Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Çarşı'dan Haber ÇEKİLMEDİK"

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Çarşı'dan Haber ÇEKİLMEDİK"

Çarşı'dan Gezi Parkı açıklaması

Bülent Arınç'ın "Çarşı, eylemlerden çekildi" şeklindeki sözlerinden sonra Çarşı'dan açıklama geldi.

7

Çarşı'nın resmi internet sitesinde yapılan açıklamada şöyle denildi.
    "ÇEKİLMEDİK"

Gezi Parkı direnişinden geri çekildiğimiz yönündeki açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Duruşumuz her zaman açık ve nettir.
    1982'den beri haksızlık, adaletsizlik karşısında insanlıktan yana tarafız ve olmaya da devam edeceğiz.
    Devlet ve ilgili kurumların çözüm için asıl muhatabı Gezi Parkı eylemlerini en başından itibaren sürdüren gerçek temsilciler, parkta çadır kuran gençler ve her zaman destekçisi olduğumuz halktır.
    Tarafları karşılıklı empati, sağduyu ve diyaloğa davet ediyor, bu kaosun karşılıklı iletişim ve anlayışla çözülmesinden taraf olduğumuzu olayların halkımız açısından en iyi şekilde neticelenmesinden yana olduğumuzu bir kez daha beyan ediyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne güzel taraftar sayelerinde stadın yıkımı durdu çünkü ya iş makinaları ordan götürmeye çalışılda yada yakıldı ne güzel vatan sever ve spor severler baravo çarşı utanma yok birde övünüyorlar yuhhhhhh

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne güzel taraftar sayelerinde stadın yıkımı durdu çünkü ya iş makinaları ordan götürmeye çalışılda yada yakıldı ne güzel vatan sever ve spor severler baravo çarşı utanma yok birde övünüyorlar yuhhhhhh
    Ayıp oluyor ama. Sizde çarşı kadar duyarlı ve hassas olabilseniz her şeye karşı. Sizinki " kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş" misali. Asıl böyle düşündüğünüz ve saygısız davrandığınız için size yuuuuuuuuuuuuuuuuuh.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

polis araçı olan tomayı gasp etmek
    stad yıkımı için bulunana iş makinası gasp edip yakmak
    olaylar yüzünden kendi stadların yıkılıp yenisinin yapılmasına dolaylı engellemek
    türkiye cumhuriyetini huzurunu bozmak için toplanmış pkk yandaşlarıyla gösteri yapmak

bunları yapmak ..çarşı kadar duyarlı ve hassas... olunuyorsa ben almayıyım ben saygısız olayım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BRAVO DOGRU INKAR EDILMEZ
    UltraAslan Taraftar grubuna HELAL OLSUN diyoruz...
    Galatasaray Taraftar Grubu UltraAslan'dan yapılan açıklamada Eylemin, siyasi çıkar gözeten parti ve kuruluşların hakimiyeti altına girdiğinden dolayı amacından saptıgını ve bu nedenle Taksim ve geziparkı gösterilerine katılmadıkları ifade edildi.
    Bu sağduyulu yaklaşım, FB'li ve BJK'li taraftarlarca da alkış aldı.
    Çarşı ve GFB adlı taraftar grubları ise spora siyaset soktukları için sağduyulu Bjk ve FB taraftarları tarafından kınanarak ayıplandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=bayram tv;686666]BRAVO DOGRU INKAR EDILMEZ
    Galatasaray Taraftar Grubu UltraAslan'dan yapılan açıklamada Eylemin, siyasi çıkar gözeten parti ve kuruluşların hakimiyeti altına girdiğinden dolayı amacından saptıgını ve bu nedenle Taksim ve geziparkı gösterilerine katılmadıkları ifade edildi.
    Çarşı ve GFB adlı taraftar grubları ise spora siyaset soktukları için sağduyulu Bjk ve FB taraftarları tarafından kınanarak ayıplandı.[/QUOTE Kardeş seninle tartışmaya girmeyeceğim. Belli ki , ya akpartilisin, yada bu partiden nemalanan birisin.Ayrıca ultraaslan dediğin grubun bu güne kadar hangi toplumsal olayda duyarlılık gösterdiği görüldü ki. ¨Bana dokunmayan yılan bin yaşasın¨ taktiği. Yalnız o dokunmayan yılan gün olur sokar, bilesin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=Adnan70;686681]
    Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    BRAVO DOGRU INKAR EDILMEZ
    Çarşı ve GFB adlı taraftar grubları ise spora siyaset soktukları için sağduyulu Bjk ve FB taraftarları tarafından kınanarak ayıplandı.[/QUOTE Kardeş seninle tartışmaya girmeyeceğim. Belli ki , ya akpartilisin, yada bu partiden nemalanan birisin.Ayrıca ultraaslan dediğin grubun bu güne kadar hangi toplumsal olayda duyarlılık gösterdiği görüldü ki. ¨Bana dokunmayan yılan bin yaşasın¨ taktiği. Yalnız o dokunmayan yılan gün olur sokar, bilesin.
    akp veya başka bir yerden nemalansaydık babadan kalma 40 yıllık dairede oturmazdım ve çarşı acaba beşiktaşı 500 trilyon borç batagına süreklenirken nerdeydi acaba maçlara bedeva biletle girdekleri için ses çıkramıyorlardı şimdi fikret orman ne yaptı maden taraftarsın bilet parayla diyince birden adamı istenmeyen başkan yapıldı bazı sözde futbol severler tarafından
    Konu bayram tv tarafından (12-06-2013 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=bayram tv;686728]
    Alıntı Adnan70 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

akp veya başka bir yerden nemalansaydık babadan kalma 40 yıllık dairede oturmazdım ve çarşı acaba beşiktaşı 500 trilyon borç batagına süreklenirken nerdeydi acaba maçlara bedeva biletle girdekleri için ses çıkramıyorlardı şimdi fikret orman ne yaptı maden taraftarsın bilet parayla diyince birden adamı istenmeyen başkan yapıldı bazı sözde futbol severler tarafından
    Bayram tv nikli kardeş sen hala futbolla ve içinde dönen dalaverelerle meşgulsün. Olay futbol takım taraftar olayı değil, duyarlılık olayıdır. Bende yakmayı yıkmayı tasvip etmiyorum. Tasvip eden de şerefsizdir. Açık edeyim , benim soyadım " ÜLKÜ" dür ve ben soyadımla gurur duyarım. Benim demek istediğim " memleket meselelerini şu lanet futbol fanatikliğinin önüne geçirelim" LÜTFEN!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CARSI ya Bu Duyarli Tavrindan Dolayi Kutluyorum,Ben FENER liyim, Bu Sezon Besiktas
    Kombinesi Alip Onlarla Birlikte Olmaktan Onur Duyacagim.Saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çarşı taraftar grubunu yaptıklarından dolayı buradan kınıyorum taraftarlar bağlı oldukları klube destek olmaya davet ediyorum klüpleri uefa ile başı sıkıntıda gitsinler onlara eylem yapsınlar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri