Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Çarþý'dan Haber ÇEKÝLMEDÝK"

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Çarþý'dan Haber ÇEKÝLMEDÝK"

Çarþý'dan Gezi Parký açýklamasý

Bülent Arýnç'ýn "Çarþý, eylemlerden çekildi" þeklindeki sözlerinden sonra Çarþý'dan açýklama geldi.

7

Çarþý'nýn resmi internet sitesinde yapýlan açýklamada þöyle denildi.
    "ÇEKÝLMEDÝK"

Gezi Parký direniþinden geri çekildiðimiz yönündeki açýklamalar gerçeði yansýtmamaktadýr. Duruþumuz her zaman açýk ve nettir.
    1982'den beri haksýzlýk, adaletsizlik karþýsýnda insanlýktan yana tarafýz ve olmaya da devam edeceðiz.
    Devlet ve ilgili kurumlarýn çözüm için asýl muhatabý Gezi Parký eylemlerini en baþýndan itibaren sürdüren gerçek temsilciler, parkta çadýr kuran gençler ve her zaman destekçisi olduðumuz halktýr.
    Taraflarý karþýlýklý empati, saðduyu ve diyaloða davet ediyor, bu kaosun karþýlýklý iletiþim ve anlayýþla çözülmesinden taraf olduðumuzu olaylarýn halkýmýz açýsýndan en iyi þekilde neticelenmesinden yana olduðumuzu bir kez daha beyan ediyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne güzel taraftar sayelerinde stadýn yýkýmý durdu çünkü ya iþ makinalarý ordan götürmeye çalýþýlda yada yakýldý ne güzel vatan sever ve spor severler baravo çarþý utanma yok birde övünüyorlar yuhhhhhh

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bayram tv Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ne güzel taraftar sayelerinde stadýn yýkýmý durdu çünkü ya iþ makinalarý ordan götürmeye çalýþýlda yada yakýldý ne güzel vatan sever ve spor severler baravo çarþý utanma yok birde övünüyorlar yuhhhhhh
    Ayýp oluyor ama. Sizde çarþý kadar duyarlý ve hassas olabilseniz her þeye karþý. Sizinki " kedi ulaþamadýðý ciðere mundar dermiþ" misali. Asýl böyle düþündüðünüz ve saygýsýz davrandýðýnýz için size yuuuuuuuuuuuuuuuuuh.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

polis araçý olan tomayý gasp etmek
    stad yýkýmý için bulunana iþ makinasý gasp edip yakmak
    olaylar yüzünden kendi stadlarýn yýkýlýp yenisinin yapýlmasýna dolaylý engellemek
    türkiye cumhuriyetini huzurunu bozmak için toplanmýþ pkk yandaþlarýyla gösteri yapmak

bunlarý yapmak ..çarþý kadar duyarlý ve hassas... olunuyorsa ben almayýyým ben saygýsýz olayým...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

BRAVO DOGRU INKAR EDILMEZ
    UltraAslan Taraftar grubuna HELAL OLSUN diyoruz...
    Galatasaray Taraftar Grubu UltraAslan'dan yapýlan açýklamada Eylemin, siyasi çýkar gözeten parti ve kuruluþlarýn hakimiyeti altýna girdiðinden dolayý amacýndan saptýgýný ve bu nedenle Taksim ve geziparký gösterilerine katýlmadýklarý ifade edildi.
    Bu saðduyulu yaklaþým, FB'li ve BJK'li taraftarlarca da alkýþ aldý.
    Çarþý ve GFB adlý taraftar grublarý ise spora siyaset soktuklarý için saðduyulu Bjk ve FB taraftarlarý tarafýndan kýnanarak ayýplandý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[QUOTE=bayram tv;686666]BRAVO DOGRU INKAR EDILMEZ
    Galatasaray Taraftar Grubu UltraAslan'dan yapýlan açýklamada Eylemin, siyasi çýkar gözeten parti ve kuruluþlarýn hakimiyeti altýna girdiðinden dolayý amacýndan saptýgýný ve bu nedenle Taksim ve geziparký gösterilerine katýlmadýklarý ifade edildi.
    Çarþý ve GFB adlý taraftar grublarý ise spora siyaset soktuklarý için saðduyulu Bjk ve FB taraftarlarý tarafýndan kýnanarak ayýplandý.[/QUOTE Kardeþ seninle tartýþmaya girmeyeceðim. Belli ki , ya akpartilisin, yada bu partiden nemalanan birisin.Ayrýca ultraaslan dediðin grubun bu güne kadar hangi toplumsal olayda duyarlýlýk gösterdiði görüldü ki. ¨Bana dokunmayan yýlan bin yaþasýn¨ taktiði. Yalnýz o dokunmayan yýlan gün olur sokar, bilesin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[QUOTE=Adnan70;686681]
    Alýntý bayram tv Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    BRAVO DOGRU INKAR EDILMEZ
    Çarþý ve GFB adlý taraftar grublarý ise spora siyaset soktuklarý için saðduyulu Bjk ve FB taraftarlarý tarafýndan kýnanarak ayýplandý.[/QUOTE Kardeþ seninle tartýþmaya girmeyeceðim. Belli ki , ya akpartilisin, yada bu partiden nemalanan birisin.Ayrýca ultraaslan dediðin grubun bu güne kadar hangi toplumsal olayda duyarlýlýk gösterdiði görüldü ki. ¨Bana dokunmayan yýlan bin yaþasýn¨ taktiði. Yalnýz o dokunmayan yýlan gün olur sokar, bilesin.
    akp veya baþka bir yerden nemalansaydýk babadan kalma 40 yýllýk dairede oturmazdým ve çarþý acaba beþiktaþý 500 trilyon borç batagýna süreklenirken nerdeydi acaba maçlara bedeva biletle girdekleri için ses çýkramýyorlardý þimdi fikret orman ne yaptý maden taraftarsýn bilet parayla diyince birden adamý istenmeyen baþkan yapýldý bazý sözde futbol severler tarafýndan
    Konu bayram tv tarafýndan (12-06-2013 Saat 23:43 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[QUOTE=bayram tv;686728]
    Alýntý Adnan70 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

akp veya baþka bir yerden nemalansaydýk babadan kalma 40 yýllýk dairede oturmazdým ve çarþý acaba beþiktaþý 500 trilyon borç batagýna süreklenirken nerdeydi acaba maçlara bedeva biletle girdekleri için ses çýkramýyorlardý þimdi fikret orman ne yaptý maden taraftarsýn bilet parayla diyince birden adamý istenmeyen baþkan yapýldý bazý sözde futbol severler tarafýndan
    Bayram tv nikli kardeþ sen hala futbolla ve içinde dönen dalaverelerle meþgulsün. Olay futbol takým taraftar olayý deðil, duyarlýlýk olayýdýr. Bende yakmayý yýkmayý tasvip etmiyorum. Tasvip eden de þerefsizdir. Açýk edeyim , benim soyadým " ÜLKÜ" dür ve ben soyadýmla gurur duyarým. Benim demek istediðim " memleket meselelerini þu lanet futbol fanatikliðinin önüne geçirelim" LÜTFEN!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

CARSI ya Bu Duyarli Tavrindan Dolayi Kutluyorum,Ben FENER liyim, Bu Sezon Besiktas
    Kombinesi Alip Onlarla Birlikte Olmaktan Onur Duyacagim.Saygilar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çarþý taraftar grubunu yaptýklarýndan dolayý buradan kýnýyorum taraftarlar baðlý olduklarý klube destek olmaya davet ediyorum klüpleri uefa ile baþý sýkýntýda gitsinler onlara eylem yapsýnlar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri