REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: Üçüncü çocuğa 5000 lira

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başbakan Tv deki açıklamasında 4 çocuk yapmalı artık diyor neden o kadar fazla anlamadım okadar çocukla uğraşmak büyütmek demek çok kazanmak gerekir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende 2 ci cocuk bekliyorum su yasa tasarıdan geçse bari 1000 tl cepte 3 cü cocuk 5000 tl fena değil

Abi üçü beşi bırakta sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun önemli olan bu. Bu arada ismini yanlış hatırlamadıysam nehir kardeşimiz nasıl oldu abi baya büyümüştür heralde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Abi üçü beşi bırakta sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun önemli olan bu. Bu arada ismini yanlış hatırlamadıysam nehir kardeşimiz nasıl oldu abi baya büyümüştür heralde.
    Evet adı Nehir İDİL Allaha şükür su an cok iyi biraz yaramaz oldugundan beni cok ugrastırıyor .Biraz daha büyüsün bakalım uslu cocuk olacak inşallah
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet adı Nehir İDİL Allaha şükür su an cok iyi biraz yaramaz oldugundan beni cok ugrastırıyor .Biraz daha büyüsün bakalım uslu cocuk olacak inşallah
    Evlat sevgisi bambaşka Serkan kardeşim hele hele kız çocuğu çok tatlı oluyor Allah önce sağlık sonra baht açıklığı versin.. Babasınada çok para versin büyüdükçe daha çok lazım olacak..

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri