REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: hangi goldmaster?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hangi goldmaster?

slm arkadaşlar. şunu çok merak ediyorum. goldmasterın hangi modelinde kırılan kanalların identleri cw keyleri yazılabiliyo? örneğin mtv. free X TV. MCT vb. bu gibi kanalların cw keyleri girilen model varmı? sadece *** view var diye biliyorum. saygılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saınırm hiç böyle model yok olsa idi daha iyi bilen arkadaşlar mutlaka cevap verirlerdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı plextor_w Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    saınırm hiç böyle model yok olsa idi daha iyi bilen arkadaşlar mutlaka cevap verirlerdi.
    Şu anda böyle bir model yok malesef..11000 serisi var ondada bir ident çalışıyor. 9000 serisindede sadece yazılıma adepte edilerek seyrediliyor .diger modellerdede fazla bilgim yok ama girilmiyor sanırım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu anda böyle bir model yok malesef..11000 serisi var ondada bir ident çalışıyor. 9000 serisindede sadece yazılıma adepte edilerek seyrediliyor .diger modellerdede fazla bilgim yok ama girilmiyor sanırım
    Serkan Yılmaz ilgine gönülden teşekkür ediyorum. olmadığını düşünüyordum. şimdi gerçekten olmadığını düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım olmaz diye bir şey yok yeni yazılımlarla eklenebilir takip et.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım olmaz diye bir şey yok yeni yazılımlarla eklenebilir takip et.
    yeni yazılımlarla bu mantıkla eklerlerse o çok zor olur. identler girilemiyo. her kanal için bir menü yapmak ve fixlemek zorunda kalacaklar e zaten cihazların minicik hafızaları buna izin vermeyecektir :00000004: .
    zaten serkan yılmaz arkadaşımız şuan olmadığını söylemek istedi. yani ilerisinde olabilir dilekleriyle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri