Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Hastanede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Hastanede

Ünlü Komedyen Bu gün başından yaralanarak hastaneye götürüldü.

medya ve gazete bu olayı yazamıyorlar. Sebep Tehdit altındalar

bilginize başka ünlülerde var

Bu gece beklenen olay ve yaralı ve ölü sayısı arıtak gibi

Artmaması dileğiyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardesim kaynak göster Sallama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle Bir Söylenti var ama resim video bulursam paylaşırım bir kaç kişinin söylemesi inandırıcı geldi. gerçek olma olasılığını yüksek buluyorum.o sebepden paylaştım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı UyducuKenan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Böyle Bir Söylenti var ama resim video bulursam paylaşırım bir kaç kişinin söylemesi inandırıcı geldi. gerçek olma olasılığını yüksek buluyorum.o sebepden paylaştım
    ya kardesim yapmayin allah askina dedikoduyla buraya konu acmakta biraz sacmalik degilmi elinin altinda internet var gir önce bir arastir lafa bak medya ve gazete bu olayı yazamıyorlar. Sebep Tehdit altındalar internette kim neyi engelleyebiliyor deniz baykal muhabbetinde bile yasak vardi ona ragmen adamin videosunu buluyordun simdi sen medya ve gazete bu olayı yazamıyorlar. Sebep Tehdit altındalar diyorsun el insaf ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyducu kenan provokasyon yapma Taksime sabahtan beri müdahale yapılıyor şu saattte kim giderse gitsin çiçekle karşılanacak hali yok ve bu marjinal gruplara ya bilerek yada farkında olmadan destek veren bir çok sanatçı var olay ağaç korumakdan çıkmıştır şu saatten sonra hala anlamadıysalar bunlara sanatçı diyemem
    kimse kusura bakmasın onlarda farkındalar masum gösterilere destek vermiyorlar şu saatten sonra amaç hükümet yıkmak ve bu saatten sonra oradaki tüm sanatçılar AKP karşıtı sanatçılardır
    halk farkında sessiz halk unutmasın sandıkta sesini gür çıkaracaktır
    kaç yıldır seçimlerde muhalefet farkına varamadı gerginlik hep AKP ye yaramıştır ama bunu bilerek mi yapıyorlar farkında mı değiller bilmiyorum
    Konu uydu3405 tarafından (12-06-2013 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yalan haberlerle ortamı germeyin bakıyorumda kimse şehit polisi konuşmuyor bile yuh
    Konu bayram tv tarafından (12-06-2013 Saat 01:08 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri