REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: diş agrisina önerisi olan?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok geçmiş olsun cabbari ustam. dişinin çürümediyini ve çekemeyeceyine inan çok sevindim, diş köprüsü çok kötü yaaa, diş implantı ülkemizde çok pahalı ve uzun iş, diş doktorlarıda az implant tecrübesine sahip kanımca. bak dişçiye gittiyin iii oldu sağda soldada çürüklerde varmış onlarıda bu arada yaptırırsın, ama birinci sınıf estetik olsun de doktora, estetiyin bile kalitelisi kalitesizi varmış, ii iş çıksınki seni ilerde rahatsız etmesin tekrar çok geçmiş olsun allaha emanet ol saygılarımla aliharbiye.
    Zaten suanda kolay kolay dis cekmiyorlar disi kurtarip kanal yapip dolguyla kapatiyorlar az zahmetli ama hrgun cekmekten iyidir
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Zaten suanda kolay kolay dis cekmiyorlar disi kurtarip kanal yapip dolguyla kapatiyorlar az zahmetli ama hrgun cekmekten iyidir
    Kesinlikle diş ağrısı çekilmez, ben dişçi işinden çekinmem, korktuğum sadece hijyenik durumlar, ve doğru diş doktoruna gitmek....gerisi kolay.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gercekten dişa grısı cok zor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun diş ağrısı çekenler bilir çok kötü bir ağrı sabahlara kadar uyutmaz genelde gündüz biraz azalır gece yine başlar Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diş doktorundan bende çok korkuyordum hatta küçükken doktorun parmağını ısırmıştım

ben diş doktoru olarak bayanları tercih ediyorum erkekler çok hassas olmuyorlar korkumuda bir bayan doktor sayesinde yendim. tek korktuğum iğne. iğne yaparken ucu kırılırsa yada başka birşey olursa diye tedirgin oluyorum. onun dışında diğer cihazlardan korkum yok.

Çok diş ağrısı çektım onun için direk doktora gitmekte fayda var. Ağrı kesiciler zararlı sinir sisteminizi devre dışı bırakıyor ve dişlerinizin daha kolay çürümesine neden oluyor onun için dişlerinizi kaybetmek istemiyorsanız doktora gidin. Takma diş kullananlara bir sorun bakalım ne kadar kullanabiliyorlar.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    diş doktorundan bende çok korkuyordum hatta küçükken doktorun parmağını ısırmıştım

ben diş doktoru olarak bayanları tercih ediyorum erkekler çok hassas olmuyorlar korkumuda bir bayan doktor sayesinde yendim. tek korktuğum iğne. iğne yaparken ucu kırılırsa yada başka birşey olursa diye tedirgin oluyorum. onun dışında diğer cihazlardan korkum yok.

Çok diş ağrısı çektım onun için direk doktora gitmekte fayda var. Ağrı kesiciler zararlı sinir sisteminizi devre dışı bırakıyor ve dişlerinizin daha kolay çürümesine neden oluyor onun için dişlerinizi kaybetmek istemiyorsanız doktora gidin. Takma diş kullananlara bir sorun bakalım ne kadar kullanabiliyorlar.
    benim dr bayan rahat olabilirmiyim
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim dr bayan rahat olabilirmiyim
    gayet rahat ol abiii sıkıntı olmazzzzz

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vallaha bayan mayan bilmemde ben 16 yaşındayken bi dişçiye gitmiştim açıkçası iğneden korkan biriyim doktor erkekti ve birazda yaşlıydı. Ama adamın eli okadar hafiftiki morfini vuracağı zaman ağrı bile hissetmedim. Ama şuan 2 dişimde dişçilik oldu ve yine korkmaya başladım. Birde uzman doktorlar bakmıyorlar Sivas'ta öğrencilere veriyorlar en çokta o acemi öğrencilerden korktuğum için gidemiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

An itibariyle sag tarafi hissetmiyorum agri yok ama uyusuk 3 dis dolgu bir kanal tedavisi yapildi yeminle cok gozumde buyutmusum hissetmedim bile en son sinirleri akirkwn biraz hissettim harici cok rahattim
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

An itibariyle sag tarafi hissetmiyorum agri yok ama uyusuk 3 dis dolgu bir kanal tedavisi yapildi yeminle cok gozumde buyutmusum hissetmedim bile en son sinirleri akirkwn biraz hissettim harici cok rahattim

Geçmiş olsun abi aslında benimde dişçiye gitmem gerek ama şu acemi dişçiler yokmu onlar endişelendiriyor beni. Gidecem diş hastanesine Sivas Cumhuriyet Üniversitesine sevk etmesse cesaretlenecem artık birde senin söylediklerinde cesaretlendirdi abi.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri