Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
14 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Üçüncü çocuða 5000 lira

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende 2 ci cocuk bekliyorum su yasa tasarýdan geçse bari 1000 tl cepte 3 cü cocuk 5000 tl fena deðil

Abi üçü beþi býrakta saðlýklý ve hayýrlý bir evlat olsun önemli olan bu. Bu arada ismini yanlýþ hatýrlamadýysam nehir kardeþimiz nasýl oldu abi baya büyümüþtür heralde.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman™ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Abi üçü beþi býrakta saðlýklý ve hayýrlý bir evlat olsun önemli olan bu. Bu arada ismini yanlýþ hatýrlamadýysam nehir kardeþimiz nasýl oldu abi baya büyümüþtür heralde.
    Evet adý Nehir ÝDÝL Allaha þükür su an cok iyi biraz yaramaz oldugundan beni cok ugrastýrýyor .Biraz daha büyüsün bakalým uslu cocuk olacak inþallah
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Evet adý Nehir ÝDÝL Allaha þükür su an cok iyi biraz yaramaz oldugundan beni cok ugrastýrýyor .Biraz daha büyüsün bakalým uslu cocuk olacak inþallah
    Evlat sevgisi bambaþka Serkan kardeþim hele hele kýz çocuðu çok tatlý oluyor Allah önce saðlýk sonra baht açýklýðý versin.. Babasýnada çok para versin büyüdükçe daha çok lazým olacak..

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri