böyle haber kanallarımız olursa haber değil daha çok penguenlerin hayatını izleriz.
o kanalları söylememin amacı hani diyorlarya biz vatan severiz diye digerleri zaten yandaş olmuş yazma geregi bile duymadım
sözde muhalefet partileri de sesleri çıkmıyor niye demiyorlar böyle yasamı olur diye demekki onlarda yiyicilerden ve vatan sever ünlüler polise taş atcagınıza halkı galeyana getireceginize bunları anlatın da halkımız bilinçlensin görsünler vatan nasıl satılıyor ama nerde![]()
Konu bayram tv tarafından (12-06-2013 Saat 23:07 ) değiştirilmiştir.
yabancılar peş keş çekildi, herşey yabancılara satıldı. geriye satmadıkları ne kaldı. ülkemi bayrakmı. vatandaşmı. yazıklar olsun
LEBEN ?
Arkadaşlar bugüne kadar ülkemizde petrol kuyuları vardı ve harıl harıl petrol çıkıpta petrol zengini bir ülkeden mi bahsediyoruz yoksa Türkiye den mi?
Neden olaya ön yargı ile yaklaşılıyor.Ülkede petrol çıkarma işi yap işlet devret modeliyle yapılıyor belkide tam manasıyla konuyu buraya yansıtmıyorsunuz.
Bu konuyu sadece bölmek maksatıyla açılmış konu olarak görüyorum.
seni tebrik ediyorum kardeşim. basın sözcüsü gibisin.bu forumda ferkes görüşlerini ve kaynaklı haberlerini bir şekilde burada paylaşır.katılırsın katılmazsın görüşlerini belirt .sen devamlı bölmek bölücü ibarelerini kullanıyorsun birde TRT HD kanalınada bakmıştım belki gene verir.7 kız kardeşin öyküsü denk gelirse bir seyret istersen kanl veya internet.tşkler.
tabi ya mutlaka yalan haberdir en iyisi aksakallı kardeşlerimizin borçlu olanların önlerine bi kese altın bıraktığı hikayeleri seyretmek bizene dünyadan. dünya m a l ı dünyada kalır.
Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k
Yazıklar olsun birileri kurdukları düzenle devleti resmen soyuyorlar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri