Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Korax Full HD Cihazların USB Üzerinden Yazılım Güncelleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Korax Full HD Cihazların USB Üzerinden Yazılım Güncelleme

USB Üzerinden Yazılım Güncelleme:
    Korax Full HD cihaza ait yazılımlar Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. web sitesi üzerinden verilmektedir. Diyelim 206 versiyon yazılım çıktı.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yazıyorsunuz, versiyon değişince sadece 206’yı değiştirip yeni versiyon nosu gireceksiniz. Böylece yeni yazılımı bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Zipli dosyayı direk USB flash diske atınız ve USB Flash disk içerisinde Zipten çıkarınız. UPDATE diye bir klasör çıkacak. USB Flash diskinizi cihaza takınız. Menu – Sistem Bilgisi – Kırmızı Tuş – Parola Giriniz – USB Güncelleme bölümüne gelip OK’e basınız ve yazılımı cihazınıza indirmeye başlayacaksınız, cihaz kapanıp açılana kadar bekleyiniz. Hata (error) verirse, USB flash disk cihaza takılı iken arkadaki açma/kapama anahtarından cihazı kapatıp açarsanız cihaz yazılımı alacaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yapamıyorum yardım edermısınızzzzzzzz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

korax x-mini hd yazılmını indiremedim hata veriyor yardımcı olurmusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ermeterkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    korax x-mini hd yazılmını indiremedim hata veriyor yardımcı olurmusunuz?
    Malesefki yazılımları veren sitede sorun var o yüzden indiremiyorsunuz Linkler öldügü için konu kapanmıştır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri