/teşekkür ederim bende bundan önce seul 5000 verdı next ilk digital 2000 cı pulos vardı kartlı süksel elentoronikle tartıştım yazılımdan dolayı enson korx fun
pıus var teşekkür ederim iyi günler memoli gardaş
/teşekkür ederim bende bundan önce seul 5000 verdı next ilk digital 2000 cı pulos vardı kartlı süksel elentoronikle tartıştım yazılımdan dolayı enson korx fun
pıus var teşekkür ederim iyi günler memoli gardaş
teşekkürler üstadım fabrika ayarlarına dönüp tekrar yazılımı yükledim server geldi kendi serverımıda ekledim sorunsuz çalışıyor cccamda tek sorun 23.5 derecedeki şifreli kanalları açmıyor daha öncede bu cihazlarda aynı sorun yaşanmış ve yazılımla düzeltilmişti. emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. saygılarımla.
memoli ustam verdiğiniz yazılımda cccam süper çalışıyor fakat 23.5 derece ve 19 derece astra uydularında bazı paketler açılmıyor örneğin canalsat fransa gibi özellikle hd kanallar açılmıyor. bu sorun daha öncede olmuş ve yazılımla düzeltilmişti ayrıca webten bağlanıp iptv eklmesi yaparken cihaz anında kilitleniyor ve ancak fişi çekip takınca düzeliyor.imkanınız olursa bu konulara bir el atarsanız memnun olurum. teşekürler-saygılar.
fırsat bulursam sizin cihazla ilgilenecem diğer modellere yazılım hazırladığımız için biraz sürebilir ok şuan bu şekilde kullanın içinde 3 aylık fix full serverde var güle güle kullanın
çok teşekkürler üstadım.saygılar.
Teşekkürler
eline sağlık
Tessekürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri