Ünlü Komedyen Bu gün başından yaralanarak hastaneye götürüldü.
medya ve gazete bu olayı yazamıyorlar. Sebep Tehdit altındalar
bilginize başka ünlülerde var
Bu gece beklenen olay ve yaralı ve ölü sayısı arıtak gibi
Artmaması dileğiyle
Teşekkur: 0
Ünlü Komedyen Bu gün başından yaralanarak hastaneye götürüldü.
medya ve gazete bu olayı yazamıyorlar. Sebep Tehdit altındalar
bilginize başka ünlülerde var
Bu gece beklenen olay ve yaralı ve ölü sayısı arıtak gibi
Artmaması dileğiyle
kardesim kaynak göster Sallama
Böyle Bir Söylenti var ama resim video bulursam paylaşırım bir kaç kişinin söylemesi inandırıcı geldi. gerçek olma olasılığını yüksek buluyorum.o sebepden paylaştım
ya kardesim yapmayin allah askina dedikoduyla buraya konu acmakta biraz sacmalik degilmi elinin altinda internet var gir önce bir arastir lafa bak medya ve gazete bu olayı yazamıyorlar. Sebep Tehdit altındalar internette kim neyi engelleyebiliyor deniz baykal muhabbetinde bile yasak vardi ona ragmen adamin videosunu buluyordun simdi sen medya ve gazete bu olayı yazamıyorlar. Sebep Tehdit altındalar diyorsun el insaf ya![]()
uyducu kenan provokasyon yapma Taksime sabahtan beri müdahale yapılıyor şu saattte kim giderse gitsin çiçekle karşılanacak hali yok ve bu marjinal gruplara ya bilerek yada farkında olmadan destek veren bir çok sanatçı var olay ağaç korumakdan çıkmıştır şu saatten sonra hala anlamadıysalar bunlara sanatçı diyemem
kimse kusura bakmasın onlarda farkındalar masum gösterilere destek vermiyorlar şu saatten sonra amaç hükümet yıkmak ve bu saatten sonra oradaki tüm sanatçılar AKP karşıtı sanatçılardır
halk farkında sessiz halk unutmasın sandıkta sesini gür çıkaracaktır
kaç yıldır seçimlerde muhalefet farkına varamadı gerginlik hep AKP ye yaramıştır ama bunu bilerek mi yapıyorlar farkında mı değiller bilmiyorum
Konu uydu3405 tarafından (12-06-2013 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.
yalan haberlerle ortamı germeyin bakıyorumda kimse şehit polisi konuşmuyor bile yuh
Konu bayram tv tarafından (12-06-2013 Saat 01:08 ) değiştirilmiştir.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri