REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Suriye'ye İran Devrim Muhafızları gidiyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Suriye'ye İran Devrim Muhafızları gidiyor

İngiliz Independent Gazetesi İran Esad rejimini korumak için asker göndereceğini iddia etti.

1

İran yönetiminin Suriye'deki Beşar Esad rejimini korumak için 4 bin Devrim Muhafızı göndermeye hazırlandığı iddia edildi.
    MISIR İLİŞKİLERİ KESTİ

İngiliz Independent gazetesi, asker gönderme kararının önceki gün yapılan İran cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce alındığını belirtti. Bu arada Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi önceki gece Suriye'yle tüm diplomatik bağların kesildiğini ve olası uçuşa yasak bölge kararına destek verdiklerini açıkladı. Suriye rejimi, Mısır'ın kararını "sorumsuzluk" olarak nitelerken Alman istihbaratına göre Suudi Arabistan da muhaliflere karadan havaya füze vermeye hazırlanıyor.
    Ürdün Kralı Abdullah ise dün, ABD'nin ülkeye bir tatbikat için getirdiği askeri malzeme ve uçakların kalacağını ve ülkenin kendini Suriye'ye karşı savunmaya hazır olduğunu söyledi. Ajanslar ayrıca Lübnan'da kimliği belirlenemeyen saldırganların dün Bekaa Vadisi'nde 4 Şii'yi öldürdüğünü bildirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Suriyedeki muhalifleri korumak ve gerekirse destek vermek için inşallah bizden de asker istenmez.Görülüyor ki,bu iç savaşa balıklama dalmak isteyen,adına barış diyecek yönetici az değil!Bu kirli savaşı izlemek ne denli zorsa,taraflard:49:an bir olmak ta o denli zordur.Rabbim ülkemizi bu tür belalardan uzak tutsun!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Suriyedeki muhalifleri korumak ve gerekirse destek vermek için inşallah bizden de asker istenmez.Görülüyor ki,bu iç savaşa balıklama dalmak isteyen,adına barış diyecek yönetici az değil!Bu kirli savaşı izlemek ne denli zorsa,taraflard:49:an bir olmak ta o denli zordur.Rabbim ülkemizi bu tür belalardan uzak tutsun!...

Dediyin gibi inşallah ülkemizden muhalifleri korumak için asker istenmez. ve umuyorumki hiç bir muhalif sağ kalmaz. bizi ilgilendiren bir durum değil çünkü. ben iranı kutluyorum helal olsun. esadın allah yardımcısı olsun. inşallah devrilmez.
    Notig. Arkadaşlar kaos istemiyorum, ben kaos yaratmak için bu mesajı yazmadım. herkese saygı çerçevesi içerisinde davrandığım gibi sizlerdende saygı beklerim. Hatay çevresinde yaşamak bir zülum oldu. buradaki insanları anlamak için burda yaşıyor olmak gerekir. hayat durmuş durumda, bu savaş yüzünden inanın stiftah bile etmiyoruz. gel ev geçindir. vergiler masraflar çabası hiç bir şeye yetişemiyoruz, esnaf dükkan açmaya korkuyor. görüşünüz ne olursa olsun hepinizi çok seviyorum en derin sevgi saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri