Alýntý uydu3405 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Ali harbiye rumuzlu üye bir yazýnýzda ben ne cennet nede cehennem var hepsi burada yazmýþsýnýz ahirete bütün dinlere mensup insanlar inanýrlar hýrýstiyan musevi yahudi veya müslüman bu dinler ahirete ve Allah a inanýyorlar siz böyle yazmakla zaten
dikkate alýnmamasý gerekli olduðunuzu beyan etmiþsiniz ben Ahirete inanmadýðýný söyleyen birisine doðru konularý bu forumda anlatamam çünkü anlamaz
Bu kiþi bence forum arkadaþlarý tarafýndan dikkate alýnmamalýdýr
Beni çokmu merak ettin, cennet cehennem olduðunu bana kanýtlayabilirmisin.Ben sana cevabýný yazýyým.HAYIR. Ahiret öbür dünya cennet cehennem, benim için hepsi yalan. benim inandýðým tek þey doðruluk gerçeklik asalet ve insanlýk. sizin deyiminizle Kaldýki eðer söylenenler doðru ise öbür tarafta ahiret hesap günü varsa bile orda ne size nede sizin gibilerine ihtiyacým yok, herkes kendini bilsin. biz sizin yaþam biçminize nasýl karýþmýyorsak. sizde bizim yaþam biçmimize ve kültürümüze karýþmayýn. bizim insanlara saygý duyduðumuz gibi sizde insanlara saygý duymayý öðrenin.

kaos yaratmak için size cevap yamadým, sadece size ufak bir cevap yazmak istedim, beni karþýnýza alýrsanýz size cevap yazmýyacaðým bilginiz olsun. allaha emanet olun.