür ederim bende bundan önce seul 5000 verdı next ilk digital 2000 cı pulos vardı kartlı süksel elentoronikle tartıştım yazılımdan dolayı enson korx fun
    pıus var teşekkür ederim iyi günler memoli gardaş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler üstadım fabrika ayarlarına dönüp tekrar yazılımı yükledim server geldi kendi serverımıda ekledim sorunsuz çalışıyor cccamda tek sorun 23.5 derecedeki şifreli kanalları açmıyor daha öncede bu cihazlarda aynı sorun yaşanmış ve yazılımla düzeltilmişti. emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memoli ustam verdiğiniz yazılımda cccam süper çalışıyor fakat 23.5 derece ve 19 derece astra uydularında bazı paketler açılmıyor örneğin canalsat fransa gibi özellikle hd kanallar açılmıyor. bu sorun daha öncede olmuş ve yazılımla düzeltilmişti ayrıca webten bağlanıp iptv eklmesi yaparken cihaz anında kilitleniyor ve ancak fişi çekip takınca düzeliyor.imkanınız olursa bu konulara bir el atarsanız memnun olurum. teşekürler-saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fırsat bulursam sizin cihazla ilgilenecem diğer modellere yazılım hazırladığımız için biraz sürebilir ok şuan bu şekilde kullanın içinde 3 aylık fix full serverde var güle güle kullanın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkürler üstadım.saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Korax Cihazların Guncel Yazılımları 2013 Tarihli yazılımları eklentilerden bulabilirsiniz.Dosyalar Mayıs 2013 tarihlidir.
    teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Korax Cihazların Guncel Yazılımları 2013 Tarihli yazılımları eklentilerden bulabilirsiniz.Dosyalar Mayıs 2013 tarihlidir.
    slm arkadas nasil usb indire bilirim slm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tessekürler

Sayfa 13/32 İlkİlk ... 34567891011121314151617181920212223 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri