Ayrıca oradakiiyi niyetli insanlarla provokatör şerefsizleri karıştırmayalım. Herkesi aynı kefeye koymayalım.
Ortamı germeyelim ve birbirimizi kırmayalım Arkadaşlar konu yine çarpıtılmaya başladı..
![]()
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
evet dede çok haklısın torunun görmüyor allahtan bunları![]()
[QUOTE=Adnan70;686681]akp veya başka bir yerden nemalansaydık babadan kalma 40 yıllık dairede oturmazdım ve çarşı acaba beşiktaşı 500 trilyon borç batagına süreklenirken nerdeydi acaba maçlara bedeva biletle girdekleri için ses çıkramıyorlardı şimdi fikret orman ne yaptı maden taraftarsın bilet parayla diyince birden adamı istenmeyen başkan yapıldı bazı sözde futbol severler tarafından
Konu bayram tv tarafından (12-06-2013 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir.
taksimde kamu araçlarına zarar verenlere direnişci yurrtaş diyen sözde vatan sever kanallar bu olaylar diyarbakırda olsaydı tüm kanallar pkk yandaşları diye haber yaparlardı gerçek budur benim içinde kamu araçlarına zarar verenler dükkanları yagmalayanlar PKK lıdır.
Ülkemizde demokrasi vardır olmasaydı bu protestolar yapılabilirmiydi.
Yada siz burada özgürce ağzınıza geleni yazabilirmiydiniz?
[QUOTE=bayram tv;686728]Bayram tv nikli kardeş sen hala futbolla ve içinde dönen dalaverelerle meşgulsün. Olay futbol takım taraftar olayı değil, duyarlılık olayıdır. Bende yakmayı yıkmayı tasvip etmiyorum. Tasvip eden de şerefsizdir. Açık edeyim , benim soyadım " ÜLKÜ" dür ve ben soyadımla gurur duyarım. Benim demek istediğim " memleket meselelerini şu lanet futbol fanatikliğinin önüne geçirelim" LÜTFEN!!!!!
Demokrasiyi dört yılda bir oy kullanmaktan ibaret sananlara dokunmayın, yakında demokratik iran da da seçim olacak oradada oy kullansınlar dünya demokrasisine sahip çıksınlar.
Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k
Çarşı'yı,konu ile hassasiyetlerinen canı gönülden destekliyorum.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri