REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Astra 23.5 e Nat Geo Wild HD Türkçe Yayında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Astra 23.5 e Nat Geo Wild HD Türkçe Yayında

Astra 23.5 e 12090 v 30000 3/4 dvb-s2/8psk MPEG-4 frekansında Tükçe ses dili olan National Geographic Channel HD ve Nat Geo Wild HD kanalları yayında ve iki kanalda da türkçe dil mevcut.

Her ikiside Viaccess5.0 şifreleme sistemi kullanıyor ayrıca Nat Geo Wild HD kanalı conax sisteminide kullanıyor ve supersatforum serveriyle conax üzerinden açık konumda :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok güzel haber ' donma takılma yok değilmi sağlıklı şekilde izleniyormu ?
    NGC açık değil sanırım ?
    Konu mert383 tarafından (09-06-2013 Saat 14:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nat Geo Wild HD kanalı bende kapalı konumda şu an..Conax yeşil yandığı halde kanal kapalı...Süpersatforum server kullanıyorum..sizlerde açık mı acaba??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mojıto Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Nat Geo Wild HD kanalı bende kapalı konumda şu an..Conax yeşil yandığı halde kanal kapalı...Süpersatforum server kullanıyorum..sizlerde açık mı acaba??
    Baldemir ustada bizim serveri kullanıyor ustad onda acıksa sendede acık olması lazım cihazdan farkedebilir
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan aqa simple icinde kodlari verin bari adamlar uyandi dil secenegini kaldirmislar ruslar sagolsun arada veriyordu ama onuda kaldirdilar maksat millet faydalansin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mojıto Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İlk verdiğim resimdekilerde cccam 2.0.11 sürümünde açıldı şimdiki ise 2.2.1 sürümünde... Açılmıyorsa cccam sürümlerini değiştirin

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cemcemcem66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan aqa simple icinde kodlari verin bari adamlar uyandi dil secenegini kaldirmislar ruslar sagolsun arada veriyordu ama onuda kaldirdilar maksat millet faydalansin
    Bu kanalı kastediyorsanız türkçe seslenme devam ediyor

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eutelsat 9 uydusunda da mevcut türkçe seçenek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eutelsat 9 uydusunda da mevcut türkçe seçenek
    evet kardeş dediğin gibi aktif digitürkü ayarlarken nasıl oldu anlamadım ama eutelsat 9 uydusundanda bazı kalalları izliyorum bu kanaldan hariç penthouse hd penthouse 1-2hd +18 kanalları bu uyduda süpersat serveriyle açık arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben başka server la izliyorum

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri