REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: Asgarİ Ücret zammi bellİ oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hiç şaşırmadım desem yalan olur, Yazıklar olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işverenler dört kişilik ailenin üç öğün karnını doyursun, kira ve faturalarını ödesin eğitim masraflarını da karşılın, asgari ücretle çalışanlar bırakın zam istemeyi asgari ücreti de devlete bağışlarlar bu sorunda böylece bi daha alay konusu olmaz.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Keşke hükümet bu konuda halkımıza biraz daha cömert davransa ama inanıyorum ki olucak önümüzdeki zamanlarda olucak.
    Bakın muhalif forum arkadaşlara biraz ipucu vereyim eğer ki eleştirilerinizle kendi partinize oy kazanmayı düşünüyorsanız buradan seviyeli eleştiri yapın ve partinizin bu konudaki düşüncelerini yazın
    Benden size ipucu aklı olan kullansın yoksa eğer iktidarı yerden yere vurucu yazılar hep tepki toplar ve artık inandırıcılığıda yoktur
    Türkiyedeki siyasi partilerden birine yakınlık duyarda proğramlarını beğenirsem,onların ülke bütünlüğüne,ekonomik yönde kalkınma proğramlarına,hukuk devleti olma yolundaki çabasına ve demokrasiyi geliştirme,iyileştirme ve tüm ülke vatandaşlarını kul değil de özgür bireyler olarak görecek anlayışını burada ısrarla savunmaktan kaçınmam.O zamana dek mevcut siyasi partilerin siyaset adına sergiledikleri "cinlik" leri bende gücüm yettiğince eleştirmekten çekinmem.
    Belki inandığımız Hanefi mezhebi kurucusu İmam_ı Azam hazretlerinin yine din adına ama siyasi hırslarına tutsak olmuş zamanın iktidarı tarafından nasıl yok edildiğini Gümüştabak dostumuz burada açıklarsa zevkle okur,bilgileniriz.Bu örneği niye verdim?Bizler safiyane her sarıklıyı hoca,her söyleneni doğru sanmaya alışmışız.Siyaset kurtları da meydanı boş bulunca ......

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri